nbbl

1 av 5 nordmenn har medlemskap i boligbyggelag

Boligbyggelagene i Norge fikk 53 000 nye medlemmer i 2018. Totalt er medlemsmassen i landets 41 boligbyggelag nå på 1.050.000. I 2017 feiret boligbyggelagene medlem nummer én million. Og den sterke tilstrømningen... Les mer »
Grønn Byggallianse

Stadig flere boligutviklere tilbyr bærekraftige boliger

Ferd Eiendom har nå også tilsluttet seg strakstiltakene for boligutviklere i Eiendomssektorens veikart mot 2050. Fv: daglig leder i Grønn Byggallianse, Katharina Bramslev, direktør Carl Brynjulfsen i Ferd Eiendom. Øverst fra venstre:... Les mer »
hus vinter

Høring i Hamarøy: Vurdering av 0-konsesjon for eiendommer

Kommunestyret har vedtatt at vurdering av forskrift om 0-konsesjon legges ut til høring. Hamarøy kommune ber derfor alle berørte komme med synspunkter innen høringsfristen 22. februar 2019, opplyser kommunen. Basert på høringsnotat i vedtaket... Les mer »
veisalt bodø

Veisaltet dras inn i Bodø sentrum: Butikker og hjem rammes

Veiene inn og ut av Bodø saltes, men veiene i Bodø sentrum saltes ikke, men likevel dras veisaltet inn i Bodø sentrum, til en av Bodøposten.no sine leseres irritasjon: – Det sies... Les mer »
tak vinter

Gjensidige: Snøtyngdeskader kan unngås

Sist vinter var det utbetalinger fra forsikringsselskapene på over 400 millioner kroner knyttet til snøtyngde som ødela tak etc., særlig driftsbygninger i landbruket. Det ble gjort avkortninger i mange saker, som var... Les mer »
fana sparebank

Denne banken har landets laveste fastrente

Fana Sparebank har landets laveste fastrente for tiden, om du vurderer å flytte boliglånet ditt, bør du vurdere denne banken. Dessuten kan fastrentelån være en god måte å forsikre deg mot fremtidige... Les mer »
virke byggevare

Solid omsetningsvekst i byggevarehandelen i tredje tertial

2018 avsluttet godt for byggevaremarkedet med solid vekst i 3. tertial. Proffsegmentet er opp solide 8,2 prosent sammenlignet med samme periode i fjor, og i kombinasjon med privatsegmentet som økte med fire... Les mer »
Byggenæringens Landsforening

Regjeringen med ny strategi mot arbeidslivskriminalitet: Større marked for de seriøse

– BNL er fornøyd med at regjeringen har løftet bygge- og anleggsnæringen høyt opp i strategien, men nå må tempo og vilje til å følge opp bli tydeligere, sier Jon Sandnes, adm.... Les mer »
moelven

Historiske resultater fra Moelven

Moelven leverte i 2018 sitt beste fjerde kvartal noensinne, og ligger an til et årsresultat som er det nest beste i konsernets historie. Moelven Industrier ASA har et foreløpig årsresultat på NOK... Les mer »
politi

Brann i hybelhjem i Bodø sentrum

Politiet rapporterer om røykutvikling i et hybelhjem i Bodø sentrum søndags morgen. På stedet bekrefter brannvesenet røykutvikling i hybelhjemmet. En beboer var ekponert for brannrøyken og sjekket av helsepersonell på stedet. Politiet... Les mer »