kebony

Derfor bør du velge vedlikeholdsfri kledning

Valg av kledning er en stor avgjørelse med tanke på utseendet og funksjonaliteten til huset ditt. Du bør derfor tenke godt igjennom hva som passer deg og din livsstil, også i årene... Les mer »
grønn byggalilanse

Fellesskapet må ta større ansvar for å sikre bærekraftig bokvalitet

Bærekraftig bokvalitet krever en innsats fra både myndigheter og byggeierne. Representanter fra næringen og huseierne sa under Arendalsuka at fellesskapet må ta et sterkere grep for å sikre hensyn til boligkjøper og... Les mer »
pakker brev

Nordmenn ønsker tjenester innenfor døren

En av tre nordmenn vil gi tjenesteleverandører adgang til sitt hus for å levere varer og tjenester – selv når de ikke er hjemme. En fersk undersøkelse utført av Sentio Research viser... Les mer »
rusta

Høstnyheter til spisebordet fra Rusta i Bodø

Dekk høstens fineste bord med keramikk, munnblåst glass og detaljer i tre! Blant Rustas interiørnyheter for høsten finnes det mange fine og rimelige produkter til borddekkingen.  Trenden med naturmaterialer fortsetter og Rustas... Les mer »
bolig

Plantene gjør hybelen til «hjemme»

Planter er viktige i alle hjem, også for førstegangsetablerende studenter. Den grønne trenden gjør at krukker med urter, grønne bladplanter, blomstrende sukkulenter og kaktuser er naturlig hjemme selv i kollektivet og på... Les mer »
ikea

VIDEO: Hkeem og IKEA ønsker velkommen til «Hkeem’s hus»

IKEA lanserer de nye SYMFONISK-høyttalerne sine sammen med Spellemannsvinner Hkeem i videoserien «Hkeems hus». Første episode ble sluppet 8.august. Siden Hkeem fikk sitt gjennombrudd og toppet hitlistene med «Fy Faen» i 2017,... Les mer »
huseierne

Huseierne: Bytt bank hvis renten din nå går over 3 prosent!

Nå kommer renteregningen til norske forbrukere. Renteøkningen i juni får effekt for norske boliglånskunder i disse dager. – Nå må alle sjekke rentevilkårene sine. Det er bare å bytte bank hvis renten... Les mer »
optimera

Nytt bad på én uke med flis på flis

Å pusse opp et bad fra bunnen av, kan være både tidkrevende og kostbart. Har du et relativt nytt baderom, som mangler personlighet og de rette fargekombinasjonene, er det å legge flis... Les mer »
bygg reis deg

Spacemaker nominert til Byggenæringens Innovasjonspris 2019

Spacemaker har utviklet en selvbetjent programvare som ved hjelp av kunstig intelligens utreder alternative løsninger for byggeprosjekter og bidrar som beslutningsstøtte til arkitekter, eiendomsutviklere og myndigheter. Automatiske analyser av en svært omfattende... Les mer »
husleie.no

Mange feller å være obs på for nye leietakere

Mange unge leter om sommeren etter sin første leiebolig og ofte kjenner de ikke til rettighetene leietakere har. – Det er mange «feller» man må være obs på, blant annet «depositumsfella», sier... Les mer »