forfatter

FINN lanserer splitter ny eiendomstjeneste for nybygg

98 prosent av alle boliger som selges i Norge i dag legges ut på . For FINN er det derfor ekstra viktig å lage en foretrukket og brukervennlig tjeneste – både for boligkjøper... Les mer »
nordea

Nordea endrer rentene på innskudd og boliglån

Nordea øker rentene på både boliglån og innskudd, etter Norges Banks økning av styringsrenten på rentemøtet 20. juni i år. Renten på boliglån og innskudd økes med inntil 0,25 prosentpoeng. – Endringen... Les mer »
nbbl

Boligmarkedet tåler økt rente, men møter motvind utover høsten

Norges Bank økte styringsrenten til 1,25 prosent. Det er den tredje renteøkningen på ni måneder og det ventes ytterligere én renteøkning til i løpet av andre halvår. – Det var en fornuftig... Les mer »
dnb

DNB endrer rentene på boliglån

Torsdag økte Norges Bank styringsrenten med 0,25 prosentpoeng. DNB besluttet fredag å øke renten på boliglån med inntil 0,25 prosentpoeng.  – Rentene har over en lengre periode vært lave, og det går... Les mer »
lyn

Lyn ødelegger for milliarder – Slik kan du sikre deg

I løpet av de siste ti årene er det utbetalt ca. 2 milliarder kroner i erstatning etter lynnedslag her i landet. Det ble innmeldt 2600 skader på bygninger og innbo etter lynnedslag... Les mer »
eiendom

Ny undersøkelse: Mange stoler ikke på eiendomsmeglere

En av to menn, og en av tre kvinner, stoler ikke på eiendomsmeglere som daglig omsetter det dyreste du har i livet, ifølge en undersøkelse. – Alt godt salg startet med tillitt,... Les mer »
lyn

Kraftig økning i lyn-erstatninger – Nå braker det løs igjen

Erstatninger etter lynskader har økt med over 100 prosent de siste ti årene sammenlignet med tiårs-perioden før. Store mengder fintfølende elektronikk må ta hovedskylda. – I tillegg kan klimaendringene spille inn. Våtere og... Les mer »
leif

Boligmarkedet i mai: Vårflom og rekordomsetning

I mai er det satt nye rekorder i boligmarkedet. Det er kun juni måned i henholdsvis 2015 og 2018 vi har sett så stor omsetning i løpet av en måned. Årets mai-omsetning... Les mer »
eiendom norge

Oppgang i boligprisene i mai

Boligprisene steg med 0,7 prosent nominelt i mai måned. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene med 0,5 prosent. Boligprisene er nå 1,8 prosent høyere enn for et år siden. – Den moderate prisutviklingen... Les mer »
klarna

Fersk Klarna-statistikk: Doblet nettsalg av møbler og interiør på nett

Det norske salget av møbel og interiør blant Klarnas mange nettbutikker innenfor denne kategorien, er doblet i løpet av første kvartal 2019 sammenliknet med samme periode i fjor. Aller oftest handler kundene... Les mer »