propr

Propr tripler omsetningen

Propr.no tredoblet omsetningen i tredje kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor. Det har tjent 500.000 kroner så langt i år, og har inngått flere strategiske avtaler for videre vekst. – Flere... Les mer »
bolig bil

2 av 10 får ikke stoppet vannet

Oppdager man en vannlekkasje er det viktig å få skrudd av vannet raskt. Det kan forhindre omfattende og kostbare skader. Nå viser en ny undersøkelse at 20 prosent ikke vet hvor stoppekranen... Les mer »
bolig kjøkken brann

Dårlig rengjøring på kjøkkenet kan føre til storbrann

Kjøkkenvifter fulle av fett og smuss er skjulte brannfeller. Hvert år sprer branner seg til resten av boligen gjennom viftekanalen. Nesten halvparten av alle brannutrykninger i fjor skyldtes brann eller branntilløp på... Les mer »
bolig kjøkken brann

Menn topper brannstatistikken

Siden år 2000 har 1079 personer omkommet i brann i Norge, men aldri før har kjønnsfordelingen vært så skjev som nå. Nå starter brannsesongen igjen. – Menn har dessverre toppet dødsbrannstatistikken i... Les mer »
skatt

Ny rapport om boligmarkedet: Neste år blir kjøpers marked

Renteoppgangen og stor tilbudsside demper temperaturen i boligmarkedet neste år, tror NBBL i ny kvartalsrapport. De advarer samtidig om en ny priskarusell i hovedstaden om et par år. – Det har vært... Les mer »
coop

Obs BYGG har solgt 100.000 røykvarslere i år

Desember og januar er månedene det oppstår flest branner, men mye tyder på at brannsikkerheten i norske hjem blir stadig bedre. Så langt i år har Coops byggevarekjede Obs BYGG solgt nesten... Les mer »
bolig blokk leilighet

Tenk deg om før du river: 10 tips for å tenke nytt om gamle bygg

Å ta vare på eksisterende bygg er ett av de viktigste klima- og miljøtiltakene bygg- og eiendomssektoren kan gjøre. Nå kommer Grønn Byggallianse med et tipshefte for å tenke nytt om gamle bygg.... Les mer »
skatt

Storebrand Bank justerer rentene på boliglån

Selv etter endringene vil banken tilby konkurransedyktige betingelser. Fastrentene er samtidig blant de desidert billigste i markedet. De flytende rentene øker med inntil 0,25 prosentpoeng, både på boliglån og innskudd. Storebrand Bank... Les mer »
brann

1 av 4 har opplevd branntilløp i hjemmet

Over 1,1 millioner nordmenn har opplevd at noe har tatt fyr i hjemmet. Stearinlys som setter fyr på gardiner og duker oppgis som den vanligste årsaken. Det fremkommer i en ny undersøkelse... Les mer »
bolig blokk leilighet

Boligmarkedet i Norge kjøles ned

Boligmarkedsbarometeret faller for andre måned på rad fra 15,4 til 11,1. – Sannsynligvis er det renteøkningene som merkes, sier Christian Frengstad Bjerknes, sjeføkonom i NBBL. NBBLs siste boligmarkedsbarometer viser at nordmenns forventninger... Les mer »