bolig kjøkken brann

Boligbranner: Kun 1 av 4 i Nordland har dokumentert verdiene i hjemmet

Etter en brann eller et tyveri er det ofte svært vanskelig å ha oversikt over hva som er borte. Forsikringsselskapet Gjensidige anbefaler å filme boligen med mobilen før det er for sent.... Les mer »
tv3

Boligjakten er tilbake på Viaplay, Viafree og TV3 29. januar

I den nye sesongen av Boligjakten får vi et gjensyn med Karianne Amlie, Hans Christian Espenes og Per Elling Sylte. De tre eiendomsmeglerne skal nok en gang hjelpe folk med å slå kloa i... Les mer »
gjensidige

Har du gjort dette?

I så fall er du en av få. Forsikringsselskapet Gjensidige har bedt Ipsos gjøre en undersøkelse av hvor mange som har dokumentert verdier i hjemmet. Kun 27 prosent – eller en av... Les mer »
eiendom norge

Nedgang i boligprisene i fjerde kvartal

Eiendom Norge presenterete i dag boligprisstatistikk for fjerde kvartal 2019 i syv regionsrapporter, henholdsvis Viken m/Oslo, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder og Rogaland, Vestlandet, Midt-Norge og Nord-Norge. – Eiendom Norges regionsrapporter for... Les mer »
maxbo

Ny gulvtype utfordrer parkett og laminat

I løpet av ett år har herdet tregulv tatt 10 prosent av Maxbos salg av gulv. – Det er uvanlig at et nytt produkt selger så mye i løpet av så kort... Les mer »
brann hus

10 prosent økning i antall brannhendelser

Tall fra Sector Alarm viser en økning i antall brannhendelser på nesten 10 prosent fra 2018 til 2019. – Vi er overrasket over økningen, spesielt i lys av all fokus på brannsikring... Les mer »
verisure

Full kontroll på alarmsystemet med nye Verisure Portal

Nyvinningen Verisure Portal gir kunden full kontroll på hele alarmsystemet uansett hvor man befinner seg i boligen eller bedriftslokalet. Portalen har både berøringsskjerm og lyd, samt en lett tilgjengelig SOS-funksjon. Med innovative... Les mer »
cans christian holte

Nye regler for selskaper som formidler boligutleie

Fra 1. januar må alle som formidler utleie av fast eiendom samle inn utleiedataene sine og rapportere de til Skatteetaten. – Dette tiltaket vil innebære en forenkling for brukerne, sier skattedirektør Hans... Les mer »
byggearbeid

En av fem bedrifter rammet av tyverier fra byggeplass

En av fem bedrifter i den utførende delen av byggenæringen er blitt rammet av tyverier fra byggeplass det siste halvåret. Det viser en fersk spørreundersøkelse som Byggenæringens Landsforening (BNL) har gjennomført. –... Les mer »
bolig blokk leilighet

Borettslagstyret kan ikke lenger nekte deg å leie ut

Fra nyttår kan andelseiere i borettslag leie ut boligen sin i inntil 30 dager i året uten å spørre styret. I sameier kommer en etterlengtet, men forsiktig innstramming av reglene. Det grunnleggende... Les mer »