sommer

Bodø-studenter foreslår nye opplevelser og overnattingstilbud i Gildeskål

I løpet av en intens uke jobbet fire grupper masterstudenter på Handelshøyskolen i Bodø med forslag til nye opplevelser og overnattingstilbud i Gildeskål. En del av deres besvarelser var å lage hver... Les mer »
jentofthaugen bunker kulturnatt

Bispebunkeren åpent under Kulturnatt 2018

Bodø har mer å by på enn landskjente og lokalt kjente artister og attraksjoner. Under Kulturnatt 2018 var det flere store og små gallerier, butikker og attraksjoner som holdt åpent. En av... Les mer »
Foto: Rune Bendiksen/Palookaville

FOGG Gildeskål åpner shop-in-shop i Bodø

FOGG Gildeskål åpner shop-in-shop hos O. Johanson i Bodø, noe som betyr at et dedikert område i butikken blir i FOGGs univers‚ en FOGG-in-shop. Butikken åpner onsdag 17. oktober med en markering... Les mer »
snn

Blir ny finansdirektør i SpareBank 1 Nord-Norge

SpareBank 1 Nord-Norge har ansatt vesterålingen Bengt Olsen som ny finansdirektør. Han tar over stillingen etter Rolf Eigil Bygdnes, som går av med pensjon til neste år. Olsen kommer fra stillingen som... Les mer »
skald

Klyngetunet – Den ukjente historien om norske landsbygder

Eva Røyrane og Oddleiv Apneseth har gjort stor suksess med praktbøkene «Norges låver» og «Av stein», nå er de klare med sitt nye storverk «Klyngetunet – den norske landsbyen», utgitt på Skald... Les mer »
kassandra jensen frp

FrP satser på kvinner i Nordland

Torsdag 27. september besøkte finansminister og partileder i Frp, Siv Jensen, Bodø. Hun hadde et tett program der hun blant annet besøkte industrikonferansen, Private barnehagers landsforbund (PBL), felles medlemskveld med de borgerlige... Les mer »
gunnar andreassen

LEDER: I dag feirer Bodøposten.no bursdag!

For 12 måneder siden ble nettavisen Bodøposten.no etablert. I motsetning til andre nettaviser er Bodøposten.no helt gratis, vi har ingen pluss-artikler, noe som sikkert er en medvirkende faktor til de høye lesertallene... Les mer »
fyrverkeri

Bodøposten.no feirer jubileum med nytt design!

Tiden går fort. For 12 måneder siden starten Bodøposten.no som ny gratis nettavis i Bodø. Og responsen har vært formidabel, opptil flere hundre tusen mennesker har lest nettavisen bare på en enkelt... Les mer »
fpu bodø

Jørgen Olsen ny leder i FpU Bodø

Fremskrittspartiets Ungdom (FpU) i Bodø holdt årsmøte på Fauske Rådhus torsdag. Under årsmøtet ble det valgt nytt styre, opplyser Avisa Nordland. Ny formann ble Jørgen Olsen, nestformann ble Maren Unni Henriksen og... Les mer »
sea king

Sea King fra Bodø fant savnet mann i 80-årene

Et Sea King helikopter fra Bodø gjorde tidligere i dag funn av en savnet mannen i slutten av 80-årene, som hadde vært savnet i Sørfold i Nordland siden i går kveld. Den... Les mer »