snn

Dette tror næringslivslederne om framtiden i nord

Nordnorske ledere er optimistisk på landsdelens vegne, men er ikke like positive til sine egne bransjer. Tilgangen på kvalifisert arbeidskraft og bærekraft som et konkurransefortrinn er viktigst. Det viser Forventningsbarometeret for Nord-Norge,... Les mer »
stille dal skilt bertnes

Feilplassert skilt i Stille Dal

En leser av Bodøposten.no har sendt inn et bilde av et veiskilt som er plassert ved gangbrua ved Stille Dal i Alstad. Skiltet viser retningen til Bertnes. – Dette skiltet står ved... Les mer »
bedrift lønn avtale

Innovasjon Norge: – Nordland trenger flere bedrifter som vokser

Norge er et gründerland, og vi har klart å etablere en gründerkultur. Det blir startet stadig flere nye bedrifter i Nordland og i resten av landet. – Det er bra, men vi... Les mer »
nordlandssykehuset

Krever bussholdeplass ved Nordlandssykehuset i Bodø

Nordland fylkeseldreråd krever nå at bussholdeplass blir etablert så nært hovedninngangen til Nordlandssykehuset som mulig, opplyser Nordland fylkeskommune. I en uttalelse Nordland fylkes eldreråd fra 3. juni 2019 heter det: «Det er... Les mer »
politi

Trafikkulykke i Gildeskål: Mann fra Bodø død

Politiet rapporterer om en trafikkulykke mellom en motorsykkel og en lastebil i Skauvoll i Gildeskål fredag kveld. MC-førereren som var bosatt i Bodø er erklært omkommet i trafikkulykken, og pårørende skal være... Les mer »
circle k

Seks stasjoner i Nordland aksjonerer for trygg påsketrafikk

Denne fredagen står NAF og Circle K klare i Bodø, Korgen, Fagernes, Mosjøen og Mo i Rana for å gi bilførerne råd om en tryggere påskeutfart. – Dette er tiende år på... Les mer »
f-16

Alle F-16 flyene samlet i Bodø

Fra i dag av skal F-16 kun flys fra Bodø. Etter snart førti år med denne jagerflytypen skal alle flyene flyttes til Bodø. Målet er at de nye F-35-flyene skal forsvare luftrommet... Les mer »
svolvær fiskeriminster

Storkontroll i Nordland: Arbeidslivskriminalitet under årets torskesesong

En storkontroll av 17 fiskemottak i Nordland avdekket flere tilfeller av arbeidskriminalitet i fiskerinæringen. – Resultatet er skuffende. Dette viser at kampen mot kriminalitet i fiskerinæringen er viktig. Det er et arbeide... Les mer »
brann meieri benoni

– Bodø har mistet småbyuskylden sin

– Bodø har på en måte «mistet småbyuskylden sin» når man ser de voldsomme byggene som kommer opp, nærmest over alt, skriver en leser til Bodøposten.no. Bildet er tatt fra Anna Benoni-parken... Les mer »
karl Johan

Mange flytter til Bodø – Men mange bodøværinger flytter til Oslo

Bodø og omegn vokser i antall innbyggere. Tilstrømmingen av både nyfødte og tilflyttede har vært stabil de siste årene. Bodø er en by i vekst og med mange tilbud innen utdanning, karriere... Les mer »