machine machine

Nordnorske The Slaughter Slits topper Apple Music-liste i Norge

Eksil-helgelendingene The Slaughter Slits har fått et aldri så lite julemirakel, albumet «6agged, 6aped & 6angraped» som ble sluppet 30. November ligger nå inne på topp 100 listen over de mest populære... Les mer »
rakettutskytning

Lysfenomen var rakettutskytning fra Andøya

Politiet i Tromsø og Bodø mottok lørdag morgen en rekke nødmeldinger om lysfenomen som nødbluss og nødraketter og lignende på himmelen samtidig over store deler av Troms og Nordland, opplyser NRK. –... Les mer »
dhl

DHL Express forbedrer servicen til Lofoten og Vesterålen

DHL Express har startet opp med daglige flygninger til Lofoten og Vesterålen. Dette medfører at verdens ledende logistikkselskap nå kan levere ut til disse områdene dagen etter ankomst til Norge, og eksportsendinger... Les mer »
hes

Eksklusivt intervju: Stappfulle julekonserter for Hekla Stålstrenga

Hekla Stålstrenga opplevde strålende suksess med slipp av julealbum og Julefolk-turné i fjor. Og i år gjentar Tromsø-bandet suksessen med utsolgte forestillinger i Bodø, Salten, Nordland og andre steder i Norge. Julekonsertene... Les mer »
dgtl bodø tromsø

Skal måle pulsen på digital markedsføring i Nord-Norge

På hvilken måte bruker nordnorske bedrifter digital markedsføring og hvilken effekt oppnår de? DGTL sender nå ut en undersøkelse for å få svar på disse spørsmålene. DGTL er Nord-Norges største konferanse om... Les mer »
hes

Hekla Stålstrenga annonserer juleturné

Hekla Stålstrenga opplevde strålende suksess med slipp av julealbum og Julefolk-turné i fjor. Nå er de klare for å gjenta suksessen, og legger ut på en omfattende, og langt på vei utsolgt... Les mer »
gatan hjemme

Hanne Ahlstrøm fra Bodø med ny julelåt 6. desember

Hanne Ahlstrøm er sanger og låtskriver fra Bodø, bosatt i Sandnes. I juni 2017 kom Hanne Ahlstrøm ut med sin aller første singel «Her nu». Høsten samme år fulgte hun opp med... Les mer »
bodøposten.no

Bodøposten.no overtar Ranaposten.no

Mediehuset Bodøposten.no overtok for kort tid siden Sykdomsportalen.no, nå er det klart at Bodøposten.no også overtar domenet Ranaposten.no. Nettavisen Ranaposten.no var en lokalavis for Mo i Rana og omegn, men ble nedlagt... Les mer »
sprit

Travelt for politiet i Bodø natt til lørdag

Politiet i Bodø skal i løpet av fredags kveld og natt til lørdag rykket ut til situasjoner på utesteder flere ganger i Bodø. Det skal ha vært «ordensforstyrrelser» på utestedene i Bodø,... Les mer »
juleøl test

PODCAST: Det kommer til å bli utsolgt for juleøl i Bodø

Redaktør i Bodøposten.no, Gunnar Andreassen, og daglig leder i Gulating i Bodø, Stian Kristiansen, tester juleøl i vår siste podcast. Under podcasten går Bådin Bryggeri av med seieren. Men daglig leder i... Les mer »