babcock

Ambulanseflysaken: Seks av seks fly tilgjengelig i Nord-Norge

Bodøposten.no trykket i går nyheten om at Bodø og Tromsø var uten luftambulanse. Men nå skal alle baser i landet være bemannet med ambulansefly, og alle tildelte oppdrag mandag ble gjennomført, ifølge... Les mer »
avinor

Lufttrafikken øker mest i Nord-Norge

Antall passasjerer som reiste over Avinors lufthavner økte med 2,2 prosent i september sammenliknet med fjoråret. Utlandstrafikken økte med 3,2 prosent, mens innlandstrafikken gikk opp 1,4 prosent. Utenlands vokste trafikken med rutefly... Les mer »
hes

Halvdan Sivertsen feires med jubileumskonsert

5. januar 2020 fyller en av landets mest kjente og avholdte visekunstnere og underholdere, Halvdan Sivertsen, 70 år. Det skal behørig markeres. Halvdans første 70 år på denne jorden, og den mangslungne... Les mer »
møterommet

Leier ut møterom i Bodø sentrum

Nå kan bedrifter, privatpersoner, organisasjoner og andre leie et topp moderne møterom midt i Bodø sentrum. Møterommet ligger i Storgata 26, rett ved torget i Bodø sentrum. – Da er vi igang... Les mer »
arbeiderpartiet

Arbeiderpartiet mister halvparten av ordførerne i Nordland

En gjennomgang av kommunene i Nordland viser at Ap ligger an til å miste rundt halvparten av ordførerne etter valget. Senterpartiet ser ut til å doble sitt antall, opplyser NRK. I 33... Les mer »
nordlys

Arctic Innovation Week – Nord-Norges nye innovasjonsuke

For første gang går Arctic Innovation Week av stabelen. I løpet av en uke i oktober skal over 80 arrangementer finne sted over hele Nord-Norge. – Innovasjon skjer når flinke folk og... Les mer »
kystverket

Kystverket Nordland inviterer til dialog med brukerne av kysten

Kystverket Nordlands årlige brukerkonferanse arrangeres i Bodø 9. og 10. oktober. – Målet er å fortsette etableringen av en arena for dialog, samt formidle jobben Kystverket gjør for å sikre ferdselen til... Les mer »
restaurant

Nå åpner det nye serveringsstedet Pangea i Bodø

Det kjente serveringsstedet Paviljongen i Bodø har i lang tid vært stengt grunnet oppussing. Men nå er det klart at det åpnes et helt nytt serveringssted på det samme stedet. Det nye... Les mer »
ørrett

Sjøørret i Nordland kartlegges

Sommeren og høsten 2019, og flere år framover, skal medlemmer i lokale jeger- og fiskerforeninger kartlegge mindre sjøørretelver og -bekker i fylket etter retningslinjer fra Fylkesmannen i Nordland. En del av kartleggingen... Les mer »
snn

Dette tror næringslivslederne om framtiden i nord

Nordnorske ledere er optimistisk på landsdelens vegne, men er ikke like positive til sine egne bransjer. Tilgangen på kvalifisert arbeidskraft og bærekraft som et konkurransefortrinn er viktigst. Det viser Forventningsbarometeret for Nord-Norge,... Les mer »