mat pleie sykehus

Nå er alle sykehjemmene i Bodø Livsglede-sertifiserte

Onsdag deltok ordfører Ida Pinnerød (Ap) på en markering på Sølvsuper helse- og velferdssenter i anledning at samtlige sykehjem (langtidsinstitusjoner) i Bodø kommune nå er Livsglede-sertifiserte. – Jeg er stolt av at... Les mer »
sykkel buss bodø

Hva med sykkelstativ i Bodø?

– Det skal sykles mer og det skal busses mer i Bodø. Man ser at mange sykler til busskurene og tar bussen videre, skriver en leser til Bodøposten.no. – Kanskje det burde... Les mer »

Nå kan du søke om bostøtte hos Bodø kommune

Bystyret i Bodø kommune vedtok i desember 2018 innføring av kommunal bostøtte for leietakere i kommunalt disponerte utleie-/omsorgsbolig/ bofelleskap med heldøgns bemanning/bemannet base fra og med 1. januar 2019. Bor du i... Les mer »
ida

Tredoblet antall lærlinger på tre år i Bodø

Ordfører Ida Pinnerød (Ap) tredoblet antall lærlinger på tre år, hun ville ikke stå og se på at ungdommens utdanningsløp gikk i vasken, opplyser FriFagbevegelse. – Vi må garantere læreplass for alle... Les mer »
parkveien barnehage bodø sentrum

Fortsatt ledig barnehageplass i Bodø

Søknadene til hovedopptaket for barnehageplass er ferdig behandlet, og tilbud om barnehageplass ble sendt ut fredag, 22 mars, opplyser Bodø kommune. – I årets hovedopptak fikk hele 85 prosent av søkerne plass... Les mer »
vaksine

Gratis vaksine for russen i Bodø

Formannskapet i Bodø vedtok torsdag at årets russekull – og framtidige russekull – skal få gratis vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse, ifølge Avisa Nordland. Som et forebyggende tiltak ble russekullet 2018 tilbudt gratis... Les mer »
politibil

Bodø kommune skal samarbeide med politiet om forebygging

Bodø kommune øker satsingen på rus- og kriminalitetsforebyggende arbeid rettet mot barn og unge. Med ny organisering har kommunen nå fått på plass en egen koordinator som skal jobbe med samordning av... Les mer »
f-16

Nedleggelsen av kampflybasen i Bodø: Må skape 315 nye arbeidsplasser

Kommunen bestilte studie om konsekvensen av nedleggelsen av kampflybasen i Bodø. Nå er resultatet klart. Bodø-samfunnet vil få en redusert vekst og trenger å skape 315 nye arbeidsplasser innen 2022 for å... Les mer »
pensjonist

Kurs i Bodø for pårørende av demensrammede

Pårørendeskolen er et kurstilbud til deg som har et familiemedlem eller en nær venn med demenssykdom. Personen med demens kan bo hjemme eller på institusjon, opplyser Bodø kommune. Kurset går over 6... Les mer »
skatt

Over 7 millioner i underskudd for Bodø kommune: – Innertier, sier rådmannen

Bodø kommunes ureviderte regnskap viser et negativt netto driftsresultat på -7,1 mill kr. for 2018. – Med et totalbudsjett på 4,5 milliarder kroner er dette tilnærmet «innertier», uttaler rådmann Rolf Kåre Jensen.... Les mer »