stormen bibliotek

Bodø kommune: Ta byggesaken din til Stormen

Nå kan du ta byggesaken din til til Bylabben, melder Bodø kommune. Tirsdag 11. desember kan du få hjelp til dine planer om byggesøknad eller fradeling – og du trenger ikke timeavtale.... Les mer »
jonny gulbrandsen

Jonny Gulbrandsen blir Bodø FrPs ordførerkandidat

Jonny Gulbrandsen blir Bodø FrPs ordførerkandiat foran kommunevalget neste år. Det er klart etter at partiet holdt nominasjonsmøte mandag kveld. – Da er det ekstra hyggelig å kunne konstantere at man av... Les mer »
podcast 2018

Allan Ellingsen vant Årets podcast 2018

Bodøposten.no startet for noen måneder siden podcast, som nå også sendes på Radio Nord Norge, og har etterhvert fått mange lyttere. Men den mest populære podcasten i 2018 var intervjuet med tidligere... Les mer »
avløp kloakk

Bodø kommune: Økte avløpsgebyr de nærmeste årene

Ny «Hovedplan avløp» er vedtatt av Bodø kommune. Hovedplanen er overordnet for avløpsvirksomheten i perioden 2019-2026. Planen beskriver kommunens status for avløpshåndtering og setter mål for fremtiden. Videre redegjør planen for hvordan... Les mer »
juletre

Bodø kommune ønsker velkommen til julegrantenning på torget

Bodø kommune ønsker velkommen til en magisk stund i Bodø sentrum når årets julegran skal tennes. Bodø sentrum og Bodø kommune inviterer nå til tenning av julegrana på torget lørdag 1. desember... Les mer »
julegate

Bodø kommune har pyntet til jul i sentrum

Det nærmer seg juletid i det kalde og mørke nord, også for mange av de som jobber i byggteknikk-avdelingen i Bodø kommune. Byteknikk legger til rette for en fungerende infrastruktur i Bodø... Les mer »
bodø kommune

Feiring etter EU-ja til Bodøs søknad om Europeisk kulturhovedstad i 2024

Torsdag ble det invitert til en kort pressekonferanse og markering i Stormen bibliotek, i anledning at Bodø er prekvalifisert som søkerby til Europeisk kulturhovedstad 2024. – Gratulerer til hele Bodø, Nordland og... Les mer »
Foto: Røed

Nordlandssykehuset i Bodø flyttet hovedinngangen: Syv minutter å gå til buss-stoppet

Etter at Nordlandssykehuset i Bodø flyttet hovedinngangen, er det nå sju minutter å gå fra inngangen til nærmeste buss-stopp. Det kan være vanskelig for noen av pasientene som bruker buss, opplyser Vesterålen... Les mer »
drikkevann

Bodø kommune: Les vannmåleren!

Bodø kommune trenger din måleravlesning for å beregne vannforbruket for siste år. Kommunen ber deg derfor om å lese av vannmåleren og rapportere målerstanden til oss så snart som mulig, senest innen... Les mer »
stormen bibliotek

Europeisk kulturhovedstad 2024: Torsdag avgjøres det

Bodøposten.no har dekket flere nyheter omkring søkerprosessen til Bodø kommune, Nordland fylkeskommune om at Bodø skulle bli Europeisk kulturhovedstad 2024 – og motstanden fra kulturminister Trine Skei Grande (V). Men torsdag avgjøres... Les mer »