svømme bad

Nytt 25 meter basseng på Nordlandsbadet?

Bodø Spektrum ønsker å avdekke om det er utviklingsmuligheter for et 25 meter basseng i tilknytning til Nordlandsbadets bygg eller installasjoner på eiendommen vest for Nordlandsbadet. Innholdet i studien skal gi grunnlag... Les mer »
kulturnatt bodø

Kulturnatt i Bodø: Her er programmet

Bodø Sentrum og Bodø kommune skal også i år arrangere folkefesten Kulturnatt i Bodø. Fredag 19. oktober kan du fylle både ettermiddagen, kvelden og natten med magiske kulturopplevelser, opplyser Kulturnatt 2018. Under... Les mer »
passasjer

Skal teste førerløs buss i Bodø

Fra onsdag 24. til fredag 26. oktober arrangeres Framtidsdager av Smartere Transport Bodø. Som et ledd i Framtidsdager kan passasjerer i Bodø teste en førerløs buss som skal gå mellom Stormen og... Les mer »
stormen bibliotek

Bodø kommune feirer Internasjonal uke – Her er programmet

Årets program for Internasjonal uke i Bodø varer fra 19. til 27. oktober. Internasjonal uke er et initiativ fra Bodø kommune i samarbeid med flere av byens frivillige lag og foreninger for... Les mer »
stormen bibliotek

Nå er søknaden om Bodø som Europeisk kulturhovedstad 2024 sendt

Fredag har ordfører Ida Pinnerød (Ap) vært i Brussel sammen med kultursjef og prosjektleder Arne Vinje i Bodø kommune og prosjektgruppen for Bodø 2024, i anledning at prekvalifiseringssøknaden for Europeisk kulturhovedstad (ECoC)... Les mer »
gulating glasshuset

PODCAST: Bedriftsleder i Bodø om Grandes kulturby-nei: Man kan ikke stole på politikere!

Venstre-leder og kulturminister Trine Skei Grande ga nylig Bodø og Nord-Norge et nei til Bodø kommunes søknad for å bli Europeisk kulturby. Før søknaden var sendt. Trine Skei Grande viste til at... Les mer »
bypakke bodø

Store fremskritt for veibyggingen i Bodø

Det går fremover med veibyggingen i Bodø med Bypakke Bodø. Bypakke Bodø skal gjøre Bodø til en attraktiv by å bo og drive virksomhet i, ved å fremme en effektiv, miljøvennlig og... Les mer »
gulating øl

PODCAST: Vi kårer det beste ølet før julesesongen

Det begynner å bli kjøligere og om ikke så lenge kommer snøen og butikkene får tradisjonen tro inn julemat og juleøl. Bodøposten.no har fått besøk av daglig leder i Gulating i Bodø,... Les mer »
Foto: Venstre

Pinnerød og Grande krangler om kulturby-svarfrist

Kulturminister Trine Skei Grande ga Ida Pinnerød et nei om at Bodø kommune kunne få økonomisk støtte til å bli Europeisk kulturhovedstad 2024. Senere viste det seg at det ikke engang var... Les mer »
trine skei grande venstre

LESERINNLEGG: Ingenting som heter uforpliktende støtteerklæringer – av kulturminister Trine Skei Grande

Jeg er positiv til at norske byer ser på hvilke muligheter som finnes for å søke om å få bli europeisk kulturhovedstad. Det er med på å profilere Norge internasjonalt som en... Les mer »