Foto: KaarloNorge

Inviterer til workshop om fremtidens Mørkved

Bodø kommune er i full gang med planleggingen av et nytt og utbedret bydelssenter på Mørkved. Om du vil være med, har du muligheten nå. Torsdag inviterer kommunen alle som ønsker til... Les mer »
eskil hagen

Ungdommen i Bodø frykter for få tar HPV-vaksinen

Bodø kommune har gjort det slik at ungdom ikke lengre får dekket utgiften med å ta en HPV-vaksine, det får ungdommen i Bodø til å reagere. – Vi frykter at endringen kommunen... Les mer »
fly nordland

Satser millioner på gjenbruk av jordmassene på Bodø lufthavn

Bodø kommune, Iris Produksjon og Nordlandsforskning har fått 12 millioner fra verdens største program for forskning og innovasjon, Horisont 2020, for å gjenbruke forurensede jordmasser på flyplassområdet, opplyser Bodø kommune. Prosjektet heter... Les mer »
posten

Vil teste besøkstjeneste med postbud i Bodø

Posten, Telenor og Bodø kommune inviterer bodøværinger til å teste en ny besøkstjeneste. Posten har høy tillit i samfunnet og ingen kjenner Norge bedre enn postbudene. Nå vil Posten og Telenor se... Les mer »
bodømarka ski

Mer lys og flere skispor i Bodømarka og Rensåsen

På grunn av det stabile vinterværet, snømengden og tilbakemeldinger fra publikum, har Bodø kommune gjort noen endringer i lysløypa. Det blir dessuten kjørt opp en runde med skuter og sporsetter i Rensåsparken,... Les mer »
nordland fylke

Bodø kommune og Nordland fylkeskommune enige om Rønvikjordene

Bodø kommune og Nordland fylkeskommune er enig om at fylkeskommunen kan benytte 75 dekar til næringsarealer på Rønvikjordene, opplyser Nordland fylkeskommune. Avtaleforslaget om at 75 dekar av området N1 kan brukes til... Les mer »
stormen bibliotek

Folkemøte i Stormen bibliotek om ny bydel i Bodø

Nå går startskuddet for ett av de største by-prosjektene i Bodø sentrum, et steg mot en helt ny bydel i Bodø; utviklingsområde vest strekker seg fra Molorota til Breivika, opplyser Bodø kommune. Området... Les mer »
odd fellow 106 bodin

Odd Fellow samler inn penger til ny redningsskøyte i Bodø

Odd Fellow logen i Norge har siden 2016 samlet inn penger for å få bygd et nytt fartøy til Redningsselskapet. I Bodø har blant annet loge 106 Bodin gått ut til flere... Les mer »
migrasjon integrering

Bodø nominert til bosettings- og integreringsprisen

Bodø er en av sju kommuner som er nominert til bosettings- og integreringsprisen 2018, opplyser Bodø kommune. I tillegg til Bodø er det Asker, Bærum, Lørenskog, Steinkjer, Stange og Tromsø som konkurrerer om... Les mer »
huseierne

Huseiernes Landsforbund: Bodø kommune må senke eiendomsskatten

Tall fra Huseierne viser at 105 kommuner må senke eiendomsskattesatsen, Bodø kommune er en av kommunene som nå må sette ned skatt på boliger og hytter. – Løftene i regjeringserklæringen er et... Les mer »