Store ambisjoner for Bodøs nye bydel

Kommunen inviterer nå de fremste fagmiljøene fra hele Skandinavia til å foreslå de beste ideene for en ny bydel i Bodø. Bodø kommune har nå for fullt startet planleggingen av hvordan den... Les mer »
pensjonist

Inviterer til kurs for pårørende av demens i Bodø

Bodø kommune, Kløveråsen og Nasjonalforeningen for folkehelsen inviterer til et dagskurs for deg mellom 18 og 30 år, som har en mor eller en far med demenssykdom, opplyser Bodø kommune. – Målet... Les mer »
stormen bibliotek

VIDEO: Bodø blir Europeisk kulturhovedstad 2024

EUs kulturfaglige ekspertjury har bestemt at Bodø og Nordland blir Europeisk kulturhovedstad 2024, opplyser Bodø kommune. Det ble klart etter at jurylederen, Jiri Suchanek, stod for den offisielle kunngjøringen på House of... Les mer »
buss iphone

Nytt busstopp og gangvei ved Bodøsjøen

Utbedringstiltak er under iverksetting ved etablering av nytt busstopp og ny gangvei ved Coop extra i Bodøsjøen, dessuten er sikringstiltakene i Bodøsjøen godt i gang, opplyser Bodø kommune. Det er under etablering... Les mer »
norconsult

Norconsult lyser opp Bodø

På oppdrag for Bodø kommune har Norconsult utviklet alt fra forprosjektet til konkurransegrunnlag for totalentreprisen på det nye parkeringshuset i Bodø sentrum. Parkeringsanlegget ble åpnet av ordfører Ida Pinnerød lørdag 7. september... Les mer »
bedrift lønn avtale

Valgthriller i Bodø

Tidlig på valgnatten så det ut som Høyre var Bodøs største parti, men etter alle stemmene er telt opp er det nå Arbeiderpartiet som knepent har flest stemmer. Arbeiderpartiet har 6 830... Les mer »
Foto: Manxruler

Bysyklene i Bodø utvides nå til City Nord og Jernbanen

På forsommeren ble de 10 hvite sykler og med stativ plassert i sentrum og på flyplassen. Pilotprosjektet for en eventuell fremtidig by sykkel ordning i regi av Bodø kommune har blitt en... Les mer »
husbanken

Åpner rusfritt botilbud i Bodø

Kirkens bymisjon Bodø åpnet sitt nye tilbud Fri i samarbeid med Bodø kommune. Her tilbyr de ettervern til personer som kommer ut av rusbehandling eller soning. 4. september 2019 ble Fri Bodø... Les mer »
biler speed

Klart for nytt parkeringsanlegg i kvartal 99 i Bodø

Lørdag klokken 10.00 er det klart for offisiell åpning av det nye parkeringsanlegget i kvartal 99 i Bodø.  Det er ordfører Ida Pinnerød som står for den offisielle åpningen, som er i... Les mer »
data nett

Bodø skal bli en av landets fremste kommuner på deling av data

Mandag 2. september arrangerte Invest in Bodø-prosjektet et seminar med «åpne data» som tema for næringslivet i Bodø. Dette markerer starten på arbeidet for å tilgjengeliggjøre data kommunen sitter på, forteller Bodø... Les mer »