stormen

Markerte starten på nytt barnehage- og skoleår i Bodø på Stormen

Ansatte i både barnehager og skoler i Bodø har henholdsvis mandag og tirsdag denne uken vært samlet i Stormen konserthus for å markere starten på et nytt barnehage- og skoleår, opplyser Bodø... Les mer »
data

Nå kan du forhåndsstemme i Bodø

Mandag 9. september 2019 er det kommunestyre- og fylkestingsvalg i Bodø. Du kan stemme allerede fra 8. september i noen valgkretser i Bodø. Du kan også forhåndsstemme fra og med i dag,... Les mer »
apple

I år kan bodøværinger stemme med mobilen

Ved årets valg får du en SMS med lenke til valgkortet ditt. Dermed har du valgkortet på mobilen og lett tilgjengelig når du skal stemme, opplyser Bodø kommune. De fleste velgerne i... Les mer »
natur sommer barn

Over 1 million kroner i økt tilskudd mot barnefattigdom i Bodø

Tilskuddene i «Nasjonaltilskuddsordning for inkludering av barn i lavinntektsfamilier 2019» er klart. Regjeringen bevilger i år 302 millioner kroner til tilskuddsordningen. Frivillige tiltak er en viktig del av ordningen. – Aldri før... Les mer »
veiarbeid

Bodø kommune varsler «økt aktivitet» for å forbedre vann og kloakk

Bodø kommune varsler nå at man kan forvente økt aktivitet for å forbedre van- og kloakknettet i tiden fremover. Bodø kommune fortsetter å skifte ut gammelt ledningsnett under bakken. Gammel kantstein, fortau... Les mer »
gutt deprimert

Nordlandssykehuset og Bodø kommune skal samarbeide om rus og psykisk helse

Nordlandssykehuset og Bodø kommune har inngått en avtale om etablering av en samarbeidsgruppe som skal styrke samarbeidet mellom Psykisk helse og rusklinikken ved Nordlandssykehuset og Oppfølgingstjenesten i Bodø kommune, opplyser kommunen. –... Les mer »
primula blomster

Pynter med 13.400 blomster i Bodø sentrum

Nylig har ordføreren med anleggsgartner Tone Jakobsen, gartner Gerd Nilsen og seksjonsleder park og idrett, Anja Dahlberg, i teknisk avdeling i Bodø kommune, satt ut sommerblomster i blomsterbedet i parken ved Torvgata... Les mer »
nettbutikk interiør

Bodø kommune har lansert «Min Side»

Bodø kommune har lansert selvbetjeningsløsningen «Min Side». Her får du tilgang til flere kommunale tjenester. Ved sikker pålogging med ID-porten får du se informasjon som kun er knyttet til deg, opplyser Bodø... Les mer »
matbutikk

Sier ja til mer handel på Stormyra i Bodø

Kommunal- og moderniseringsdepartementet godkjenner Bodøs kommuneplan som åpner for mer handel på Stormyra handelsområde. – Jeg mener at dette er en godt gjennomarbeidet plan fra Bodø kommunes side, sier kommunal- og moderniseringsminister... Les mer »
veiarbeid

Forslag til nye veinavn i Bodø: Her er listen

Vei- og stedsnavnsutvalget i Bodø kommune har laget en liste med forslag til navn på nye veier i Bodø kommune. Eventuelle innspill til forslagene merkes med saksnr 2017/3433 og sendes til [email protected] innen 01.07.2019, opplyser... Les mer »