primula blomster

Pynter med 13.400 blomster i Bodø sentrum

Nylig har ordføreren med anleggsgartner Tone Jakobsen, gartner Gerd Nilsen og seksjonsleder park og idrett, Anja Dahlberg, i teknisk avdeling i Bodø kommune, satt ut sommerblomster i blomsterbedet i parken ved Torvgata... Les mer »
nettbutikk interiør

Bodø kommune har lansert «Min Side»

Bodø kommune har lansert selvbetjeningsløsningen «Min Side». Her får du tilgang til flere kommunale tjenester. Ved sikker pålogging med ID-porten får du se informasjon som kun er knyttet til deg, opplyser Bodø... Les mer »
matbutikk

Sier ja til mer handel på Stormyra i Bodø

Kommunal- og moderniseringsdepartementet godkjenner Bodøs kommuneplan som åpner for mer handel på Stormyra handelsområde. – Jeg mener at dette er en godt gjennomarbeidet plan fra Bodø kommunes side, sier kommunal- og moderniseringsminister... Les mer »
veiarbeid

Forslag til nye veinavn i Bodø: Her er listen

Vei- og stedsnavnsutvalget i Bodø kommune har laget en liste med forslag til navn på nye veier i Bodø kommune. Eventuelle innspill til forslagene merkes med saksnr 2017/3433 og sendes til [email protected] innen 01.07.2019, opplyser... Les mer »
havørna

Nye stedsnavn i Bodø: Her er forslagene

Vei og -stedsnavnutvalget i Bodø kommune har laget en liste med forslag til nye stedsnavn i Bodø. Eventuelle innspill til forslagene merkes med saksnr 2017/3433 og sendes til [email protected] innen 01.07.2019, opplyser Bodø kommune. Her... Les mer »
nordlandssykehuset

Krever bussholdeplass ved Nordlandssykehuset i Bodø

Nordland fylkeseldreråd krever nå at bussholdeplass blir etablert så nært hovedninngangen til Nordlandssykehuset som mulig, opplyser Nordland fylkeskommune. I en uttalelse Nordland fylkes eldreråd fra 3. juni 2019 heter det: «Det er... Les mer »
natur sommer barn

Påmelding til Sommer Sammen i Bodø har startet

Nå er programmet til Sommer Sammen ferdig, og påmeldingen har startet. Oppstart av Sommer Sammen er 24. juni, opplyser Bodø kommune. Nytt i år er at åpningsfesten skal være ute på Bratten,... Les mer »
powel

Bypakke Bodø satser digitalt

I løpet av de to siste åra har Bypakke Bodø ferdigstilt 1150 meter fortau og ti busstopp. Uten gode digitale verktøy, har ikke dette vært mulig. Det mener byggeleder i Bypakke Bodø... Les mer »
stormen bibliotek

Inviterer til feiring av Barnas internasjonale dag på Stormen bibliotek

Lørdag 1. juni er det klart for feiring av Barnas internasjonale dag – med masse aktiviteter for hele familien i og rundt Stormen bibliotek, opplyser Bodø kommune. – Vi gleder oss kjempemasse... Les mer »
surveys

Valg til kommunedelsutvalgene i Bodø 2019 – 2023

I forbindelse med kommunestyrevalget 8. og 9. september 2019 skal det også gjennomføres valg til kommunedelsutvalgene i Bodø. Utvalgene velges for fire år. Det er nå mulig å fremme forslag til kandidater... Les mer »