varehus

Biltema-gruppen leverer rekordregnskap

Biltema konsernet har nettopp publisert sitt rekordregnskap. I 2018 omsatte lavprisgiganten for over 12,5 milliarder svenske kroner i det nordiske markedet, og forventningene til 2019 enda høyere. Biltema, som blant annet har... Les mer »
flue

Slik blir du kvitt fluene i sommer

I Norge er vi lite plaget av fluer. Likevel kan det surre plagsomt mye rundt i boligen om sommeren. – I hus og hytter kan det av og til bli mye fluer.... Les mer »
brunsnegle

Nå kommer brunsneglene tilbake: Slik blir du kvitt dem

Sommeren 2018 var uvanlig tørr og varm i store deler av landet. Det ugjestmilde klimaet tok kverket mange av brunsneglene. – Hver sommer pleier jeg å bli nedringt av fortvilte hageeiere som... Les mer »
biltema

Folkefest i Mosjøen: Åpning av nytt Biltema varehus

Mange hundre helgelendinger hadde tatt turen, og stod i kø da Biltemas nyeste varehus åpnet i Handelsparken Mosjøen torsdag 4. April. Det var rett og slett en folkefest, og god stemning med... Les mer »
biltema

Biltema lanserer Norges største katalog

Den nordiske lavpriskjeden Biltema sender i disse dager ut en ny vår- og sommerkatalog. Med sine nesten 700 sider og 2 distribusjoner i året er Biltema katalogen blitt Norges største forbrukerkatalog. Kjeden... Les mer »
biltema

Biltema vokser rekordfort

I år åpner seks nye Biltema-varehus i Norge. Aldri før har butikkjeden vokst like raskt. Nå ønsker de tips om hvor nye varehus bør ligge. Siden Biltema kom til Norge i 1983,... Les mer »
biltema

Nå får du kjøpt Biltema kaffe i Bodø

Nå får alle kaffeelskere kjøpt Biltema kaffe i alle 64 varehusene til Biltema! Kaffen kommer i en stilig forpakning på hele 450 gram med retro-inspirert design. – Vi er fornøyde med å... Les mer »
juletre

Ny undersøkelse: Hver fjerde av oss kjøper noe nytt til juletreet hvert år!

25 prosent av de som har juletre i huset, fyller på med ny pynt hvert eneste år, viser en spørreundersøkelse YouGov har gjort for Biltema. I løpet av tre år har omkring... Les mer »
bilvindu

Vindusviskernes dag feires hos Biltema

Vi er på vei inn i en sesong der det blir svært viktig å ha god sikt for alle bilister, men det behøver ikke være dyrere enn nødvendig. Biltema arrangerer vindusviskernes dag... Les mer »
biltema

Under halvparten av oss bruker refleks

Antall drepte og skadde fotgjengere er mer enn halvert de siste ti årene. Hadde flere av oss brukt refleks, kunne tallet vært enda lavere. Vi er på full fart inn i den... Les mer »