mikrofon

Skrøner og skrømt – En fortellerkveld på Beiarn Bygdetun

Beiarn kommune ønsker velkommen til en fortellerkveld i Prestegården på bygdetunet 18. oktober kl. 19.00. Forteller er Eirin Edvardsen og musiker er Maria Piel. – Her blir det glimt i øyet og... Les mer »
live konsert

Sommerkonsert på Strand i Beiarn

Sunniva, Hallstein og Jorun inviterer til sommerkonsert, noe som etter hvert har blitt en tradisjon i Beiarn. Sommerkonsert arrangeres på Strand 28. juli, med levende musikk, bål og sommeridyll, opplyser Beiarn kommune.... Les mer »
live turne

Beiarelva åpnes med brask og bram

Beiarelva i Beiarn kommune, Nordland fylke åpnes lørdag 16. juni klokken 15.00. Elva har bestander av laks og sjøørret. Lakseførende strekning er ca. 30 km og nedslagsfeltet er på ca. 1067 km2.... Les mer »
svømme bad

Barnesvømming i Beiarn 24. mai

Den 24. mai arrangeres det barnesvømming i Beiarn. Svømmingen er beregnet for barn til og med fjerde klasse, i følge med voksen. Beiarn kommune melder på nett at barnesvømmingen starter torsdag 24.... Les mer »
lopper grand

SOS-kafè med loppemarked i Beiarn

Snart er det duket for SOS-kafè i gymsalen på Trones skole i Beiarn. Der blir det matsalg, loddsalg, åresalg, loppemarked og underholdning. Beiarn kommune melder på web at SOS-kafè i gymsalen på... Les mer »
svømme bad

Barnesvømming i Beiarn opp til fjerde klasse

Har du et barn i aldersgruppen opp til fjerde klasse og bor i Beiarn kan du ta med deg barnet eller barna på barnesvømming 29. mars. Beiarn kommune melder på internett at... Les mer »
svømme bad

Barnesvømming i Beiarn

Snart er det barnesvømming i Beiarn igjen. Det arrangeres nemlig svømming for barn til og med fjerde klasse, i følge med voksen i Beiarn i midten av mars. Beiarn kommune melder på... Les mer »
kirke bibel

Foredrag i Beiarn om helberederen Johannes Brateng

Foredragsholder Tove Mette Mæland ved Fauske bygdetun har i flere år arbeidet med samlingen knyttet til den lokale helbrederen Johannes Brateng fra Leivset på Fauske. Nå skal hun besøke Beiarn med foredraget... Les mer »
salten brann iks

Salten Brann har fått ny hjemmeside

Salten Brann IKS har nettopp fått seg en splitter ny hjemmeside. På den nye nettsiden til Salten Brann kan du finne mer informasjon om avdelingene, brannstasjonene og hvordan Salten Brann er organisert.... Les mer »
jobbintervju

Skatteetaten arrangerer gratis kurs for nye næringsdrivende

Skatteetaten arrangerer også i 2018 et 3,5 timers gratis kurs for nye næringsdrivende. Målgruppen er etablerere av enkeltpersonforetak og mindre aksjeselskap, dvs. aksjeselskap som ikke bruker revisor. Gildeskål kommune melder på sine... Les mer »