redningsselskapet

VIDEO: Redningsselskapet ber folk sjekke båtene

Redningsselskapet ber nå båteiere om å sjekke båten før det er for seint. Uværet som er varslet fredag ettermiddag og kveld kan gjøre stor skade. – Vi har sett mange eksempler på... Les mer »
youtube

VIDEO: Ordfører Ida Pinnerød døper kommunebåten «Skjerstad»

Fredag 14. september ble den nyrestaurerte, gamle skyssbåten «Skjerstad» døpt av ordføreren i Bodø kommune, til glede for både lokale og tilreisende, under et flott arrangement i Breivik i Skjerstad. – Kjære... Les mer »
securmark

Derfor bør du ta opp båten nå

Planlegger du flere turer på sjøen i år? Hvis ikke; få båten på land. Nå starter høysesongen for båt- og motortyverier. – Etter 30 år i bransjen er vår statistikk og historikk... Les mer »
småbåt

– Nesten 5 millioner flere besøk til FINN båt i år

Knallsommer har ført til rekordstor interesse for båt, men også bilmarkedet har gjort et kraftig hopp, viser tall fra FINN motor. Årets sommer har bydd på rekordvarme og sol over store deler... Les mer »
småbåt

4 av 10 småbåter på sjøen uten forsikring

Mer enn 130 000 båter er uten forsikring i Norge. Det kan få store økonomiske konsekvenser når du må ta regningen selv etter båtskade. Båtlivsundersøkelsen til Kongelig Norsk Båtforbund viser at tallet... Les mer »
seilbåt sommer

Klart for seilsportsligarunde i Molde

Denne helgen, 21. og 22. juli møtes lag fra 30 seilforeninger i Molde til 2. runde i seilsportsligaen. Brevik Seilforening og Florø Seilforening tok ledelsen i hver sin divisjon i 1. runde... Les mer »
hurtigruten

Nå kan du se skipstrafikken live på Bodøposten.no

Mange lurer på hvor hurtigruten er eller hvor en hurtigbåt er i Bodø havn. Nå han alle se skipstrafikken live på Bodøposten.no. Nettavisen Bodøposten.no lanserte nemlig i dag et interaktivt kart som... Les mer »
hav bodø sjø

Påhengsmotor stjålet i Løpsmarka – Politiet vil ha tips

Politiet i Bodø melder om et tyveri av en Yamaha 9,9 hk. 4 takter påhengsmotor fra båt parkert ved bopel i Nonshaugen i Løpsmark fredags kveld. Politiet i Nordland opplyser på internett... Les mer »
finnmark

Redningsselskapet: Oppdragsrekord allerede før fellesferie-starten!

Godværet i store deler av Sør-Norge på forsommeren har bidratt til at redningsskøytene har hatt hele 32 prosent flere fritidsbåt-oppdrag sammenlignet med mai og juni i fjor. Mellom 1. mai og 31.... Les mer »
båtvrak

Enkelt og lønnsomt å levere båter til gjenvinning

Nå blir det lettere for båteiere å levere fra seg kasserte båter. Med ny forskrift, tilskuddsordning og vrakpant på kasserte fritidsbåter er det mange som ønsker å levere inn kasserte båter til... Les mer »