Stine Sofies Stiftelse

LESERINNLEGG: Det handler ikke om mistanke, men om omtanke!

Du har kanskje kjent på den magefølelsen. Følelsen av at noe ikke er helt som det pleier – helt som det skal. Den gutten var jo alltid så utadvendt og leken. Nå... Les mer »
ark

25-årig debutant kåret til Norges beste barnebokforfatter

Etter at mer enn 10.000 barn har stemt fram sin favoritt, deles ARKs barnebokpris ut i dag. Vinneren av den høythengende prisen er den 25 år gamle debutanten og tegneserieforfatteren Malin Falch.... Les mer »
julebaking

Høye forventninger til julefeiringen?

Julen er tid for hygge, mat og familie- men også ofte relatert til stress, forventningspress og overflod i tillegg til all kosen. I en juleundersøkelse gjort av Opinion 2018 med et formål... Les mer »
langrenn vinter ski

Det utføres 58 millioner dugnadstimer i norsk idrett hvert år

Frivillige i norsk idrett utfører intet mindre enn 58 millioner dugnadstimer i året. Statistisk sentralbyrå oppgir verdien av dette arbeidet til hele 17,3 milliarder kroner. – Dette er fantastiske tall og viser... Les mer »
politi

Sprengingsuhell i Bodø: Flere steiner landet i barnerom

I forbindelse med sprenging i Lauvåsveien i Bodø har flere steiner gått inn i et hus. Politiet rykket ut til stedet og opprettet sak. Spredningen gjorde at flere steiner på ca. 20... Les mer »
egmont

Donald utgir verdens minste tegneserie

Det bittelille Donald-bladet måler kun 2,5 x 3,5 cm, inneholder tjue Donald-tegneseriesider og er skrevet av den norske Donald-forfatteren Gaute Moe. – Jeg har alltid visst at jeg ikke skriver stor litteratur,... Les mer »
ishavskraft

Rekordmange søkere til Hjertevarme-støtte

Torsdag 15. november åpnet Ishavskraft søknadsprosessen til årets Hjertevarme. Allerede har det tikket inn godt over hundre søknader! – Det er ingen tvil om at det er mye hjertevarme i dette landet... Les mer »
Foto: IDF

LESERINNLEGG: Norske myndigheter betaler for jødehat

Den 21. november reagerte Barneombudet i et innslag i NRK/Kveldsnytt kraftig på en melding om at en politiker fra Høyre hadde foreslått å fengsle gjengkriminelle under den kriminelle lavalder som gang på... Les mer »
nordlys 2018

Malin Falchs Nordlys: Nå som spesialtegnet julehefte!

La eventyret starte! En frittstående fortelling fra Nordlys-universet. Det er julaften morgen og 7 år gamle Sonja fyker opp og løper forventningsfull mot adventskalenderen sin. Der hun finner en lapp fra onkel... Les mer »
volleyball

VIDEO: Sammen for inkluderende idrett

Filmen «Kjære trener» fra Kolbotn Fotball Kvinner har fått oppmerksomhet i sosiale medier. Den er en del av sponsorsamarbeidet #duvelger. Samarbeidet er inngått mellom tre parter, Kolbotn Fotball Kvinner, Stiftelsen Det er... Les mer »