apple

Denne praten må du ta før skolestart

1 av 3 foreldre har ikke snakket med barna sine om nettvett, ifølge en fersk undersøkelse. Nå begynner et nytt skoleår. – Digital oppdragelse bør stå på timeplanen til foreldre før skolestart,... Les mer »
naf

Størst bekymring for skoleveien på Vestlandet og i Nord-Norge

Det er store regionale forskjeller i hvor trygge vi mener skoleveiene er, viser NAFs Trafikantbarometer. Dårligst står det til i Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane, samt de tre nordligste fylkene.... Les mer »
norges triatlonforbund

Nå starter triatlon-NM i Lofoten

Lofoten Triatlonklubb står som arrangør for NM del 2. Her blir norgesmester i de lengste distansene i triatlon, samt duatlon og akvatlon kåret. Det blir også arrangementer for barn og unge denne... Les mer »
Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund tar kostnadsnivået i idretten på alvor

Ferske tall fra Frivillighet Norge viser at i 27 % av barnefamiliene med ett til to barn har én eller flere i familien latt være å delta på en fritidsaktivitet på grunn... Les mer »
oslomet

OsloMet og Kulturtanken setter kunst i skolen på det internasjonale kartet

I hvilken grad møter barn og unge kunst og kreative fag i skolen? Og hvordan kan samspillet mellom kunstmøter i Den kulturelle skolesekken og kunstpraksiser i undervisningen spille bedre sammen? OsloMet og... Les mer »
stine sofies stiftelse

Stine Sofies Stiftelse lanserer nytt nasjonalt foreldreprogram

Stine Sofie Foreldrepakke lanseres tirsdag 13. august i Arendal. Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad kommer, og vil bli utfordret på hvordan han kan bidra til implementeringen av det nye programmet. Stine... Les mer »
sopra steria

Prosjektet «Er du sikker?» skal sikre barn og unge på nett

Da Cathrine Singstad (35) så at det var et hull i den digitale sikkerhetsopplæringen for barn og unge i Norge, bestemte hun seg for å ta saken i egne hender. Nå er... Les mer »
barnehage

Barna blir taperne i flere norske kommuner

Barn forskjellsbehandles avhengig av hvor de bor, både når det gjelder kommunens økonomi og politikk. Nye tall viser at kvaliteten i barns oppvekst og levekår i Norge fortsatt er svært ulik. – All... Les mer »
politi

Rektor ved grunnskole i Nordland siktet for å ha bestilt overgrep mot barn

En rektor ved en grunnskole i Nordland er siktet for ha kjøpt overgrepsbilder og for å ha bestilt overgrep av barn over internett. Mannen erkjenner deler av siktelsen, ifølge NRK. Rektoren fra... Les mer »
Norsk brannvernforening

VIDEO: Barnefavoritten Bjørnis med ny musikkvideo

Brannbamsen Bjørnis lanserer i dag sin nye musikkvideo «Hele Norges Bjørnis» på YouTube. Siden brannvesenet og Brannvernforeningens populære maskot slapp låten 24. juni, er den blitt spilt over 24 000 ganger på... Les mer »