kredittkort

Ny undersøkelse: Så bra kontroll har nordmenn på skimming

Drøyt annenhver nordmann er klar over at de løper en større risiko for å bli utsatt for skimming med et kontaktløst kort enn med de tradisjonelle kortene med magnetstripe. Derimot oppgir kun... Les mer »
huseierne

Huseierne: Bytt bank hvis renten din nå går over 3 prosent!

Nå kommer renteregningen til norske forbrukere. Renteøkningen i juni får effekt for norske boliglånskunder i disse dager. – Nå må alle sjekke rentevilkårene sine. Det er bare å bytte bank hvis renten... Les mer »
payr

Hudya og Payr går sammen

Hudya Group og Payr går sammen om å bygge en ny nordisk fintech-gigant. – Med denne avtalen posisjonerer vi oss for internasjonal vekst, sier CEO i Hudya Group, Børge Leknes og CEO... Les mer »
nordea

Nytt samarbeid mellom seks nordiske banker

Danske Bank A/S, DNB Bank ASA, Nordea Bank Abp, Skandinaviska Enskilda Banken AB, Svenska Handelsbanken AB og Swedbank AB har etablert et fellesforetak for å utvikle en plattform for håndtering av KYC-opplysninger... Les mer »
nbbl

Boligmarkedet tåler økt rente, men møter motvind utover høsten

Norges Bank økte styringsrenten til 1,25 prosent. Det er den tredje renteøkningen på ni måneder og det ventes ytterligere én renteøkning til i løpet av andre halvår. – Det var en fornuftig... Les mer »
forbrukslån

Norsk bank-og finanssektor spår største oppbemanning på tre år

Digitalisering og robotisering bremser ikke ansettelsestakten i finansnæringen. Myten om bransjens død er sterkt overdrevet, sier Pål Zubi, divisjonsdirektør for Experis Finance i konsulentselskapet Experis. Ifølge arbeidsmarkedsbarometeret for tredje kvartal er det kun... Les mer »
kredittkort

Visa og Earthport gjør det enklere å overføre penger over grensene

Visa kunngjorde nylig at selskapet har overtatt aksjemajoriteten av Earthport, et selskap som tilbyr grenseoverskridende betalingstjenester til banker, pengeoverføringsleverandører og bedrifter gjennom verdens største uavhengige ACH-nettverk. For øyeblikket er det mulig å... Les mer »
propr

Ny undersøkelse: Tre av ti frykter renten

En fersk undersøkelse viser av knappe 29 prosent av det norske folk frykter utviklingen i boliglånsrenten de neste 24 månedene. – Vi ser også at kvinner er betydelig mer bekymret enn menn om... Les mer »
nbbl

Åtte av ti forventer høyere boliglånsrente

Boligmarkedsbarometeret faller fra 10,0 i mars til 8,8 i april. Nedgangen skyldes først og fremst at flere forventer økt boliglånsrente, samt at færre tror på stigende boligpriser. Et sterkt arbeidsmarked demper imidlertid... Les mer »
fana sparebank

Denne banken har landets laveste fastrente

Fana Sparebank har landets laveste fastrente for tiden, om du vurderer å flytte boliglånet ditt, bør du vurdere denne banken. Dessuten kan fastrentelån være en god måte å forsikre deg mot fremtidige... Les mer »