huseierne

Ny undersøkelse: Lokalbankene har de beste BSU-rentene

Norske lokalbanker har det aller beste rentetilbudet til unge som vil spare i BSU. Det viser en ny undersøkelse fra Huseiernes Landsforbund. – BSU er et sparemessig kinderegg for unge. Du sparer... Les mer »
nordea

Nordea blant grunnleggerne av FNs prinsipper for ansvarlig bankvirksomhet

I dag lanserer Nordea, sammen med FN og 27 andre banker over hele verden, prinsippene for ansvarlig bankvirksomhet på et FN-møte i Paris. Målet med prinsippene er at finanssektoren skal samordnes med... Les mer »
vipps

Nå kan du se saldoen i Vipps

Vippsere får flere små og store gladnyheter denne vinteren. Først ute er muligheten til å se saldo i Vipps, uten å måtte sjekke nett- eller mobilbank. Vipps kan brukes i flere og... Les mer »
eiendom

LESERINNLEGG: Flere nordmenn må få muligheten til å eie sin egen bolig!

Demokratene mener myndighetene nå må prioritere bygging av flere billige boliger slik at flere førstegangs etablerere kommer inn på bolig markedet med eget hjem. Det er uakseptabelt at mennesker i Norge er... Les mer »
arbeid data nett

Internasjonalt samarbeid i kampen mot hvitvasking

Finansbransjen står samlet mot hvitvasking og terrorfinansiering. Sverige, Danmark og Norge er for eksempel medlemmer av Financial Action Task Force (FATF). Her forplikter medlemslandene seg til å følge internasjonale standarder for tiltak... Les mer »
danske bank

Sjeføkonom: – Laveste tall vi har sett siden 2011

Norge er på full fart inn i en periode preget av økende økonomisk optimisme, rekordlav arbeidsledighet og mer fart i oljesektoren, mener Danske Bank. – Norge fyrer på alle sylindre, er dommen... Les mer »
bank johanna

Endelig: Slik samler du info fra ulike banker på ett sted

Som første aktør i Norge gir Danske Bank deg nå muligheten til å sjekke alle dine konti fra ulike banker på ett sted. – Regner med at flere vil følge etter, sier... Les mer »
skatt

Her finner du Norges beste BSU-kalkulator

Nå lanserer Huseierne landets råeste BSU- kalkulator, som er gratis i bruk for alle. Siden sparingen er langsiktig, er det mange som er usikre på hvor mye man må spare i måneden... Les mer »
if

If og Santander inngår samarbeid

Forsikringsselskapet If og finansieringsselskapet Santander Consumer Bank går nå sammen om å utvikle løsninger for fremtidens bilhold. Det er markedslederne i Norden på hvert sitt felt som nå finner hverandre. If er... Les mer »
forbrukslån

Het sommer – Også hos Lånemegleren.no

Det har vært en fantastisk sommer i store deler av Norge, og det er mange ting som tyder på at også kredittkortbruken trolig har vært het i feriemånedene. Låneformidlingstjenesten Lånemegleren.no, merker økt... Les mer »