iphone bank

Din BankID er bare din!

Seks prosent har delt sin BankID med andre minst én gang, viser en undersøkelse utført av Norstat. Har du delt passord, bør du endre det i dag! – Nesten alle vet at... Les mer »
ambita

Ambita og Knowit starter teknologisamarbeid

Mange av dagens låneprosessløsninger er komplekse og utviklet med hensyn på et stort antall mennesker som jobber med å skrive informasjon inn i systemet. Den tid er nå forbi! Både Knowit og... Les mer »
skatt

Vil ikke stramme så mye inn på boliglån

Finanstilsynet ønsker å stramme inn maksimal gjeldsgrad fra 5 til 4,5. Det mener vår analytiker og boligekspert Leif J. Laugen er i strengeste laget. – Jeg mener fem ganger inntekt er en... Les mer »
forbrukslån

Hver fjerde kunde misfornøyd med banken sin

Bankbransjen er i stadig endring. Ny teknologi og innovative løsninger har satt sitt preg på bankopplevelsen. Men hvilken effekt har disse endringene hatt på bankenes kundetilfredshet? Ifølge studiene til EPSI er det... Les mer »
nbbl

Fire av ti forventet ikke renteøkning

Boligmarkedsbarometeret stiger fra rekordhøye 15,4 i august til 17,5 i september. – Oppgangen skyldes at færre forventet økt rente, sier Christian Frengstad Bjerknes, sjeføkonom i NBBL, som tror at optimismen blir kortvarig.... Les mer »
huseierne

Renten satt opp: Så mye dyrere blir boliglånet

Dagens renteøkning fra Norges Bank vil gi dyrere boliglån for norske boligeiere. Et lån på to millioner kroner vil med siste renteøkning bli rundt 15.600 kroner dyrere, viser tall fra Huseierne. –... Les mer »
kredittkort

Ny undersøkelse: Så bra kontroll har nordmenn på skimming

Drøyt annenhver nordmann er klar over at de løper en større risiko for å bli utsatt for skimming med et kontaktløst kort enn med de tradisjonelle kortene med magnetstripe. Derimot oppgir kun... Les mer »
huseierne

Huseierne: Bytt bank hvis renten din nå går over 3 prosent!

Nå kommer renteregningen til norske forbrukere. Renteøkningen i juni får effekt for norske boliglånskunder i disse dager. – Nå må alle sjekke rentevilkårene sine. Det er bare å bytte bank hvis renten... Les mer »
payr

Hudya og Payr går sammen

Hudya Group og Payr går sammen om å bygge en ny nordisk fintech-gigant. – Med denne avtalen posisjonerer vi oss for internasjonal vekst, sier CEO i Hudya Group, Børge Leknes og CEO... Les mer »
nordea

Nytt samarbeid mellom seks nordiske banker

Danske Bank A/S, DNB Bank ASA, Nordea Bank Abp, Skandinaviska Enskilda Banken AB, Svenska Handelsbanken AB og Swedbank AB har etablert et fellesforetak for å utvikle en plattform for håndtering av KYC-opplysninger... Les mer »