bane nor sopra steria

Digitaliserer 4400 jernbaneansatte – Sparer millioner

Bane NOR har nettopp gått over til skybaserte Office 365. Gevinsten er millioninnsparinger og en organisasjon som samhandler bedre. – For oss handler det først og fremst om effektivisering i arbeidshverdagen vår.... Les mer »
multiconsult

Multiconsult fikk 7 av 8 rammeavtaler for Bane NOR

Multiconsult har signert en kontrakt innen Sikkerhet og RAMS med Bane NOR, som inkludert opsjoner har en varighet på 8 år. Gjennom avtalen vil Multiconsult bli en viktig bidragsyter til utformingen av... Les mer »
bane nor

Bane NOR skiller ut drift og vedlikehold av jernbanen i eget selskap

Bane NOR oppretter et eget aksjeselskap for drift og vedlikehold av jernbanen. I overkant av 1 000 av Bane NORs 4 500 medarbeidere overføres til det nye selskapet. Dette er en del... Les mer »
telenor

Bane NOR valgte Telenor

Bane NOR har valgt Telenor som leverandør av mobil- og telefonitjenester for de neste 5 årene, med mulighet for fornyelse i ytterligere 3 år. Avtalen mellom Bane NOR og Telenor har en... Les mer »
jernbane

Bane NOR velger Siemens til å digitalisere norsk jernbane

Siemens skal levere det digitale signalanlegget til jernbanen som sikrer togpassasjerene en bedre reisehverdag med presise og hyppige avganger og større kapasitet. Bane NOR har tildelt Siemens en kontrakt for levering av... Les mer »