avisa nordland

Avisa Nordland starter nettavisen Bodø By

Amedia-eide Avisa Nordland starter en ny nettavis for Bodø som skal ha navnet Bodø By, opplyser nettstedet Journalisten.no. Redaktør blir 57-åringen Børre Arntzen som har en fortid i Lofotposten, Nordlands Framtid, NRK,... Les mer »
hålogaland lagmannsrett

Dømt til 2 års fengsel for voldtekt av jente i Bodø

En mann fra Bodø er i Salten tingrett dømt til over to år i fengsel for grov uaktsom voldtekt, opplyser Avisa Nordland. Mannen må i tillegg betale oppreisning på 90.000 kroner til... Les mer »
Foto: Manxruler

Stor politiøvelse på City Nord på torsdag

Det skal gjennomføres en stor øvelse på City Nord i Bodø. Øvelsen gjennomføres torsdag 29. november, fra klokka 08.30 til 14.30, opplyser Avisa Nordland. I dette tidsrommet skal nødetatene gjennomføre en felles... Les mer »
overnatting motell

Fulle hotellrom i Bodø

Forrige uke, denne uken og neste uke er det nærmest umulig å finne ledige overnattingsrom hos motellene og hotellene Bodø, opplyser NRK. Årsaken er blant annet Nato-øvelsen som pågår, og at det... Les mer »
politi

Politiet undersøker mistenkelig dødsfall i Bodø

En person ble søndag kveld funnet død på en privatadresse i Bodø, opplyser NRK. Hverken alder, kjønn eller identitet på den avdøde er så langt offentliggjort. Politiet sier til Avisa Nordland at... Les mer »
passasjer

Skal teste førerløs buss i Bodø

Fra onsdag 24. til fredag 26. oktober arrangeres Framtidsdager av Smartere Transport Bodø. Som et ledd i Framtidsdager kan passasjerer i Bodø teste en førerløs buss som skal gå mellom Stormen og... Les mer »
penger

Bodø-kvinne på 71 år vant Extra-trekning

En kvinne på 71 år fra Bodø spilte Extra hos Olakiosken i Bodø. Hun ble en av fem vinnere som fikk første ramme denne uken, opplyser Avisa Nordland. Premien var på 30.365... Les mer »
Foto: Nadia Norskott

Rødt i Bodø vil ha kunstmuseum med samisk kunst

Partiet Rødt i Bodø ønsker å etablere et Nordland kunstmuseum, der samisk kunst også får en egen arena, opplyser NRK. Uttalelsen kommer i forbindelse med en egen handlingsplan for visuell kunst i... Les mer »
stormen

Styreleder for Stormen Odd-Tore Fygle trekker seg

– Jeg vil med dette informere jeg om at jeg har bestemt meg for å fratre som styreleder i Stormen fra dags dato, skriver den tidligere ordføreren i Bodø Odd-Tore Fygle i... Les mer »
hurtigruten

Passasjer arrestert av bodøpolitiet for narkobruk på Hurtigruten

Natt til onsdag ble en mann tidlig i 20-årene pågrepet og innsatt i arresten av politiet i Bodø etter besittelse og bruk av narkotika, opplyser Avisa Nordland. Operasjonsleder ved politiet i Nordland... Les mer »