hålogaland lagmannsrett

Ansatt på Bodø videregående skole tiltalt for sex med tre elever

En ansatt ved en videregående skole i Nordland er tiltalt for å ha utnyttet sin stilling for å skaffe seg seksuell omgang med tre elever, opplyser NRK. Opprinnelig var tiltalen to fornærmede,... Les mer »
moske

Flyktninger i Steigen får kommunens hjelp til moské

Nærmere 30 flyktninger i Steigen har i et brev til kommunen meddelt at de ønsker seg moské, og i den forbindelse bedt om kommunens hjelp, ifølge Avisa Nordland den 23. august. Den... Les mer »
politi

Rektor ved grunnskole i Nordland siktet for å ha bestilt overgrep mot barn

En rektor ved en grunnskole i Nordland er siktet for ha kjøpt overgrepsbilder og for å ha bestilt overgrep av barn over internett. Mannen erkjenner deler av siktelsen, ifølge NRK. Rektoren fra... Les mer »
avis media

Asylrevyen fra Bodø skaper overskrifter etter skandale-sketsj

En sketsj med Asylrevyen fra Bodø skaper overskrifter i landets aviser og omtales av Dagbladet, Nettavisen.no, Avisa Nordland, Resett og NRK. Det skal være en del av sketsjen som vitser om Trine... Les mer »
brann hus

Brann i Bodø sentrum

Politiet i Bodø rapporterer om en brann i et overnattingssted i Bodø sentrum natt til søndag og at nødetatene var var på vei til stedet. Overnattingsstedet ble evakuert og brannen ble slukket,... Les mer »
vaksine

Gratis vaksine for russen i Bodø

Formannskapet i Bodø vedtok torsdag at årets russekull – og framtidige russekull – skal få gratis vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse, ifølge Avisa Nordland. Som et forebyggende tiltak ble russekullet 2018 tilbudt gratis... Les mer »
trevirke

Iris skal ikke ta betaling for trevirke

Levering av flis fra Iris til Keiseren varmesentral i Bodø, gjør at Iris fra nyttår ikke lenger tar betaling for trevirke fra husholdningene i Salten, opplyser Avisa Nordland. – Når vi nå... Les mer »
bhk

Endelig seier for BHK hjemme mot Haslum

Bodø Håndballklubb fikk en etterlengtet seier. BHK vant hjemme mot Haslum søndag, kampen endte 30–21, ifølge Avisa Nordland. Neste håndballkamp for BHK er 19. desember 18.00 hjemme i Bodø Spektrum mot FyllingenBergen. Les mer »
avisa nordland

Avisa Nordland starter nettavisen Bodø By

Amedia-eide Avisa Nordland starter en ny nettavis for Bodø som skal ha navnet Bodø By, opplyser nettstedet Journalisten.no. Redaktør blir 57-åringen Børre Arntzen som har en fortid i Lofotposten, Nordlands Framtid, NRK,... Les mer »
hålogaland lagmannsrett

Dømt til 2 års fengsel for voldtekt av jente i Bodø

En mann fra Bodø er i Salten tingrett dømt til over to år i fengsel for grov uaktsom voldtekt, opplyser Avisa Nordland. Mannen må i tillegg betale oppreisning på 90.000 kroner til... Les mer »