passasjer

Skal teste førerløs buss i Bodø

Fra onsdag 24. til fredag 26. oktober arrangeres Framtidsdager av Smartere Transport Bodø. Som et ledd i Framtidsdager kan passasjerer i Bodø teste en førerløs buss som skal gå mellom Stormen og... Les mer »
penger

Bodø-kvinne på 71 år vant Extra-trekning

En kvinne på 71 år fra Bodø spilte Extra hos Olakiosken i Bodø. Hun ble en av fem vinnere som fikk første ramme denne uken, opplyser Avisa Nordland. Premien var på 30.365... Les mer »
Foto: Nadia Norskott

Rødt i Bodø vil ha kunstmuseum med samisk kunst

Partiet Rødt i Bodø ønsker å etablere et Nordland kunstmuseum, der samisk kunst også får en egen arena, opplyser NRK. Uttalelsen kommer i forbindelse med en egen handlingsplan for visuell kunst i... Les mer »
stormen

Styreleder for Stormen Odd-Tore Fygle trekker seg

– Jeg vil med dette informere jeg om at jeg har bestemt meg for å fratre som styreleder i Stormen fra dags dato, skriver den tidligere ordføreren i Bodø Odd-Tore Fygle i... Les mer »
hurtigruten

Passasjer arrestert av bodøpolitiet for narkobruk på Hurtigruten

Natt til onsdag ble en mann tidlig i 20-årene pågrepet og innsatt i arresten av politiet i Bodø etter besittelse og bruk av narkotika, opplyser Avisa Nordland. Operasjonsleder ved politiet i Nordland... Les mer »
daniel bjarmann-simonsen

Daniel Bjarmann-Simonsen trekker seg som ordførerkandidat

Daniel Bjarmann-Simonsen har valgt å trekke seg som ordførerkandidat, melder Bodø Høyre. Daniel Bjarmann-Simonsen er for tiden statssekretær for næringsministeren. Det er hensynet til familien som gjør at Bjarmann-Simonsen ikke vil stille... Les mer »
penger

Bodøkvinne fikk telefon fra Norsk Tipping med gode nyheter

Hver fredag trekker Norsk Tipping ut seks nabolag i spillet Nabolaget. I det ene nabolaget stikker hovedvinneren av med 1 milllion kroner, mens hovedvinnerne i de fem andre får 100.000 kroner. Fredag... Les mer »
lys bil

Nytt parkeringssystem på flyplassen i Bodø

28. august innføres en ny og varig løsning med automatisk skiltgjenkjenning for biler ved Bodø lufthavn, opplyser Avisa Nordland. Alle biler blir automatisk registrert, slik at man slipper parkeringsbillett og manuell betaling.... Les mer »
politi

Stort narkobeslag: Narkoliga i Bodø, Fauske og Saltdal tatt

12. august 2015 gikk Kripos til aksjon mot et narkotikamiljø i Bodø, Fauske og Saltdal. Tirsdag tok Statsadvokaten ut tiltale mot fem personer i den omfattende narkotikasaken, ifølge NRK. Selve tiltalen sier... Les mer »
ambulanse

Bussdekk eksploderte – Kjørt til sykehuset

En bussjåfør er fraktet til sykehuset etter at et bussdekk eksploderte ved Hunstad i Bodø i dag tidlig, melder Avisa Nordland. Bussen skal ha hatt problemer med dekket, og da sjåføren skulle... Les mer »