avinor

Troels Sandreid blir ny lufthavnsjef i Bodø

Finn-Ove Hofstad har fungert som lufthavnsjef i et snaut år etter at Inger-Hilde Tobiassen gikk ut av rollen. Nå er Troels Sandreid tilsatt som ny lufthavnsjef i Bodø. Sandreid har bakgrunn fra... Les mer »
avinor

Forskningssamarbeid mellom McLaren Formel1 og Avinor

McLaren er kjent for sine sportsbiler og historiske bragder i Formel1- sirkuset. Nå har Avinor etablert et forskningssamarbeid med McLaren Applied Technology og Deloitte i UK. – Sammen med McLaren og deres... Les mer »
widerøe

Rekordstort kull starter lufttrafikkutdanning i disse dager

Vellykket rekrutteringskampanje i sosiale medier resulterte i mange nye elever, hvorav 35% er jenter. En AFIS-fullmektig har sin arbeidsplass i tårnet eller i et tårnsenter, og gir trafikkinformasjon til fly og helikopter... Les mer »
avinor

Rekrutterte flygeledere via Snapchat – 25 prosent økning i antall søkere

Avinor Flysikring AS har mottatt totalt 825 søknader i årets opptak til flygelederutdanningen. Dette er en økning på drøyt 25 prosent fra fjoråret. De fleste av søkerne kom via Snapchat, og omtrent... Les mer »
avinor

Oslo lufthavn og Bergen lufthavn kåret til beste flyplasser i Europa

Avinor Oslo lufthavn og Bergen lufthavn Flesland er begge kåret til Europas beste på kundeservice i hver sin kategori. Bergen vant også prisen for den flyplassen med størst fremgang på kundeservice i... Les mer »
avinor

Godt resultat for Avinor i 2018

Med sikker og stabil drift, økte inntekter og reduserte kostnader har Avinor levert et godt resultat både i fjorårets siste kvartal og for året som helhet. Driftsinntektene endte på 11,7 milliarder kroner,... Les mer »
avinor vinter

Snart starter vinterferieutfarten

Det ventes mange reisende de kommende dagene og det anbefales å beregne ekstra god tid. Her kommer noen gode tips til deg som skal ut og fly i vinterferien. – I vinterferien... Les mer »
avinor

Avinor: Vi tar stadig mer fly

Ved Avinors lufthavner økte passasjertallene med 3,5 prosent i januar sammenlignet med samme måned i fjor. Samtidig fortsetter antall flybevegelser å synke. Totalt antall reisende over Avinors lufthavner var i januar 3... Les mer »
Avinor Oslo lufthavn

Avinor Oslo lufthavn tildelt Luftfartstilsynets sikkerhetspris for 2018

Tirsdag kveld mottok Oslo lufthavn Luftfartstilsynets sikkerhetspris under Luftfartskonferansen 2019 i Bodø. Prisen deles ut årlig til en person eller organisasjon som har gjort et særlig godt arbeid med flysikkerhet. – Dette... Les mer »
avinor

Verdens største senter for fjernstyrte tårn bygges i Bodø

Avinor Air Navigation Services har tatt første spadetak for det som blir verdens største Remote Towers Centre. Senteret skal ligge i Bodø, og vil fjernstyre tårn ved 15 lufthavner. Sammen med statssekretær... Les mer »