tv2

Altibox sponser Premier League på TV 2

Altibox har inngått avtale med TV 2 om sponsing av Premier League-sendingene, opplyser Altibox til Bodøposten.no idag. Den nye avtalen er del av en større samarbeidsavtale med TV 2, og omfatter både... Les mer »
tv2

TV 2 og Altibox med viktig, langsiktig samarbeid

TV 2 og Altibox har signert en ny langsiktig distribusjonsavtale som sikrer Altibox’ kunder tilgang til alt av TV 2s innhold og kanaler på alle plattformer. – Dette er en samarbeidsmodell for... Les mer »
altibox

Fortsetter som sponsor av Altibox Norway Chess

Altibox Norway Chess er en årlig superturnering for de høyest rangerte sjakkspillerne i verden, og spilles på ulike lokasjoner i stavangerområdet. Altibox, som er et datterselskap i Lyse-konsernet, har vært sponsor siden... Les mer »
altibox

Altibox støtter norske filmspirer

Altibox går inn som sponsor av Kortfilmfestivalen. Nå introduserer festivalen nye priser som skal løfte frem lovende filmtalenter. Kortfilmfestivalen er Norges nest eldste filmfestival, og 12. – 16. juni blir den arrangert... Les mer »
altibox

Altibox tilbyr Google Wifi til en halv million hjem

Som første bredbåndsaktør i Europa inngår Altibox en avtale om å tilby Google Wifi til sine kunder. I løpet av sommeren får nye og eksisterende Altibox-kunder tilbud om markedets beste wifi-opplevelse for... Les mer »