politi

Var voldelig på utested i Mørkved – Ble arrestert

En person skal ha vært både aggresiv og voldelig på et utested i Mørkved i Bodø natt til søndag, opplyser politiet på nett. Politiet pågrep personen og plasserte den voldelige gjesten i... Les mer »
politi

Full 16-åring funnet av politiet i friluftsområdet i Bodøsjøen

I friluftsområdet i Bodøsjøen ble en 16-åring funnet overstadig beruset av en Politipatrulje med hund i morgentimene i dag, lørdag. 16-åringen lå og sov, det er 9 grader (6 effektive) og regnbyger,... Les mer »
sprit

For full for flere uteplasser: Hentet av politiet

En vel i overkant beruset mann skal natt til søndag ha forsøkt å komme seg inn på flere uteplasser i Bodø, uten å lykkes. Mannen skal ha vært for full. Mannen ble... Les mer »
mat alkohol

Stakk av med vin fra serveringssted i Bodø – Tatt på fersken

Mandag prøvde en gjest på et serveringssted i Bodø å stikke av med flere vinflasker. Men personen ble tatt på fersken og stoppet, opplyser politiet. Personen leverte vinen tilbake. Nå venter en... Les mer »
politi

Klatret på to biler – Fikk overnatte hos politiet

Politiet melder at en overstadig beruset person skal ha klatret på en drosje og en annen bil i natt til søndags morgen i Bodø. Mannen skal ha vært ganske full. Begge bilene... Les mer »
sprit

Ble nektet alkoholservering – Bortvist fra sentrum

Et utested i Bodø sentrum ble plaget med en beruset og aggresiv gjest natt til torsdag. Personen ble sint da han ikke fikk servering. Politiet opplyser at berusede personen ble bortvist fra... Les mer »
pils

Full gjest nektet å forlate utested på Mørkved – Så kom politiet

En kranglete og full gjest var plagsom på et utested på Mørkved natt til torsdag. Den kranglete gjesten nektet også å forlate utestedet. Da politiet kom ble gjesten bortvist fra utestedet. Gjesten... Les mer »
altia

Nå lager Ståle fra Sortland gin i verdensklasse

At interessen for urtebrennevin skulle utvikle seg til destilleringen av en gin ettertraktet verden over, var nok ikke det Ståle Johnsen så for seg da han i 2007 begynte å leke med... Les mer »
taxi

Full mann sovnet på trapp i sentrum – Sendt hjem i taxi

En mann hadde nok fått til vel mye å drikke natt til søndag. I morgentimene på søndag fant politiet mannen sovende på en trapp i Bodø sentrum. Politiet tok hånd om den... Les mer »
cocktails mocktails

Kunsten å kombinere cocktails med mat

Mange strekker seg etter vinflasken når de tenker drikke til mat. Det er derimot en voksende trend å kombinere mat og cocktails. På Nordic Barshow 2018 i Oslo, fikk de fremmøtte en... Les mer »