folkets hus

Folkets Hus i Bodø – Byens nye konsert- og teaterscene!

I 2020 fyller Folkets Hus Bodø 100 år og i den anledning er det gjort en større investering. I løpet av kort tid vil Storsalen kunne skilte med flunkende nytt lys- og... Les mer »
fart bil laserkontroll

Fyllekjørte i Tverlandet: Mistet lappen

Utrykningspolitiet stanset natt til onsdag en bilfører for alkoholpåvirket kjøring i Tverlandet i Bodø. Mannen i 40-årene ble fratatt førerkortet. Bevissikring ble iverksatt og ble sak opprettet, forteller Nordland politidistrikt. Les mer »
cocktails mocktails

Cocktails – Dette blir trendy i 2019!

I 2018 så vi en tropisk bølge av tiki drinker, grønnsaksingredienser og en eksplosjon av whisky og bourbon cocktailer. Hva kan vi forvente oss i 2019? Cocktailentusiaster har mye å se frem til... Les mer »
nofima

Ølsprøtt vant innovasjonspris

Jubelen sto i taket da produsenten Attåtnæring med produktet Ølsprøtt ble utropt til vinner av historiens første Innovasjonsprisen under finalen i Det Norske Måltid. Årets innovasjonspris gir vinneren fra Trøndelag tjenester fra... Les mer »
mats mikalsen

PODCAST: Ikke bare rockere på Public lengre

Public i Sjøgata er en av Bodøs mest populære utesteder og var tidligere kjent som et sted der de som liker rockemusikk drar til, men nå har dette endret seg og nå... Les mer »
bodø selskapsservice

Bodø Selskapsservice har fått nye eiere

Kokkene Torger Torgersen og Tom Brenden har til sammen over 80 års erfaring fra serveringsbransjen. I 2018 gikk de inn som deleiere i Bodø Selskapsservice, og endte på slutten av året, med... Les mer »
mats mikalsen

PODCAST: – Det er trygt å gå ut på byen i Bodø

Hver uke går tusenvis av bodøværinger ut på byen for å treffe andre, kose seg, se på sport og høre på musikk. Og veldig mange besøker en av byens mest populære utesteder,... Les mer »
politi

Var full på hotell i Bodø: Endte opp i fyllearresten

En beruset bodømann hadde natt til søndag forvillet seg inn på et hotell i byen hvor han lå og sov. Politiet ble tilkalt og kjørte mannen hjem. Men mannen klarte ikke holde... Les mer »
destilleri

Arcus gjenopptar produksjon i 160 år gammelt håndverksdestilleri

Arcus utfordrer seg selv. Storskalaprodusent starter mini-destilleri – hvor det ble produsert sprit for 160 år siden. Arcus er en stor aktør innen brennevinsproduksjon, og er kanskje særlig kjent for sine akevitter... Les mer »
fest alkohol

– Ikke vær en nyttårsgris!

Nyttårsaften er ofte preget av fest og moro, men husk at det kommer en dag i morgen når du spretter champagne-korken ved midnatt. Vi nordmenn er stort sett veldig flinke til å... Les mer »