alkohol måler

Fyllekjørte i Mo i Rana – Hadde ikke lappen

I morgentimene søndag stoppet politiet i Mo i Rana en bilfører. Bilføreren blåste til over lovlig grense på promilletesten. Senere skulle det vise seg at bilføreren heller ikke hadde gyldig førerkort, forteller... Les mer »
bilkrasj

Bildeler oppdaget på Tverlandsbrua – Hadde fyllekjørt

Politiet i Bodø fikk tidligere på søndag meldinger om at der var oppdaget bildeler på Tverlandsbrua. Men politiet gjorde senere en større oppdagelse. Politiet dro til stedet og oppdaget bildelene, deriblant registreringsnummeret... Les mer »
politi

Beruset mann i Bodø sentrum fikk overnatte hos politiet

Politiet i Bodø fikk natt til mandag flere meldinger om en beruset mann i sentrum som var til sjenanse for andre. Mannen i slutten av femtiårene ble forsøkt bortvist fra sentrum, men... Les mer »
Bryggeri- og Drikkevareforeningen

Ny direktør i Bryggeri- og drikkevareforeningen

en nye direktøren i Bryggeri og drikkevareforeningen ble annonsert i dag. Erlend Vagnild Fuglum tar over etter Petter Nome, som har sittet 10 år i stillingen. – Min viktigste ambisjon er at politikerne... Les mer »
politi

Slo til politibil i Bodø – Satt i fyllearresten

En beruset mann tok natt til lørdag kontakt med en politipatrulje i Bodø sentrum og ba dem kjøre han hjem. Han fikk et høflig nei til svar. Da ble den berusede mannen... Les mer »
selværøl

Brygger øl i Selvær for havmat fra Helgelandskysten

Selvær er et lite fiskevær i Træna kommune i Nordland, Selvær er også stedet der Selværølet skal lanseres fredag 26. april kl. 15.00. Brødrene Selvær skal være de tre første til å... Les mer »
politiet

Prøvde stjele taxi på Bodø Lufthavn: Tatt av politiet

Politiet rykket ut til Bodø Lufthavn tirsdag kveld. Der skal en ruset person prøvd å stjele en drosje, opplyser politiet. Drosjen var parkert utenfor flyplassen mens sjåføren hjalp en hadicapet passasjer inn... Les mer »
gulating

Gulating til kamp mot grensehandelen

Norske alkoholavgifter er de høyeste i verden, med stadig økende grensehandel og organisert kriminalitet som resultat. For å ta opp kampen fyller derfor Gulating nå sine butikker over hele landet med varer... Les mer »
politi

Var for full for kjøpesenter i Bodø

Politiet i Bodø rapporterer om en man som var i overkant beruset inne på et kjøpesenter i Bodø mandag kveld. Mannen som var i 50-årene ble kjørt hjem av politiet og fikk... Les mer »
politi

En full mann bortvist fra Bodø sentrum – En annen arrestert

Politiet i Bodø rapporterer at natt til søndag ble en beruset og truende mann i 30-årene bortvist fra Bodø sentrum. Men for en annen mann fikk lørdagskvelden en kjedelig slutt. Litt senere... Les mer »