carslberg

Fjernet boksplast – vant miljøpris

Ringnes-eier Carlsberg mottok miljøpris for å bytte ut unødvendig plastemballasje rundt ølboksene med miljøvennlig lim. Ringnes lanserte den nye emballasjeløsningen «Snap Pack» på alle Carlsbergboksene i september, og sammen med Carlsberg i... Les mer »
gulating

Mot verdensrekord for eksklusiv julekalender fra Gulating

Med 12 dager igjen til adventstiden er Gulatings populære julekalender i ferd med å slå alle rekorder. – Vi ser nå ut til å slå fjorårets salgstallet av julekalendere med god margin,... Les mer »
julemat

Drikkepress på julebord er festbrems for mange

Ifølge en undersøkelse Respons Analyse har gjennomført på oppdrag for Akan kompetansesenter, svarer 16 prosent av de yrkesaktive at de helt eller delvis har latt være å gå på julebord grunnet drikkeforventning... Les mer »
juleøl test

PODCAST: Juleølet fra Bådin Bryggeri kommer til å bli utsolgt!

Det er mange som har startet med juleshoppingen, også i Bodø. Men om du skal ha juleølet fra Bådin Bryggeri denne jula, bør du skynde deg. Redaktør i Bodøposten.no, Gunnar Andreassen, og... Les mer »
linie live

Nå kan du følge LINIE akevitt-reisen live på nettet

Hvert år sender Arcus over én million liter akevitt på LINIE-reisen, en reise på fire måneder hvor ekvator krysses to ganger. Det tilsvarer ca. 1,5 millioner flasker (70cl.). Denne LINIE-reisen har holdt... Les mer »
sprit

Travelt for politiet i Bodø natt til lørdag

Politiet i Bodø skal i løpet av fredags kveld og natt til lørdag rykket ut til situasjoner på utesteder flere ganger i Bodø. Det skal ha vært «ordensforstyrrelser» på utestedene i Bodø,... Les mer »
diageo

Tips til et vellykket julebord

Startskuddet er gått for julebordsesongen og tusenvis av mer eller mindre rutinerte festdeltagere inntar nå landets restauranter og barer. Julebordet skal være en positiv sosial begivenhet for alle – en mulighet til... Les mer »
cocktails mocktails

Skandale: Helse Nord-toppene drakk alkohol for 60.000 kroner på tre møter!

Toppene i Helse Nord arrangerte «Felles middag og kultur» i Tromsø etter en seminardag i oktober i fjor. Alkoholregningen alene kom på hele 28.528 kroner, melder Nettavisen NA24. På et tilsvarende styreseminar... Les mer »
juleøl test

PODCAST: Det kommer til å bli utsolgt for juleøl i Bodø

Redaktør i Bodøposten.no, Gunnar Andreassen, og daglig leder i Gulating i Bodø, Stian Kristiansen, tester juleøl i vår siste podcast. Under podcasten går Bådin Bryggeri av med seieren. Men daglig leder i... Les mer »
juleøl test

PODCAST: Bådin Bryggeri i Bodø vinner test av årets juleøl

Mange har sikkert så smått startet juleforberedelsene, og det har begynt å komme julevarer i butikkene. Juleforberedelsene har også landets bryggerier gjort, for nå er juleølet nemlig i butikkene. Redaktør i Bodøposten.no,... Les mer »