politi

Knuste verandadør i Narvik – Ble pågrepet

Politiet fikk melding om en person som forsøkte å ta seg inn i ett hus i Narvik i 6-tiden søndag morgen. Personen hadde knust verandadøren til innringeren. Personen klarte ikke å komme... Les mer »
politi

Full mann ville overnatte i feil leilighet i Sortland

Mann gikk inn i feil leilighet i Sortland natt til søndag og la seg til å sove. Politiet ble tilkalt og kom på stedet. Politiet fikk fraktet mannen til rett leilighet. Mannen... Les mer »
politiet

Knuste vindu i Saltstraumen – Ble arrestert

En beruset person skal ha knust ett vindu på grendehuset i Salstraumen natt til søndag, opplyser politiet. Vedkommende blir fraktet i arresten i Bodø og anmeldes for ordensforstyrrelse, ifølge Nordland politidistrikt. Les mer »
very agency

Ny trend: Slik lager du en drink med norsk tang

Tang er i vinden, og du kan også lage en kul drink som alle kan lage med norsk blæretang, akevit og tonic. Tangen kan du kjøpe eller høste selv. For å få tak... Les mer »
bodøposten jul

VIDEO: Bodøposten.no pynter opp til julefeiring

Det er ennå tidlig i november men allerede nå pynter Bodøposten.no opp til julefeiringen i desember. Nettavisens Facebook-side og Twitter profil har fått julemotiver. Men i tillegg har redaksjonen begynt å publisere... Les mer »
pr-o

Årets juleøl fra E.C. Dahls Bryggeri heter Sankt Olav Juleøl

E.C. Dahls Bryggeri slår til med et skikkelig kraftøl til jul i år som passer perfekt til både julemiddager, desserter og oster. Sankt Olav Juleøl er en quadrupel – en mørk, belgisk... Les mer »
vct norway

Slik løfter du tacomiddagen til nye høyder

Imponer venner og familie med spennende taco-oppskrifter basert på den kule krydderserien Broken Taco sammen med den nye tacovinen Casillero del Diablo Limited Edition – også den med lekkert Calavera-design. At taco... Les mer »
det norske brenneri

Her er årets julekalender til akevittelskere

24 Norske akevitter i en pen forpakning er årets julekalender til akevittelskere. I fjor var det mange som trodde at det var ulovlig å selge julekalendere på Polet. Men det var polets... Les mer »
absolut

Absolut Comeback med resirkulert glass setter gjenbruk på dagsorden

Med sin nyeste limited edition håper Absolut å oppmuntre til resirkulering og en livsstil som setter mindre fotavtrykk på kloden vår. Absolut Comeback er, som alle andre Absolut-flasker, laget av mer enn... Les mer »
up

Fyllekjørte på moped i Fauske – Uten førerkort og med passasjer

Utrykningspolitiet stanset en moped som det var to på i Fauske natt til lørdag. Mopeden var registrert for en. Det var ikke skilt på mopeden. Fører mistenktes for promillekjøring og bevissikring ble... Les mer »