alkohol måler

To tatt for promillekjøring i Stille Dal

En politipatrule og utrykningspolitiet hadde en kjempekontroll av promillekjøring i Stille Dal i Bodø tidlig lørdag. Hele 100 bilførere ble kontrollert, men bare to bilførere hadde promile. Det skal være sikret bevis... Les mer »
ambulanse

Mann funnet sovende utendørs i Bodø sentrum

Fredags morgen ble en overstadig beruset mann funnet sovende utendørs i Bodø sentrum av politiet. Politiet i Bodø tilkalte ambulanse for den berusede og nedkjølte mannen, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
politibil

Fyll og bråk: Travelt for politiet i Bodø

Natt til lørdag ble det travel for politiet i Bodø. Først måtte politiet rykke ut til en privat fest i Rønvika i Bodø som «hadde gått over styr». Så måtte en overstadig... Les mer »
klarna

En av tre blakke før lønning: Fest og moro det siste det blir spart på

Hver tredje nordmann over 18 år får ikke inntekten til å strekke til hele måneden. Det viser en representativ undersøkelse fra Klarna. Det første som blir kuttet ned på er shopping, mens... Les mer »
altia

Historien om The Fat Trout – Fiskewhiskyen for friluftsentusiaster

Det var en fisketur i de sene nattetimer som skulle bli inspirasjonen til whiskyen med den spreke ørreten og slagordet «The Sportman’s Choice» løpende over etiketten. Med en merkevare som appellerer til... Les mer »
up

Kjørte pirat-taxi i stålet bil – Uten lappen!

Politiet i Bodø stanset natt til søndag en bilfører mistenkt for ruspåvirket kjøring. For politiet viste dette seg å være en trippel fangst. Det viste seg at mannen ikke hadde gyldig førerkort,... Les mer »
KGK

Norske kommuner og fylkeskommuner bør sikre alle sine kjøretøy med alkolås

Fra 1. januar 2019 ble det påbud om alkolås i alle nye busser og minibusser som brukes i persontransport mot vederlag. Men hva med kjøretøyene som er eid og brukes av norske... Les mer »
gulating

Gulating trapper opp priskrigen på øl

I september 2018 gikk Gulating ut og erklærte priskrig mot de store dagligvarekjedene. I dag trapper kjeden som har ølutsalg i Bodø opp satsingen på pris ytterligere. – Vi har lovet å... Les mer »
alkohol butikk vinmonopol

Økt salg av vin ga omsetningsrekord for Arcus i 2018

Aldri før har Arcus solgt så mye, og aldri før har Arcus produsert så mye som i 2018. I fjor steg Arcus’ omsetning med 5,8 prosent til 2,7 milliarder kroner. – Vi... Les mer »
sex

MUSIKK: Dette er nordmenns sex-låter

1 av 4 nordmenn mener at musikk kan øke sexlysten deres, ifølge en fersk undersøkelse utført av YouGov for Sonos. Nå røper det norske folk hvilke sanger som bidrar mest til sexlivet.... Les mer »