gulating øl

Norsk øl vinner frem i klassiske ølnasjoner

Norskprodusert øl opplever pen vekst i flere klassiske øl-nasjoner i Europa. Det viser gjennomgang av SSBs eksportstatistikk for 2019. – Norske bryggerier har i flere år gjort det sterkt i internasjonale kåringer.... Les mer »
øl alkohol

PODCAST: Test av øl i Bodø kåret kåret til «Årets podcast 2019»

Podcastene til Bodøposten.no har økt i popularitet siden oppstarten for et par år siden, flere har tusenvis av lyttere, faktisk har de mest populære podcastene titusenvis av lyttere. Den mest populære podcasten... Les mer »
øl alkohol

PODCAST: Gulating i Bodø vant «Årets podcast 2019»

Bodøposten.no startet for et par år siden med jevnlige podcaster der forskjellige aktuelle personer intervjues om interessante emner. Og det mest populære emnet i 2019 var tydeligvis sommer-øl. Podcasten fra i sommer... Les mer »
kaffe te mineralvann

Grensehandelen er høyere enn tidligere antatt

Det viser SSBs første del av et pilotprosjekt på et grensehandelsbarometer som ble publisert 8. januar. Pilotprosjektet gjør en grundig måling og analyse av nordmenns fysiske grensehandel i måneden september 2019. Hovedfunnet... Les mer »
nyttårsaften

Så mange ble skadd av nyttårsfyrverkeri i fjor

Fyrverkeri forårsaker hvert år alvorlige personskader. Nyttårsaften i fjor ble det registrert 9 øyeskader og 55 personskader i forbindelse med fyrverkeri. De tre siste nyttårsfeiringene har 30 personer fått øyeskader. Ingen av... Les mer »
fyrverkeri

Slik unngår du konflikt med naboen på nyttårsaften

Nyttårsaften er en av årets store festdager. Dessverre kan god stemning på nyttårsfesten lett ende i dårlig stemning med naboen. Dette er rådene til deg som inviterer til nyttårsfest. Bor man i... Les mer »
jul

Unngå at nyttårsaften blir et mareritt for hunden

Hunder hører inntil tre ganger så godt som oss mennesker. Derfor kan fyrverkeri og kraftige smell fort bli overveldende. Les hva Ifs veterinær anbefaler. Festkvelden som for oss mennesker markerer inngangen til... Les mer »
politi

Forsøkte å klatre inn i politibil i Leknes

En mann mann i begynnelsen av 20-årene bortvist fra Leknes sentrum i Vestvågøy kommune i Nordland natt til fredag grunnet beruselse. Mannen i 20-årene forsøkte også å klatre inn i cellerommet på politibil... Les mer »
sprit

Mann i 20-årene utvist fra utested i Mosjøen

En mann i 20-årene skal ha blitt bortvist fra et utested i Mosjøen natt til torsdag, 2. juledag, melder politiet. Mannen i 20-årene skal ha blitt bortvist fra utestedet grunnet overstadig beruselse... Les mer »
alkohol

Mann i 30-årene utvist fra utested i Rognan

Politiet rapporterer at en mann i 30-årene ble bortvist fra et utested i Rognan natt til torsdag i 1-tiden. Årsaken til at mannen i 30-årene ble bortvist fra utestedet skal ha vært... Les mer »