Stella Polaris og Nordland Turselskap satser på nordlysturisme i Bodø

nordlys

Turister over hele verden er imponerte over nordlyset vi har i Nord-Norge. Men i Bodø er det bare fire aktører som driver med nordlysturisme, i Tromsø er det over 50 selskaper som driver med nordlysjakt.


Nettopp melder at i Bodø er det bare Polar Tours og Skagen Hotell som driver aktivt med nordlysturisme, men Stella Polaris og Nordland Turselskap vil snart også være med i jakten på nordlyset.

Les også:  Nytt kull fra Politihøgskolen i Bodø klar til innsats

Og begge aktørene er klare på at dette skal det satses på. Stella Polaris ønsker å utvide tilbudet sitt om nordlysjakt så snart som mulig.

Nordland Turselskap opplyser at de ønsker å starte med nordlysturisme i Bodø neste vinter. De mener satsningen i Bodø har vært for liten i forhold til hvor store muligheter som faktisk fins, ifølge Nettopp.

Nordland Turselskap understreker at det er svært viktig å ikke gi turistene noen garanti på at nordlyset alltid er som på Instagram eller lignende, slik at det ikke oppstår urealistiske forventninger til hva turistene får oppleve.

Les også:  Buss kjørte ned syklist i Bodø

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.