ANNONSE: Slik starter du en bedrift

kontor internett

Det er mange bedrifter i Bodø, og det kommer stadig nye bedrifter til. Noen starter et enkeltmannsforetak, mens andre starter et aksjeselskap. Det er også andre selskapsformer som ANS og DA for å nevne noen. Men før du setter igang med bedriftsetableringen din i Bodø, er det endel ting du bør sjekke ut først.


Her er sjekklisten du må ha på plass før du stifter et selskap:

  • Forretningsidé
  • Markedsføringsplan
  • Økonomi
  • Bedriftslansering
Les også:  ANNONSE: Invester pengene dine på en smart måte

Før du begynner med selve firmaetableringen bør du tenke på hvilke forutsetninger du har for å få suksess, det er nemlig mange som mislykkes. Start med noe du har peiling på eller er lidenskapelig interessert i.

Når du skal starte bedrift og registrere ditt firma i Brønnøysundregisteret må du velge selskapsform. Du kan velge aksjeselskap, delt ansvar, enkeltmansselskap og en rekke andre selskapsformer.

Les også:  ANNONSE: Invester pengene dine på en smart måte

NAV kan hjelpe deg med mange typer støtte. I tillegg kan Nordland fylke og Bodø kommune være behjelpelig når du skal starte bedrift. Les mer på denne siden om å starte en bedrift.


Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Redaktør, journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.