Slik lager du en perfekt romjuls-punsch

Schwarzwald Punsch

Mens vi teller ned dagene til vi kan hilse på det nye året, hvorfor ikke by gjestene dine på en nydelig Schwarzwald Punsch?


Siden det er vinter og kaldt bør unne deg og dine gjester å nyte en Schwarzwald Punsch. Her er oppskriften på en nydelig romjuls-punsch.

Ingredienser for Schwarzwald Punsch:

4 cl Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin

4 cl cloudy apple jus

Les også:  Nå får du veganermeny om bord hos SAS

2 cl kanelsirup

8 cl nypete

4 cl pærejus

2 cl rødvin

0,5 cl portvin

Tilberedelse:

Bland alle ingrediensene i en gryte og varm det opp. Garnér med mandler, appelsiner, kanel og tørkede epler.

Skål!


Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.