Slik kan du tjene penger på internett

tjen penger online

Enten du er en privatperson eller en bedrift kan du bruke nettet som et verktøy for å tjene penger. Du kan tjene penger online som en hobby, deltidsjobb eller drive profft som en bedrift. Uansett er mulighetene mange på nett.


Det er bare ett problem med å tjene penger på web: det er mange andre som prøver å gjøre det samme. Konkurransen om publikums oppmerksomhet er stor, og det er ikke enkelt for alle å forstå teknikkene som brukes eller strategiene bak innsatsen. Men mulighetene er der.

Les også:  Lær barna nettvett før skolestart!

Nettsiden Tjenpengeronline.no har samlet masse smarte tips for deg som skal drive med online markedsføring eller prøve å tjene ekstra penger online.

Her er noen av metodene du kan bruke for å tjene penger:

Det er i det hele tatt mange muligheter for den som er villig til å bruke tid, og er du dyktig eller bruker nok tid eller penger på online markedsføring er gevinsten stor. Les mer om hvordan du kan tjene penger på nett her.

Les også:  - Nesten 5 millioner flere besøk til FINN båt i år

Les også

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Redaktør, journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.