Scandic Nidelven kåret til Norges beste frokost for 13. gang

frokost

I dag ble det klart at frokosten på Scandic Nidelven for 13. gang er kåret til Norges aller beste. Hotellet gikk til topps foran mer enn 400 hotellfrokoster i den anerkjente kåringen Twinings Best Breakfast, også kjent som det uoffisielle NM i frokost.

– Dette er utrolig stas! At Scandic Nidelven nok en gang troner på toppen i denne konkurransen er ikke annet enn imponerende og velfortjent. I Scandic har vi i mange år hatt et sterkt fokus på å servere gjestene våre den beste frokosten i Norge. At vi i tillegg serverer best frokost flest steder i landet, med hele 10 fylkesvinnere og 5 finalister i årets konkurranse, sier noe om den sterke frokostkulturen vi har i hele Scandic-kjeden, sier Helene Skjenneberg, direktør for mat og drikke i Scandic. 

Tar frokosten til nye høyder
Mer enn 400 frokoster i hele Norge er vurdert i kåringen av landets aller beste hotellfrokost. Med årets seier har Scandic Nidelven vunnet kåringen hele 13 ganger i løpet av de femten årene konkurransen har eksistert. For hotelldirektør på Scandic Nidelven, Kjetil Vassdal, betyr det likevel ekstra mye å få seierspokalen i år.

Les også:  LESERINNLEGG: Regjeringa med "luftpenger" til landbruket

– Jeg er utrolig stolt over alle våre fantastiske medarbeidere som gir alt hver eneste dag for at vi skal kunne levere landets aller beste hotellfrokost. I år kjenner jeg at prisen også varmer litt ekstra, da vi har mange nye ansatte på teamet, inkludert ny frokostansvarlig, ny kjøkkensjef og ny sjef for mat og drikke. Jeg tror at kombinasjonen av nye krefter sammen med våre erfarne frokosthelter, har løftet oss til nye høyder, både når det gjelder service og utvikling, sier Vassdal. 

Tidenes yngste kjøkkensjef
I en alder av 25 år er Martin Trana Flak tidendes yngste kjøkkensjef på Scandic Nidelven. Med det følger et stort ansvar. Siden han inntrådte stillingen i februar i år, er det likevel samtalene med gjestene som har gjort størst inntrykk.

Les også:  – Coop selger turbokylling mot medlemmenes ønske

– Det er først og fremst en ære å få jobbe med Norges beste frokost. Det er utrolig inspirerende å få jobbe i en hotellkjede der frokostkulturen er så sterk, og med et team som er så fremoverlent og lidenskapelig opptatt av god frokost. Jeg elsker å ha kontakt med alle de flotte leverandørene våre som gjør det mulig å holde på med frokost på dette nivået. Det beste med jobben er nok likevel alle de gode samtalene med gjestene våre ved Nidelven, forteller Flak. 

Norges beste frokost skal bli enda bedre
Med en årlig målsetning om 30 prosent fornying og utvikling av Norges beste frokost, sørger Scandic Nidelven for at gjestene hele tiden får nye og spennende frokostopplevelser. Vassdal tror det har vært avgjørende for at hotellet har klart å hevde seg i frokostkåringen gang på gang.

– Skal man nå til topps i en kåring som dette kreves kontinuerlig utvikling. Derfor arbeider vi hele tiden med å gjøre Norges beste frokost enda bedre. I år har vi blant annet fått en helt ny vegansk frokostbuffet, en ny og utvidet vaffelstasjon og et enda bedre tilbud i vår barista bar. I tillegg fokuserer vi på lokale og kortreiste råvarer og utvikler våre egne produkter i samarbeid med lokale leverandører. Nylig lanserte vi blant annet et eget knekkebrød i samarbeid med Lykkemat i Selbu, som er laget på surdeig med norsk svedjerug og kjerner, sier Vassdal.

Les også:  Oversikt: Aktiviteter i Bodø Sentrum 2024

I tillegg til nye og spennende produkter på menyen, har også frokostsalen på Scandic Nidelven fått seg et løft. 

– I år har vi også fremhevet våre virkelige frokosthelter, alle våre fantastiske ansatte, med bilder og beskrivelser av dem som nå pryder frokostrestauranten vår. Dermed kan gjestene våre bli enda bedre kjent med menneskene bak Norges beste frokost, avslutter Vassdal.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.