Scandic med halvparten av finalistene i Twinings Best Breakfast

scandic hotell

Scandic kan skilte med hele fem av ti hoteller i den avgjørende finalen i kåringen av Norges beste hotellfrokost. Mer enn 400 hoteller har blitt vurdert og Scandic befester nok en gang sin posisjon som hotellkjeden som serverer Norges beste frokost. 

– I en tøff konkurranse med et meget høyt nivå på frokosten er vi veldig stolte over å ha hele fem finalister med i årets finale. Vi har som mål å være best på frokost, og det er da ekstra hyggelig at vår innsats premieres. Våre ansatte legger ned mye arbeid og ressurser, og har et stort fokus på å gi våre gjester den beste starten på dagen. At dette gir oss fem finalister er en fantastisk anerkjennelse til våre medarbeidere, sier Helene Skjenneberg, direktør for mat og drikke i Scandic. 

Før sommeren ble årets fylkesvinnere annonsert, og Scandic-hoteller ble da kåret til å ha den beste frokosten i hele 10 av 19 fylker. Nå kjemper tilsammen ti hoteller om å servere Norges beste frokost 2019. Blant disse er Scandic Nidelven, Scandic Hell, Scandic Byparken, Scandic Maritim Hotel Haugesund og Hotel Norge by Scandic.

Les også:  Nordisk Bocuse d'Or-suksess med norsk sjømat på menyen

Regjerende Norgesmester i frokost, Scandic Nidelven, har vunnet kåringen hele 12 ganger i løpet av de femten årene konkurransen har eksistert. Nå skal de gjøre alt de kan for å forsvare frokosttittelen for 13. gang. 

– Det er utrolig gøy å nok en gang å komme seg helt inn til finalen. Dette er et resultat av en fantastisk innsats fra våre ansatte som står på hver dag for å servere Norges beste hotellfrokost, sier Kjetil Vassdal, hotelldirektør på Scandic Nidelven. 

En nykommer på pallen
Signaturhotellet Hotel Norge by Scandic i Bergen er en nykommer på årets liste. Etter to år med totalrenovering gjenåpnet det ikoniske hotellet i juni i fjor, og kun et år etter åpning går hotellet rett til finalen i Norges gjeveste frokostkåring. Det synes hotelldirektør Lise Solheim Haukedal er ekstra stas.

Les også:  Gode grunner til å spise appelsiner i påsken

— Det er helt fantastisk at vi utmerker oss i denne kåringen etter så kort tid! Jeg er utrolig stolt over teamet på hotellet. Vi ønsker å gi våre gjester en god start på dagen med de beste råvarer og smaker Norge og Vestlandet har å by på, og vi har et sterkt fokus på lokal mat og hjemmelagede produkter på frokostbufféen vår, sier Haukedal.

Kjøkkensjef på Hotel Norge, Tore Espenes, er svært glad for å være med å kjempe om tittelen Norges beste frokost, og kan avsløre at gjestene kan forvente flere spennende frokostretter på menyen utover høsten. 

– I høst kan vi friste med flere smakfulle produkter på vår frokostbuffé, som for eksempel hjemmelaget yoghurt og ulike syltetøy. I løpet av neste uke får vi blant annet inn ferske aprikoser fra Hardanger som skal bli til aprikossyltetøy. Det håper vi faller i smak hos gjestene. 

Les også:  Slik får du gode skiopplevelser i påskefjellet

Scandic arbeider kontinuerlig med å videreutvikle frokosten for å kunne tilby gjestene den beste starten på dagen. Tidligere i år lanserte hotellkjeden blant annet en utvidet satsning på veganske og grønne alternativer sine frokostbufféer rundt om i landet. Hotellkjeden har også introdusert en rekke tiltak for å bli mer bærekraftig. 

– Skal man nå til topps i en kåring som dette kreves hard innsats, nytenkning og høy kvalitet. Derfor jobber vi hele tiden med å videreutvikle og forbedre tilbudet til gjestene våre. Nå ser vi frem til den store finalen i oktober, og skal selvfølgelig gjøre alt vi kan for å ta hjem tittelen Norges beste hotellfrokost nok en gang, sier Skjenneberg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.