Sandra fra Bodø videre i Miss Norway 2018

sandra

19 år gamle Sandra Afriyie Tito fra Bodø deltar i konkurransen om å bli Miss Norway 2018. Hun var en av litt over 30 deltakere som i oktober var plukket ut til å delta.


Nå har Sandre gått videre i semininalen i missekonkurransen og er faktisk ett skritt nærmere å bli kåret til Miss Norway 2018. Bodøpopsten.no har intervjuet Sandra.

Hvordan føles det å komme videre?

– Det er litt sykt å tenkte på at jeg er videre I denne konkurransen, visste ikke at jeg skulle komme så langt.

Tror du konkurransen blir tøffere?

– Ja, konkurransen blir nok tøffere og neste innlevering er videopresentasjon som må være innlevert innen 18.mars.

Hvordan tror du det går?

– Så lenge jeg blogger , prøve å skaffe sponsorer og er meg selv så håper jeg det skal gå bra. Jeg gjør mitt beste for å lykkes og gjøre meg selv glad og stolt. Får masse hjelp og støtte fra familie,venner og bekjente.

Hvordan er det å være med på dette misse-sirkuset?

– Det er veldig spennende og jeg har blitt kjent med så flotte deltakere. Men det handler også om tid og prioritering. Har nettopp startet med å øve på å gå I høyhæler på 12cm det er ikke så enkelt som det ser ut som på tv men man må bare sette av tid og øve øve øve.

Når går neste runde av stabelen?

Finaleuttaket er 25. Mars… så venter spent på resultatet der hvordan det kommer til å gå.

Les også

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Redaktør, journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.