Om oss

Bodøposten.no er en politisk uavhengig nettavis som hovedsaklig publiserer toppsakene i nyhetsbildet samt nyheter om Bodø og omegn. Våre nyhetssaker er gratis å lese for alle. Redaktør er Gunnar Andreassen, medlem av International Association Of Independent Journalists.


Vi er for tiden 8 personer i Bodøposten.no sin redaksjon. Bodøposten.no rapporterer årlig til Medietilsynet. Nyhetene på Bodøposten.no deles via flere kanaler som Facebook og Twitter samt vårt gratis nyhetsbrev. Nyhetene syndikeres også via ledende nyhetstjenester samt nettsider og blogger. Ønsker du å skrive for Bodøposten.no? Kontakt oss her.

I tillegg produserer vi podcaster som publiseres på Bodøposten.no, YouTube, Soundcloud og Radio Nord Norge sine sendinger som også sendes på FM, DAB, nettradio, iTunes og Spotify.

Bodøposten.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens retningslinjer for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig omtale, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen.

Bodøposten.no er ikke anvarlige for nettsider, videoer, musikk etc. det linkes til. Følg Bodøposten.no på Tumblr, Bodøposten.no er også på Medium.