norges roforbund

Olaf Tufte slått på målstreken av Martin Helseth i NM i romaskin

Det var stor spenning rundt seniorklassen i årets NM. Olaf Tufte (Horten Roklubb) innehar norgsrekokorden, men hadde flere utfordrere blant de andre unggutta som sitter i dobbeltfireren som er kvalifisert til OL... Les mer »
psa norge

Citroën satser videre med Mads Østberg og Torstein Eriksen

Mads Østberg og Torstein Eriksen er klar for ny sesong i WRC2 med full støtte fra Citroën Racing. Det betyr at duoen står klar på startrampa i Rally Monte-Carlo 23. januar. Citroën... Les mer »
fotball

Betsson utbetaler Liverpool-gull allerede nå

Premier League er kun så vidt over halvspilt. Likevel mener Betsson at Premier League 2019/20 er avgjort og betaler ut alle enkeltspill på seriegull til Liverpool. Det forteller spillselskapet i en pressemelding.... Les mer »
sjakk

Kindred Group inngår sponsorsamarbeid med sjakklubb

Kindred Group har signert en avtale med Offerspill Sjakklubb (OSK) om å være klubbens hovedsponsor de to neste årene. Avtalen er en av de største i norsk sjakk noensinne, og sponsorbidraget –... Les mer »
viasat

Viaplay og Viasat 4 viser EM på skøyter

Denne helgen skal Europas beste skøyteløpere på isen i Heerenveen. NENT Group gir deg hele mesterskapet. Fredag 10. januar går startskuddet for denne sesongens EM i hurtigløp på skøyter. Mesterskapet arrangeres i... Les mer »
glimt

Aleksander Foosnæs signerte for Glimt

Onsdag ble det klart at Aleksander Foosnæs har signert en toårskontrakt, og blir i klubben ut 2021. Han kommer fra Ranheim, opplyser Bodø/Glimt. – Som venstreback kan hurtigheten brukes både offensivt og... Les mer »
nm-veka

Idrettsforbundet og NRK søker NM-veka arrangører i 2022

Norges idrettsforbund og NRK er på jakt etter arrangører av NM-veka vinter og NM-veka sommer i 2022. Søknadsfrist er 7.februar. – NM-veka er en fantastisk mulighet for aktuelle søkere til å vise... Les mer »
Norges idrettsforbund

Her er vinnerne av Idrettsgalla 2020

Det ble et stjernespekket show på Hamar lørdag kveld, da de norske idrettsheltene skulle hedres på Idrettsgallaen. Karsten Warholm ble den store vinneren med tre priser. Årets ildsjel gikk til Brit Eirin... Les mer »
tv2

Erling Braut Haaland sin debut sendes gratis på TV 2 Sumo

TV 2 har sikret seg rettighetene til Erling Braut Haalands debut for Borussia Dortmund. Totalt vises tre kamper med den tyske storklubben neste uke – alle gratis og eksklusivt på TV 2... Les mer »
sjakk

Magnus Carlsens vurderes til Idrettsgalla 2021

Magnus Carlsen vant VM-gull i hurtigsjakk og lynsjakk i romjulen. Disse prestasjonene vil bli vurdert av juryen for eventuell nominasjon til «Årets navn» på Idrettsgalla 2021. Ettersom idrettsgallaen avholdes første helgen i... Les mer »