hestra

Johannes Høsflot Klæbo lanserer egen Hestra-hanske

Under 2017 inledde Johannes Høsflot Klæbo samarbeid med Hestra og har sidan da flere ganger fått oppmerksomhet for sine rosa hansker. Nå har skistjernen vært med å utviklet sin egen Hestra hanskemodell... Les mer »
viasat

356.000 så Rosenborg-kampen på Viasat 4

Rosenborgs tap mot Dinamo Zagreb i playoff-kampen til UEFA Champions League samlet TV-seerne. Kampen hadde et gjennomsnitt på 310.000 seere, og på det meste var hele 356.000 innom sendingen. Onsdag kveld hadde... Les mer »
Norges Bueskytterforbund

Lukter medaljer under Junior VM i Bueskyting

Denne uken deltar 11 ungdommer fra det norske landslaget i bueskyting på junior VM i Madrid. Noen av ungdommene skyter til vanlig i eliteklasse i Norge, og har både europa- og verdensrekorder... Les mer »
seilbåt sommer

Sølv til Norge i prøve-OL i seiling

Helene Næss og Marie Rønningen har nettopp seilt inn til sølvmedaljer i prøve-OL i den olympiske klassen 49er FX. Helene Næss og Marie Rønningen fra Tønsberg Seilforening seilte i morgentimene i dag... Les mer »
Norges Seilforbund

Norske seilere i medaljekamp i prøve-OL

De norske seilerne er involvert i kampen om medaljene i tre klasser når prøve-OL i Japan nå nærmer seg slutten. Onsdag og torsdag, 21. og 22. august, avsluttes seilernes prøve-OL i Enoshima... Les mer »
continental

Her er bilen som skal være med å redde planeten

Extreme E er et nytt mesterskap for elbil racing som har som ambisjon å vise verden at elektriske biler kan fungere overalt. Continental er med som hovedsamarbeidspartner til mesterskapet med slagordet #racefortheplanet,... Les mer »
fotballbane

Uavgjort mellom Sarpsborg 08 og Glimt

Det var en spennende kamp på Sarpsborg Stadion mellom Sarpsborg 08 og Bodø/Glimt mandag kveld. Sarpsborg 08 dominerte første omgang, men det ble 0-0 til pause. Etter sidebytte scoret Zacariassen for Sarpsborg... Les mer »
tv2

TV 2 og skal vise kamper fra La Liga og Serie A

TV 2 og Strive Sport har inngått et partnerskap som innebærer at TV 2 sender tilsammen fire kamper per runde fra spansk La Liga og italiensk Serie A. – Vi er veldig... Les mer »
arctic race of norway

Arctic Race of Norway: Stor norsk dag i Narvik

Alexey Lutsenko (Astana Pro Team) vant Arctic Race sammenlagt, men det ble dobbelt norsk på den tøffe avslutningsetappen i Arctic Race of Norway i Narvik. I tillegg gikk klatretrøya til en nordmann.... Les mer »
nrk

Her er deltakerne i Mesternes mester 2020

Ti tidligere medaljegrossister reiser til Kroatia i september for å kjempe om tittelen Mesternes mester på NRK. Her er deltakerne. NRKs mest sette programserie skal snart i gang med innspillingen av sin... Les mer »