cappelen damm

Kan det endelig snu for Ole Gunnar Solskjærs United mot Liverpool søndag kveld?

Tenk om Ole Gunnar Solskjær skulle bli den første manageren som tar poeng fra Jürgen Klopps Liverpool denne sesongen. En hel fotballverden lurer på det samme: Kan det endelig snu for Solskjærs United når... Les mer »
Norges Skiskytterforbund

Ice blir ny hovedsponsor for Norges Skiskytterforbund

Mobiloperatøren ice blir ny hovedsponsor for Norges Skiskytterforbund og inngår egen samarbeidsavtale med verdens beste skiskytter, Johannes Thingnes Bø. Avtalen ble signert i Anterselva på treningssamling for landslagene fredag.  – Norges Skiskytterforbund... Les mer »
ball

Herrelandslaget i fotball mer populært

En omdømmeundersøkelse gjennomført av Sponsor Insight viser at det norske A-landslaget i fotball har fått et omdømmeløft. Sponsor Insight har i flere år drevet med såkalte popularitetsbarometre for idrettsfolk- og lag. Netto... Les mer »
viasport

NENT Group viser VM i ishockey fra 2024 til 2028

Nordic Entertainment Group (NENT Group) har sikret eksklusive rettigheter til verdensmesterskapet i ishockey (IIHF) i perioden 2024 til 2028 i hele Norden. Alt fra ishockey-VM vil sendes direkte på NENT Groups strømmetjeneste... Les mer »
viasat

Even Wetten og Mikael Flygind Larsen blir skøytekommentatorer

De tidligere skøytestjernene skal kommentere hurtigløp på skøyter på Viasat 4 og Viaplay. I juli kom nyheten om at Nordic Entertainment Group har sikret seg rettighetene til å vise skøytesport på sine flater... Les mer »
abb

ABB Formula E girer opp for sjette sesong

Denne ukens pre-sesongtesting av de avanserte, elektriske racerbilene finner sted i Valencia, Spania, og markerer åpningen av den sjette sesongen med ABB FIA Formel E Championship. I sitt tredje år som tittelpartner... Les mer »
Norges Bowlingforbund

«Norwegian Open» i bowling med sterke internasjonale spillere

Nærmere 200 spillere deltok i den årlige internasjonale bowlingturneringen som i de senere år har blitt arrangert i Oslo. Denne gangen deltok det spillere fra seks nasjoner, med svenske spillere i flertall blant... Les mer »
bertel o steen

Bertel O. Steen forlenger samarbeidet med Revolve NTNU

Bertel O. Steen har nå undertegnet en toårig sponsoravtale med Revolve NTNU. Signering skjedde i forbindelse med at Revolve NTNU viste frem sin egenbygde racerbil på Bertel O. Steens hovedkontor i Lørenskog.... Les mer »
Norges Seilforbund

Nicholas Fadler Martinsen vant kongepokalen i seiling

Nicholas Fadler Martinsen fra Son vant i helgen kongepokalen og tittelen «Mesternes Mester» i seiling. Seilsporten kårer mange mestre i ulike båtklasser i løpet av seilsesongen, og i Åsgårdstrand var 29 lag... Les mer »
Norges Seilforbund

Martine Steller Mortensen vant kongepokalen i seiling

Martine Steller Mortensen fra Arendal vant i helgen kongepokalen og tittelen «Mesternes Mester» i seiling. Seilsporten kårer mange mestre i ulike båtklasser i løpet av seilsesongen, og i Åsgårdstrand var 29 lag... Les mer »