skiskyttere

Ny hanske-avtale på plass for skiskytterne

Avtalen mellom Norges Skiskytterforbund og klesleverandør Odlo endres. Nå kan utøverne velge blant to hanske-merker for de neste tre sesongene.  – Odlo har produkter av svært høy kvalitet og leverer gode produkter. Utgangspunktet... Les mer »
fotballbane

Haaland uaktuell mot Malta

Erling Braut Haaland skal ikke spille mot Malta etter en mindre kjenning i kneet, opplyser Norges Fotballforbund. Erling Braut Haaland er ikke aktuell for EM-kvalifiseringskampen mot Malta på grunn av en mindre... Les mer »
ball

Elyounoussi ute av landslaget

Mohamed Elyounoussi blir ikke med landslagstroppen videre, opplyser Norges Fotballforbund i en pressemelding. Mohamed Elyounoussi (Celtic) har meldt forfall til EM-kvalikkampene mot Færøyene og Malta grunnet en skade i foten.  Les mer »
ipad

Streame-avtale gir nye inntektsstrømmer for idrettslag og særforbund

Norges idrettsforbund (NIF) har inngått en rammeavtale med selskapet JOYMO som betyr økt synlighet og nye inntektsstrømmer for idrettslag og særforbund. JOYMO har utviklet en løsning for direktestrømming, analyse, redigering og deling... Les mer »
continental

Andreas Bakkerud kjører elektrisk

Årets VM-toer i rallycross, Andreas Bakkerud, er involvert i det nye elektriske rallymesterskapet Extreme E. Mesterskapet skal kjøre med elektriske rallybiler på steder hvor global oppvarming allerede gjør seg gjeldende, for å... Les mer »
viasat

Fredag starter verdenscupen i hurtigløp på Viasat 4 og Viaplay

Skøytesesongen er i gang. Slik får du med deg den første verdenscuphelgen fra Minsk på Viasat 4 og Viaplay. For første gang er hurtigløp på skøyter en del av Nordic Entertainment Group... Les mer »
fotballbane

Eskås dømmer cupfinalen mellom Haugesund og Viking

Espen Eskås er oppnevnt som hoveddommer i cupfinalen mellom Haugesund og Viking 8. desember. – Det er utrolig moro å bli oppnevnt til å dømme cupfinalen 2019. Etter en lang sesong med... Les mer »
Arctic Race of Norway

Arctic Race of Norway sprenger nye grenser

I 2020 vil Arctic Race of Norway for første gang krysse riksgrensen når den andre etappen av sykkelrittet avsluttes i Kilpisjärvi i Finland. Som i 2019 rigges scenen for de beste sprinterne... Les mer »
ball

Endringer i herrelandslagstroppen

Landslagssjef Lars Lagerbäck har mottatt et nytt forfall de kommende EM-kvalikkampene for Norge. Fredrik Midtsjø (AZ Alkmaar) har meldt forfall til EM-kvalikkampene mot Færøyene og Malta. Fredrik Ulvestad (Djurgården) hentes inn som erstatter.  Les mer »
tv3

Slik ser du håndball-VM på TV3 og Viaplay

Lørdag 30. november skal håndballjentene på banen for første gang under håndball-VM i Japan. Med TV3 og Viaplay går du ikke glipp av en eneste kamp i mesterskapet. De norske håndballstjernene skal... Les mer »