Kasakhstan

Kasakhstan og Kina vil styrke handelen mellom Asia og Europa

Det første offisielle besøket til Kasakhstans president Kassym-Jomart Tokayev i Kina har resultert i ti store mellomstatlige partnerskapsdokumenter og flere kommersielle avtaler. Kasakhstans nye president hadde samtaler med president Xi Jinping og... Les mer »
dommer

Juristdagen: På lørdag får du juridiske råd helt gratis!

Arver samboeren min meg når vi ikke er gift? Hvilke regler gjelder rundt privat strandsone? Og hva er lov når det kommer til deling av bilder på sosiale medier? Lørdag 14. september... Les mer »
passasjer

Kast elbilene ut av kollektivfeltet!

Bussjåførene er lei av å ikke få gjort jobben sin med å frakte folk til og fra jobb etter tidstabellen. Nå krever Yrkestrafikkforbundet totalforbud i Oslo mot elbiler i kollektivfeltet. – Vi... Les mer »
codan

Derfor bør du passe deg for fredag den 13.

I dag er det fredag den 13. Hvis du er du en av dem som tror noe galt kan skje da, kan du ta det helt med ro, så lenge du faktisk... Les mer »
kirkevalg

Her er resultatet i kirkevalget 2019

Det foreløpige resultatet for årets kirkevalg er nå klart. Opptellingen så langt viser at Bønnelista får mandat i alle ni bispedømmer der de stilte liste. Åpen folkekirke beholder flertallet av leke medlemmer... Les mer »
lade elbil

2019 blir første år det selges flere elbiler enn bensin- og dieselbiler til sammen

Flere og flere av de som kjøper ny bil velger elbil. – I år selges det flere elbiler enn bensin- og dieselbiler til sammen. Nå haster det å få på plass flere... Les mer »
hund

Døde hunder: Bakterier funnet

Veterinærinstituttet følger flere spor i samarbeid med Mattilsynet i håp om å oppklare de mange tilfellene av syke og døde hunder i det siste. Bakteriene som er funnet på flere hunder er... Les mer »
islam

LESERINNLEGG: Åpent brev til Marianne Borgen og kommuneadvokaten i Oslo

Kristian Boger begynner sin artikkel i Vårt Oslo med å beskrive organisasjonen SIAN som «islamofob», og med det mer enn antyder han at organisasjonen er drevet av en irrasjonell frykt for islam. For de... Les mer »
zulu

LESERINNLEGG: Imperialisten Sibeko

Dette leserinnlegget ble først sendt og publisert på Vårt Oslo, men etter noen få timer valgte de å slette det. Det var et tilsvar på et intervju hun gav. Av Reinert Skadsem, fylkesleder... Les mer »
jonas støre

Jonas Gahr Støre oddsfavoritt til å bli Norges neste statsminister

Jonas Gahr Støre (Ap) oddsfavoritt til å bli Norges neste statsminister og oddssetterne tror mer på Lan Marie Berg (MDG) enn Siv Jensen (FrP). Selv om kommune- og fylkestingsvalget viste en nedgang... Les mer »