frp

LESERINNLEGG: Kvinner må vente over et år på å operere underlivet etter fødselsskader!

I Hurdalsplattformet lovet Ap og Sp en storsatsning på kvinnehelse. Den sterke økningen i helsekøene bare er en av mange bevis for at regjeringen ikke har levert. Av: Silje Hjemdal, Familiepolitisk talskvinne... Les mer »
Naturvernforbundet

Naturvernforbundet: Hogst av naturskog må stanses!

Naturvernforbundet krever at flatehogsten i gammel naturskog må stanses inntil vi vet hvor de mest verdifulle områdene er, men Stortinget sier nei. Ukritisk hogst av naturskog ødelegger leveområdene til en rekke truede... Les mer »
elden

Idag starter rettssaken mot Fosen-demonstrantene

I dag starter rettssaken mot 18 Fosen-demonstranter i Oslo tingrett. De står tiltalt fordi de har nektet å godta straff i forbindelse med politiets inngrep mot demonstrasjonene. Advokat Olaf Halvorsen Rønning i... Les mer »
Foto: Senterpartiet

Forsterker beredskapen i helsevesenet

Nylig ble stortingsmeldingen «En motstandsdyktig helseberedskap – fra pandemi til krig i Europa avgitt i Stortingets helse- og omsorgskomité. Sp/Ap-regjeringen har lagt fram den første stortingsmeldingen om helseberedskap, som skal styrke vår... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Piggdekk redder liv!

Det er spinnvilt at mangel på piggdekk og piggdekkgebyr i byene er med på å skru opp forsikringspremiene for alle. Av: Frank Sve, Fremskrittspartiets samferdselspolitiske talsmann. Det er akkurat når det virkelig... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Norge og Storbritannia forplikter seg til et tettere maritimt samarbeid

Norge og Storbritannia har inngått en ny maritim samarbeidsavtale. Avtalen ble signert onsdag, da fiskeri- og havminister Cecilie Myrseth møtte sin kollega Lord Davies i det britiske transportdepartementet. – Vi skal arbeide... Les mer »
frende

11 000 anmeldt for ruskjøring: – Nordmenns store skrekk

Hver eneste dag i 2023 ble 31 bilførere anmeldt for ruspåvirket kjøring. – Det er skrekkelig høye tall. Jeg tør ikke tenke på hvor mange som ikke blir tatt. Det sier Roger... Les mer »
energi strøm

Betydelige helseplager blant beboere nær vindpark

En nylig offentliggjort rapport avdekker omfattende helseplager blant beboere i nærheten av vindkraftverket i Tysvær kommune i Rogaland. Rapporten, som fokuserer på virkningene av vindkraftanlegget på lokalbefolkningens helse, viser at hele 40%... Les mer »
fremtind

Advarer: Mildværet gir risiko for vannskader

Huseiere oppfordres til å være ekstra på vakt nå. Regn, smeltevann og is kan føre til at sluk og stikkrenner tettes igjen, og det gir risiko for vann i kjelleren. – Når... Les mer »
demokratene

LESERINNLEGG: Nei til flere amerikanske baser i Norge!

Norgesdemokratene har lenge etterlyst en sterkere og klokere satsing på det norske forsvaret. I dag fremstår vårt lands militære beredskap som håpløst inadekvat både mht dimensjonering og kvalitet.  Det mangler både finansiering... Les mer »