flagg

LESERINNLEGG: Ja til norsk kultur og norske verdier!

Alle nordmenn, som har gått i norsk skole, vet veldig godt at vi har en rik kultur i Norge som vi må ta vare på. Vi har en rik kultur i Norge... Les mer »
resett

LESERINNLEGG: Nettavisen som ble større enn Dagsavisen med 1/100 av budsjettet

Mandag kl 21.00 den 28. august 2017 ble nettavisen Resett lansert. Siden den gang har skandalene stått i kø. Noen har vært selvforskyldte, med de fleste må kunne sies å ha vært... Les mer »
tv2

Klart for finale i «Norske talenter» fredag 13. desember

Fredag 13. desember er det klart for finale i «Norske talenter». Ti deltagere kjemper om seieren. Dette er den tiende sesongen av «Norske talenter» og dommerpanelet består av Mia Gundersen, Mona Berntsen,... Les mer »
sony

VIDEO: Harry Styles slipper låta «Adore You»

Nå har Harry Styles har sluppet sin nye singel «Adore You». Låten er det seneste sporet ut fra det høyt forventede kommende albumet «Fine Line», som sllippes fredag 13. desember. «Adore You» er... Les mer »
playground

MUSIKK: Caribou slipper singelen «You And I»

Dan Snaith aka Caribou fikk overveldende kritikker for sitt forrige album «Our Love i 2014». Singelen «Home» var hans første utgivelse på fem år, og markerte et varmt og etterlengtet comeback for kritikeryndlingen. Hans kommende album «Suddenly» slippes 28. februar neste år via City Slang. Nå... Les mer »
musikk

Leif Ove Andsnes og Bergen Filharmoniske Orkester hyller Ketil Hvoslef med nytt album

Leif Ove Andsnes og Bergen Filharmoniske Orkester hyller den mest særpregede norske orkesterkomponisten i moderne tid med et storslått album på tampen av året Ketil Hvoslef fyller 80. Det er en vital... Les mer »
oslo ess

MUSIKK: Oslo Ess slipper låta «Ber på mine knær»

Om det ikke var nok med «Bygdøy allé», slipper Oslo Ess nok en ny singel på tampen av året – «Ber på mine knær» er ute nå. «Ber på mine knær», som opprinnelig... Les mer »
drabant

MUSIKK: Ole Paus slipper låta «Gud bevare landsbyen min»

På nyåret kommer Ole Paus med en ny plate på Drabant Music. Allerede nå kan du høre singelen «Gud bevare landsbyen min». Ole Paus ga seg som plateartist i 2013 med trippelalbumet «Avslutningen»,... Les mer »
playground

MUSIKK: M. Ward ute med singelen «Migration of Souls»

Portland-legenden M. Ward (She & Him, Monsters of Folk)har signert med Anti Records og annonserer nå sitt tiende album «Migration Stories» som slippes 3. april 2020. Første smakebit kom i dag i form av singelen «Migration Of Soul»s. Artisten,... Les mer »
nordisk film

Snekker Andersen og Julenissen – Årets største norske kinofilm!

Alf Prøysen har nok en gang erobret landets kinoer. Så langt har over 260.000 små og store nisser tatt turen til kinoen for å fylles med ekte norsk julestemning. Det betyr at... Les mer »