grappa

MUSIKK: Hanne Boel ute med albumet «Between Dark & Daylight»

Den danske legendens nye album, «Between Dark & Daylight», er endelig her! Hanne Boel er… tilbake?? Vel, nei, hun var jo aldri borte! På Between «Dark & Dayligh»t har Danmarks største soul-sanger vendt tilbake til røttene.... Les mer »
drabant

MUSIKK: Inge Bremnes ute med låta «Torshov»

Inge Bremnes starter det nye tiåret med lekker og seig pop i form av «Torshov», som er ute nå. Singelen er også på hans kommende album. Alle har vel hørt setningen «samme for... Les mer »
drabant

MUSIKK: Temporary slipper singelen «Youth»

Både før og etter utgivelsen av fjorårets debutalbum, «When I Leave», har Temporary høstet mange lovord for virket sitt, både i studio og på scena. Fortsettelsen begynner nå med «Youth», som er en... Les mer »
universal

Tenåringsidolet Alexandru er med i Melodi Grand Prix!

Tenåringsidolet Alexandru fra Rennebu er klar for å opptre i årets Melodi Grand Prix med låten «Pink Jacket». Alexandru er med i delfinalen i Melodi Grand Prix som går av stabelen i... Les mer »
viaplay

Viaplay-serien Wisting nominert til «krimsjangerens Oscar»

Første episode av den norske Viaplay-serien Wisting er nominert til Edgar-prisen for årets beste TV-manus. Prisutdelingen er kjent som «krimsjangerens Oscar», og 30. april blir vinneren kåret i New York.  Som eneste norske TV-bidrag... Les mer »
Foto: Agnete Brun

Hellbillies slipper vinyl-EPen «I eksil på Sundrehall»

2020 er året der et av landets mest folkekjære band fyller 30 år. Det skal feires, som seg hør og bør, med et knippe nye låter og en rekordstor jubileumsturné. Onsdag 5. februar, samme dag... Les mer »
hes

John Olav Nilsen & Nordsjøen ute med låta «Den smale sti»

John Olav Nilsen har satt et solid fotavtrykk hos en generasjon musikkelskere her til lands med sin poetiske gatepop og stilsikre uttrykk. 21. februar slipper han albumet «Det store i det små»... Les mer »
nrk

«22. juli» har rundet én million seere

I dramaserien «22. juli» på NRK følger vi fem hovedkarakterer. På hver sin måte blir de involvert i konsekvensene av terrorhendelsene i Regjeringskvartalet og på Utøya 22. juli 2011. – Det er... Les mer »
virke

Kultursektoren skal gjøre Norge grønnere

Kultursektoren vil bidra mer til bærekraftig utvikling i Norge, og nå går en rekke aktører sammen for å skape et grønt veikart. I dag var kulturvirksomheter, organisasjoner og politikere samlet for en... Les mer »
tv2

Fire nye Beck-filmer får premiere på C More og TV 2 Sumo

I februar begynner innspillingene av den 39. Beck-filmen i rekken og når innspillingene blir klare i sommer, vil totalt 42 filmer være produsert med Peter Haber i hovedrollen som Martin Beck.  De... Les mer »