tv2

Dette synger finalistene i Idol 2018 på lørdag

Lørdag 15. desember kl. 19.30 skal det avgjøres om det blir Kristian Raanes (22) eller Øystein H. Hegvik (18) som vinner Idol 2018. Den ene låten er plukket ut gjennom en avstemming... Les mer »
machine machine

Nordnorske The Slaughter Slits topper Apple Music-liste i Norge

Eksil-helgelendingene The Slaughter Slits har fått et aldri så lite julemirakel, albumet «6agged, 6aped & 6angraped» som ble sluppet 30. November ligger nå inne på topp 100 listen over de mest populære... Les mer »
Riddu Riđđu

ISÁK er klare for Riddu Riđđu 2019

Søndag kveld sto bandet ISÁK på scenen under den TV-sendte feiringen av Nobels Fredspris. Til sommeren er de klare for Riddu-scenen! ISÁK har lenge vært en snakkis i den samiske musikkverdenen. Nå... Les mer »
universal

VIDEO: Fikk suksess med julelåt – Nå slipper TIX video

I november slapp TIX sin første julelåt, «Håper Nissen Har Råd». Låten har herjet i topplistene siden og har strømmet nesten 3 millioner ganger. I dag slippes musikkvideoen til låten. TIX fikk... Les mer »
drabant

MUSIKK: 4ETG er ute med «Ex On The Beach»

Musikkvideoen til «Ex On The Beach» har allerede gått sin seiersrunde på YouTube med nærmere 400.000 avspillinger. Nå kan du endelig også høre den i din favorittstrømmetjeneste. «Ex On The Beach» er... Les mer »
grappa

MUSIKK: Hyller Hans Børli med «Bønn for drømmen»

I forbindelse med det som ville vært 100-årsdagen til den folkekjære dikteren Hans Børli, slippes albumet «Bønn for drømmen» på Grappa Musikkforlag i dag! For et par år siden gikk mezzosopranen Marianne... Les mer »
hes

MUSIKK: Eva Weel Skram ute med «Kor går du»

Nå har Eva Weel Skram sluppet sin tolkning av det klassiske stevet Kor går du. En folketone som har vært med henne helt siden barndommen i Sogndal. «Kor går du» er basert... Les mer »
youtube norge

Dette er årets mest sette YouTube-videoer i Norge

Vi jodlet, danset BlimE-dansen og kranglet om et lydklipp. Men mest av alt så vi på Sommerkroppen til Mads Hansen. En eks-fotballspilleren fra Drammen har trollbundet det norske YouTube-publikummet med bar overkropp... Les mer »
universal

MUSIKK: Astrid S slipper «Closer»

I høst har Astrid S vært høyaktuell med «Emotion» i inn- og utland, og tirsdag 4. desember slapp hun en ny, nær låt, nemlig «Closer». Samtidig som «Emotion» for tiden er landets... Les mer »
idol

Tror «utstemte» Carlisle går til Idol-finalen

Han ble egentlig stemt hjem og sendt ut av Idol for flere uker siden. Nå tror bookmakerne på finaleplass for populære Carlisle Sienes (21) fra Lunde i Telemark. Kommende fredag er det... Les mer »