live nation

Kongen av vals og superstjernen André Rieu kommer til Norge!

28. oktober 2020 gjester den nederlandske «Kongen av Vals» Norge for aller første gang. Med seg har André Rieu sitt eget og praktfulle Johann Strauss Orkester, som inviterer til en festkveld i storstuen Oslo... Les mer »
tv2

Gaute Grøtta Grav slutter som programleder for Farmen

Etter 13 sesonger, over 500 programmer og 150 tvekamper takker Gaute Grøtta Grav av som programleder for Farmen. Reality-programmet har vært en eventyrlig suksess for TV 2, og Grøtta Grav har vært... Les mer »
konsert

Ivan Ave slipper nytt album og flere livedatoer

En norsk hiphoper som rapper på engelsk og markerer seg på den globale undergrunnsscenen er ganske sjeldent. Eivind Øygarden aka Ivan Ave er unntaket. Han har skapt sitt eget lyriske univers med... Les mer »
s1

MUSIKK: Viloet Road slipper albumet «Acoustic Live 2019»

Høsten 2019 pakket Violet Road turnébussen full av tepper, gamle lamper og mye mindre utstyr og instrumenter enn de har gjort tidligere. På deres første akustiske turné ville bandet gi publikum en... Les mer »
konsert

MGP-skandalen: ComeOn! refunderer all innsats

Spillselskapet ComeOn! refunderer alle spill knyttet til lørdagens MGP-finale etter stemmeskandalen. – Vi betaler tilbake all innsats. Samtidig betaler vi ut gevinst til alle som har spilt på Ulrikke Brandstorp som vinner,... Les mer »
sony

MUSIKK: Kapteinen slipper låta «Danse Du Fortsatt»

Kapteinen sparker i gang 2020 og varmer opp til by:Larm med «Danse Du Fortsatt». 21 år gamle Kjell Øverland er mer eller mindre en vanlig fyr fra Stavanger, helt til han plukker... Les mer »
musikk live

MGP 2020: Dette er favorittene før finalen

Det er endelig klart for den store MGP-finalen i Trondheim Spektrum. De ti bidragene som skal kjempe om å få bli Norges bidrag i Eurovision-finalen i Rotterdam er klare, og Betssons MGP-ekspert,... Les mer »
hes

MUSIKK: Debutalbumet «Nostalgia» med LÖV ute nå

På tampen av 2018 annonserte Marte Eberson og Øystein Skar (Highasakite) at de hadde startet et nytt bandprosjekt sammen med vokalist Martin Halla (The Voice, Stjernekamp). Under navnet LÖV har de levert... Les mer »
nrk

Ny NRK-serie: «Scandinavian Star»

I år er det 30 år siden brannkatastrofen om bord på Scandinavian Star. Gjennom et nordisk samarbeid ser NRK nærmere på en av vår tids største mordgåter. Natt til 7. april 1990... Les mer »
radio vinyl

Beatles hele døgnet på ny radiokanal

Fra 11. februar sender Radio Vinyl – Bare Beatles den fantastiske musikken og de fascinerende historiene om tidenes største band.  – The Beatles fortsetter å fenge oss fordi de er alle tings... Les mer »