drabant

MUSIKK: Falkevik – Louder Than I’m Used To (album)

Nå er debutalbumet til Falkevik på Drabant Music sluppet. Louder Than I’m Used To er produsert av Julie og gitarist/tekniker David Aleksander Sjølie, og er spilt inn i New Tone Studio og... Les mer »
evolution warner

MUSIKK: Distrubed – Evolution (album)

To ganger Grammy-nominerte Disturbed slapp sitt nye album «Evolution» i dag, og har annonsert at de legger ut på the Evolution World Tour, en omfattende internasjonal arena turné som settes i gang... Les mer »
spiderman universal

VIDEO: Post Malone & Swae Lee – Sunflower

Post Malone & Swae Lee er nå ute med låten «Sunflower». «Sunflower» er første låt ut fra soundtracket til filmen Spider-Man: Into the Spider-Verse. Post & Swae Lee har igjen teamet opp... Les mer »
babylon herland

Ny bok: Hanne Nabintu Herland – Det nye Babylon. Hvordan Vesten mistet sin storhet

Hanne Nabintu Herland er en kjent media-størrelse i Norge. Hun er religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av nyhetssiden The Herland Report og en nett-TV kanalen på YouTube, som når millioner årlig. Siste årets... Les mer »
shining

MUSIKK: Shining – Fight Song

Jazz-metall-krigerne har fått massiv internasjonal oppmerksomhet for den nye singelen «Animal», som raskt ble deres mest strømmede låt noensinne da den ble sluppet på sensommeren. Nå står den potente rockelåta «Fight Song»... Les mer »
universal

MUSIKK: Elvis Costello & The Imposters (album)

Elvis Costello & The Imposters (Steve Nieve på keyboard, Davey Faragher på bass og Pete Thomas på trommer) er i dag ute med albumet Look Now. Albumet ble spilt inn i Hollywood,... Les mer »
drabant

MUSIKK: deLillos – Kokken Tor

Denne høsten kan du oppleve de norske musikkheltene deLillos land og strand rundt om i Norge på det som er deres store, akustiske høstturné. Men i forkant av dette, ønsket bandet å... Les mer »
drabant

MUSIKK: The Contenders – På rømmen igjen

To og et halvt tiår etter at The Contenders kapret førsteplassen på norsk radio topp 40-listen med «Radioland», er bandet tilbake med nye låter. Tidligere i sommer ble den groovy New Orleans-funk-pregede... Les mer »
hes

Maj Britt Andersen i samarbeid med Lars Saabye Christensen, Truls Mørk og KORK

Maj Britt har sunget seg inn i den norske folkesjelen med sine mange plater for barn og unge. Nå er hun klar med et album for voksne med tekster av Lars Saabye... Les mer »
universal

MUSIKK: Astrid S – Emotion

Det er over et år siden hun sist slapp musikk, og etter en omfattende verdensturné i fjor høst, har Astrid S brukt all sin tid i studio for å skrive ny musikk.... Les mer »