playground

VIDEO: Leif Vollebekk ute med låta «Hot Tears»

Han er kanskje kanadisk, men med det navnet og med norsk bestefar, så kan vi vel uten å ta for hardt i kalle han litt vår egen. Han gjorde stor suksess med... Les mer »
hes

MUSIKK: Löv ute med låta «All Of The Lights»

Marte Eberson og Øystein Skar (tidligere Highasakite) annonserte i høst at de hadde dannet supergruppa Löv, sammen med vokalist og The Voice-vinner Martin Halla. Bandet leverte en av høstens sterkeste låter, «Suberhuman», og... Les mer »
klassisk musikk

Kammermusikkfesten i Risør er i gang!

Fremragende musikere, ny konsertserie og egen familiedag er bare noe av det Risør kammermusikkfest byr på i år. Tirsdag 25. juni går startskuddet for den 29. festivalen i sørlandsbyen. — I intime... Les mer »
viaplay

«Okkupert» skal avsluttes – Siste sesong kommer i år

Den norske serien har blitt hyllet av utenlandske medier og kjendiser, og sammenlignet med «Homeland». Nå er den tredje og siste sesongen av «Okkupert» snart ferdig innspilt, og historien skal avsluttes på... Les mer »
drabant

MUSIKK: Ida Jenshus slipper «Over Before It Started»

I dag er Ida Jenshus tilbake med det fjerde kuttet fra sitt kommende sjette album «From This Day On». Etter å ha nytt ulike spekter av Jenshus sin nye stil, med låter som... Les mer »
grappa

MUSIKK: Låta «Fine» utgitt av ORBO

Fem år etter forrige album, «Safe & Sound», er ORBO tilbake med ny singel i dag på Grappa Musikkforlag. Med «Fine» girer tidligere Spellemann-vinner ORBO seg opp til hans kommende tredje soloalbum etter en lang... Les mer »
ezzari

MUSIKK: Ezzari slipper debut-EPen «Forsiden av historiebøkene»

Etter å ha debutert i 2017 med “Ikke noe press”, har Ezzari gitt ut 10 singler og rundet 10 millioner streams på Spotify. Nå er den unge rapperen fra Hauketo i Oslo... Les mer »
universal

VIDEO: Astrid S slipper akustisk versjon av «The First One»

Nylig gikk Stripped Down Tour i salg – turnéen hvor Astrid S gjør eksklusive konserter på utvalgte konsertarenaer i Europa og USA, for å dele en helt spesiell kveld med fansen. Parallelt... Les mer »
emelie juleaksjonen

MUSIKK: Emelie Hollow ute med låta «HE»

Emelie Hollow, den unge og ekstremt talentfulle singer-songwriteren er i dag klar til å gi oss en smak av hennes magiske verden. Emelie Hollow har de siste årene kombinert det å skrive... Les mer »
kirke bibel

Nordisk bibelmuseum feirer ett år

Nordisk bibelmuseum i Oslo har i det første året vist fram sin samling av kulturskatter til over 2400 besøkende. Målet er å doble antallet neste år. – Interessen for museet har vært... Les mer »