mester grønn

Mester Grønn forlenger peonsesongen

Det hele startet for 5 år siden etter en idé fra Mester Grønn. De første peonknollene ble plantet på Hadeland. Etter mye kjærlighet og omsorg er det også i år tid for at du... Les mer »
støvsuger

Hva gjør du når støvsugeren (ikke) suger?

Dersom støvsugeren suger dårlig kan det tyde på at noe er galt. Assisterende salgssjef for husholdningsvarer hos Elkjøp Norge, Torbjørn Willumsen, har tipsene til hva du bør sjekke og hvilke forhåndsregler man... Les mer »
sykkel

Sykkelferie med barn: Dette må du passe på

Har du planlagt å reise på sykkelferie med barn i sommer? Her får du våre beste råd for en sikker sykkelferie med familien. Paal-Gunnar Mathisen, Distriktsleder i Trygg Trafikk Østfold, har lagt... Les mer »
protest opprør

Terrorfrykt påvirker nordmenns reisevalg

Politisk uro, kriminalitet og terror gjør flere reisemål uaktuelle for folk, viser undersøkelse. Men ikke populære storbyer i Europa og USA. Den politiske situasjonen er det forholdet som i størst grad påvirker... Les mer »
Höegh Eiendom

Her kan du leie kajakk gratis!

Som første by i Norge, tilbys det gratis leie av kajakk ved den nye kajakkbryggen langs Elvepromenaden i Moss. – En helt ny måte å kombinere naturopplevelser og miljøtiltak på – sier... Les mer »
ticket

Kjølig start på skoleferien: Kraftig økning i reisebestillingene

Sommerens vær har bydd på ustabile prognoser, lave temperaturer og en hel del regn – langt fra fjorårets sol og varme. Dette har ført til en kraftig økning i reisebestillingene. Bare siden... Les mer »
cocktails mocktails

Ekspertenes råd: Slik reagerer barna på foreldrenes alkoholbruk i ferien

Fire eksperter gir råd om hvordan alkoholbruk i ferien påvirker barna. Her er tips som sikrer gode sommerminner for både små og store. Sommeren er høysesong for alkoholbruk, samtidig som vi gjerne... Les mer »
telt ferie camping

2 av 5 skal sove ute i sommer

Til tross for labert vær så langt, står friluftsliv høyt oppe på listen over folks ferieplaner. Nye tall fra Ipsos viser at 2 av 5 planlegger å sove ute i naturen i... Les mer »
hage sommer

Trær til glede og besvær

Nordmenn er glade i å gjøre det fint rundt seg, både inne i boligen og på uteplassen. Når sola for alvor gjør seg til kjenne etter en mørk vinter, blir utearealene en... Les mer »
lufthavn ferie

Pass på – Snart er det lørdag den 13.

Denne sommeren er det lørdag den 13. du bør passe litt ekstra på. I fjor var 13. juli datoen flest nordmenn opplevde skader på reise. – Det er jevnt med skader hele... Les mer »