naf

NAF: Se opp for steinsprut når snøen smelter

Når snøen smelter starter sesongen for irriterende skader i frontruta. – All grus og sand kommer frem i dagen når snøen smelter. Vinterdekkene drar med seg mye stein og når hastigheten øker... Les mer »
rs isen

Redningsselskapet: Husk isvett på vårisen

De siste ti årene har 34 mennesker druknet etter å ha falt gjennom isen. Redningsselskapet ber alle som tenker på å ferdes på vårisen om å være forberedt og forsiktig. Drukningsstatistikk fra Redningsselskapet (2017-) og Norsk... Les mer »
Nordic Choice Hotels

Stordalen satser høyt med nytt Quality Hotel i Harstad

Et signalbygg skal reises ved sjøkanten i Nord-Norge kulturhovedstad. Det er i flere år blitt planlagt et nytt hotell langs sjøkanten i Harstad. Byen står foran massiv utvikling med en ny bydel... Les mer »
hurtigruten

Hurtigruten samarbeider med EAT for mer bærekraftig mat

Hurtigruten vil tilby miljøbevisste gjester enda flere fristende og sunne matalternativer. Et nytt strategisk partnerskap med EAT Foundation skal utvide menyene om bord, redusere matsvinn og gi gjestene anledning til å velge... Les mer »
amsterdam

Dette er vårens mest populære storbyer

Mange ønsker å tyvstarte cafésesongen og nyte våren med en reise til en spennende storby. Klassiske byer som Amsterdam, Paris og London ligger på topp som de mest populære storbyene også denne... Les mer »
bildekk

Unngå overraskelser på glatte veier: Vask dekkene!

Kjører du på saltet vei får dekkene dine dårligere veigrep. Saltet binder nemlig veistøv og annen skitt fra veien. – Da blir det en glatt overflate på dekkene som gjør at du... Les mer »
Opplysningskontoret for blomster og planter

Hvordan takler plantene vårfrost og snø?

Det klør i grønne fingre over hele landet, men våren er en lunefull venn. Velg vårblomster som er sterke i ruskevær! Vi er mange som, lange i maska, har møtt snøen en... Les mer »
strand ferie sommer

4 av 10 unngår Tyrkia på grunn av terrorfrykt

Terrorfrykt gjør at 4 av 10 nordmenn unngår å legge ferien til Tyrkia. Samtidig er landet på vei tilbake som populært reisemål. I en undersøkelse Norstat har gjennomført for Codan Forsikring sier... Les mer »
tv2

«Sporløs» tilbake på TV 2 – Med ny programleder

«Sporløs» er tilbake på TV 2 onsdag 13. mars kl. 20.00! I sjette sesong er programserien på plass med ny programleder; Geir Fredriksen. 36-åringen fra Vestfold hjelper nordmenn å lete etter slektninger, nære... Les mer »
natur

Karttjenester er den mest brukte appen på ferie

85 prosent bruker en eller annen app når de reise på ferie utenlands. Mest populært er apper med ulike karttjenester som f.eks. Google Maps, etterfulgt av Facebook og vær-apper. 12 prosent bruker... Les mer »