vinter dame jakke

Slik får du gode skiopplevelser i påskefjellet

Hvis du skal på topptur i påsken, anbefaler vi at du bruker Varsom-appen både når du planlegger tur og underveis på turen. Gode turforberedelser kan bidra til at turen både blir tryggere... Les mer »
handeland

Ny helautomatisk kaffemaskin med utskiftbare bønnebeholdere

Få en kaffeopplevelse utenom det vanlige når den italienske kaffespesialisten De’Longhi lanserer sin nyeste og mest avanserte innovasjon: Rivelia. En helautomatisk kaffemaskin med utskiftbare bønnebeholdere, lekkert design og et brukervennlig grensesnitt. Rivelia... Les mer »
naf

Norges mest leste bok i ny utgave

Elsket av bilturistene og den ultimate guiden til bilferie i Norge. Nå kommer NAF veibok i ny utgave. – Her finner du hele Norge, ferdig Googlet, sier Per Roger Lauritzen, redaktør av... Les mer »
tryg

2 av 10 frykter ladekø på fjellet

Vinterferien avsluttes i disse dager, og i en undersøkelse for Tryg Forsikring svarer 2 av 10 bilister under 40 år at de frykter ladekø på fjellet. – Selv om det er vårlig... Les mer »
skitur

Vinterferie: Mange har opplevd tyveri av skiutstyr

I en undersøkelse for Tryg Forsikring svarer 1 av 10 under 40 år at de har opplevd tyveri av skiutstyr utenfor en kafe eller varmestue i alpinbakken. – Vi ser en økende... Les mer »
loop

Slik kildesorterer du blandingsemballasje

Å kildesortere kan bli utfordrende når emballasjen består av flere materialer. Den nasjonale kildesorteringsguiden Sortere lanserer nå en ny guide som gjør det enklere å sortere blandingsemballasje. Vi har alle stått der – med... Les mer »
slalom gutt barn

8 av 10 ønsker hjelmpåbud i alpinbakken

I en spørreundersøkelse for Tryg Forsikring svarer 8 av 10 at det bør innføres et generelt hjelmpåbud i alpinbakker. – Å kjøre på ski er forbundet med risiko, og mange hodeskader kunne vært... Les mer »
naf

Steinsprut er et sikkert vårtegn: NAF anbefaler å holde avstand

Antall steinsprutskader har økt kraftig de siste årene. – Hold avstand til bilen foran, så reduserer du faren for steinsprut og unngår kostbare skader på bilen din, sier rådgiver i NAF, Jan... Les mer »
allente

Nyhet: Barnekanalen Moonbug nå på Allente

Allente blir eksklusiv partner av Moonbug Entertainment og deres barnekanal Moonbug. Det betyr at de nyeste episodene av populære barneprogram som CoComelon, Blippi, Mia’s Magic Playground, Little Angel, Gecko’s Garage, Morphle og... Les mer »
norsk folkehjelp

Norsk Folkehjelp: – Det ser ut som folk tar gode valg i vinterferien

Etter den første vinterferieuka, med moderat og betydelig skredfare mange steder, har Norsk Folkehjelp fortsatt ikke hatt noen alvorlige hendelser – tross mye aktivitet i naturen. – Vår opplevelse er at folk... Les mer »