alkohol sommer

Slik bryter du med feriedrikkingen

Denne uken er det skolestart over hele landet, og mange skal tilbake til jobb og hverdag. – Ta tilbake hverdagen også når det gjelder alkoholforbruket ditt, sier Randi Hagen Eriksrud, generalsekretær i... Les mer »
maldivene

Fikk ikke nok sol i sommer

Årets ustabile sommervær gir tydelige utslag på salgsstatistikken av Syden-reiser. Norges største reisearrangør melder om økning i salget av både høst- og vinterreiser. – Den fine sommeren vi hadde i fjor satt... Les mer »
manchester-united

SAS åpner direkterute fra Stavanger til Manchester

SAS svarer på den store interessen for engelsk fotball med å opprette en ny direkterute fra Stavanger til Manchester. Ruten vil være helårlig, med to avganger i uken.  SAS har løpende utvidet... Les mer »
senkveld tv2

Dette er kjendisene i Senkveld-slaget «Øst mot Vest»

Denne høsten tar «Senkveld»-programlederne Helene Olafsen og Stian Blipp «Camp Senkveld»-konkurransen til helt nye høyder med «Senkveld-slaget: Øst mot Vest». Bergenspatrioten Stian skal slåss mot Oppegård-jenta Helene om hvilken landsdel som er... Les mer »
apple

Denne praten må du ta før skolestart

1 av 3 foreldre har ikke snakket med barna sine om nettvett, ifølge en fersk undersøkelse. Nå begynner et nytt skoleår. – Digital oppdragelse bør stå på timeplanen til foreldre før skolestart,... Les mer »
ticket.

Hvor lang tid i forkant bestiller vi feriereisen?

De fleste foretrekker å være ute i god tid med reiseplanleggingen og bestiller feriereisen 3 til 6 måneder før avreise. Bare fem prosent er betydelig mer spontane og bestiller bare 1-2 uker... Les mer »
thon hotels

Thon Hotels lanserer ny app

Den nye mobilappen fra Thon Hotels er spesialdesignet for å bestille hotellrom på en rask og sømløs måte. – Teknologi er et av våre satsningsområder, og vi er kjempefornøyd med lanseringen av... Les mer »
kavli

LESERINNLEGG: Er du også lei av matpakkepresset?

Skolestart og tid for å gjøre seg klar til høstens matpakkemaraton. Du som er mor eller far vet at det ofte byr på utfordringer. Derfor vil jeg i dag slå et slag... Les mer »
bolig

Plantene gjør hybelen til «hjemme»

Planter er viktige i alle hjem, også for førstegangsetablerende studenter. Den grønne trenden gjør at krukker med urter, grønne bladplanter, blomstrende sukkulenter og kaktuser er naturlig hjemme selv i kollektivet og på... Les mer »
color line

Klart for første seiling med verdens største plug-in hybridskip M/S Color Hybrid

Fredag 16. august kl. 10.00 er det klart for den første ordinære seilingen fra Sandefjord til Strømstad med M/S Color Hybrid. Skipet er verdens største plug-in hybridskip. Color Hybrid er bygget ved... Les mer »