nfd

1,9 milliarder til norske vekstselskaper

Innovasjon Norge har signert en ny avtale med Det europeiske investeringsfondet (EIF). Avtalen skal gjøre det lettere for norske vekstselskaper å få lån. – Det er svært gledelig at samarbeidet mellom Innovasjon... Les mer »
nfd

Regjeringen vurderer å skrote brukthandelloven

– Brukthandelloven gjør det vanskeligere å drive med gjenbruk og resirkulering, og vi vurderer derfor å fjerne hele loven. Måten vi handler på har endret seg de siste årene, og regelverket fremstår... Les mer »
biltema

Biltema lanserer Norges største katalog

Den nordiske lavpriskjeden Biltema sender i disse dager ut en ny vår- og sommerkatalog. Med sine nesten 700 sider og 2 distribusjoner i året er Biltema katalogen blitt Norges største forbrukerkatalog. Kjeden... Les mer »
telenor

LESERINNLEGG: Det store digitale hamskiftet

Tilgang til internett via moderne bredbånd i Norge er et grunnleggende behov. Når vi nå moderniserer nettet vårt og avvikler det gamle kobbernettet, skal Telenor fortsette å koble deg til det som... Les mer »
coca-cola

Urban med ny Coca-Cola kolleksjon

Den norske sneaker- og sportsfashionkjeden Urban gjør et nytt samarbeid med Coca-Cola. Kolleksjonen fokuserer på den ikoniske logoen, og har tydelig preg av det hyperaktuelle 90-tallet. Urban slipper nå sin andre Coca-Cola... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Ønsker handelsavtale med Japan

Norge er klare til å sette seg ved forhandlingsbordet, var budskapet da fiskeriminister Harald T. Nesvik møtte japanske myndigheter i Tokyo. – Japan er et av de viktigste markedene for norsk sjømat.... Les mer »
infobrick

Ny containerlås: – Verktøy blir ikke lenger borte

Ifølge en ny undersøkelse fra Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg (EBA) har ni av ti bedrifter i bransjen blitt frastjålet verktøy. Til tross for at relativt store verdier kan gå tapt blir slike... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Markedsførte norsk makrell i Japan

Fiskeriminister Harald T. Nesvik fikk både se og smake makrell fra hjemlige trakter da han besøkte havnebyen Choshi i Japan tirsdag. Japan er Norges desidert største marked for makrell. I fjor eksporterte... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Fiskeriministeren: Plankton kan bli ny industri

– Vi har nå kunnskaper nok til å kunne åpne for en bærekraftig høsting av rødåte. Det vil legge til rette for ny norsk industri og nye norske arbeidsplasser, sier fiskeriminister Harald... Les mer »
pc laptop

Sterk økning i norske patentsøknader til Europa

Antall søknader fra norske søkere til Det europeiske patentverket (EPO) økte med nesten 15 % i 2018. EPO, som behandler europeiske patentsøknader, mottok i fjor 174 000 søknader, en økning på 4,6 %. Norges... Les mer »