varehus

Biltema-gruppen leverer rekordregnskap

Biltema konsernet har nettopp publisert sitt rekordregnskap. I 2018 omsatte lavprisgiganten for over 12,5 milliarder svenske kroner i det nordiske markedet, og forventningene til 2019 enda høyere. Biltema, som blant annet har... Les mer »
virke bror

Vi handler for 112 milliarder i sommer

Vi vil handle for 112 milliarder kroner i juli og august, det anslår Virke, handel- og tjenestenæringens hovedorganisasjon. Sommermånedene er viktige for omsetningen til mange butikker rundt om i landet. − Sommermånedene... Les mer »
sodastream

SodaStream lanserer to-go flasken My Only Bottle

Debatten om plastens urovekkende innvirkning på miljøet er stadig aktuell og mange lurer på hvordan de kan redusere plastforbruket i hverdagen. SodaStream lanserer nå den personlige flasken My Only Bottle til å... Les mer »
Mercedes-Benz

Salgsstart for ladbare Mercedes-Benz C-Klasse dieselhybrid

Ladbare C-Klasse er tilbake, og det i kombinasjon med den effektive dieselmotoren OM 654. Høydepunktene inkluderer opptil 55 kilometers elektrisk rekkevidde (WLTP) og heftige ytelser på 306 hk og 700 Nm til... Les mer »
norsk gjenvinning

Norsk Gjenvinning sikrer refinansiering med DNB og Nordea

Norsk Gjenvinning har over tid bygget opp et solid fundament for en bærekraftig forretningsmodell – økonomisk, miljømessig og sosialt. Nå blir Norges to største banker, DNB og Nordea, med på laget. I... Les mer »
ford

Stor test av ladbare hybridvarebiler: Kjørte 3 av 4 km på ren elektrisitet

20 Transit Custom ladbare hybridvarebiler har deltatt i et stort testprosjekt i London det siste året. Bilene har tilbakelagt over 240 000 km, og hele 75 % av kjørelengden skjedde på ren... Les mer »
norwegian

Snuoperasjon for Norwegian: Økte inntekter og lavere kostnader i andre kvartal

Norwegian legger i dag fram et kvartalsresultat preget av lavere kostnader og økte inntekter, i tråd med selskapets strategi. Til tross for lavere vekst og problemene med flytypen Boeing 737 MAX, viser... Les mer »
nofima

Kan østersbølle bli restaurantfavoritt?

Den robuste stillehavsøstersen som invaderer Skagerrakkysten skaper hodebry for så vel grunneiere som miljømyndigheter. Nå har forskere sjekket om det kan være mulig å spise opp problemet. Er du blant dem som... Les mer »
hurtigruten

Hurtigrutens nye skip skal døpes i Antarktis

MS Roald Amundsen fortsetter å skrive historie: Nå blir Hurtigrutens nye hybridskip det første skipet noensinne som skal døpes i Antarktis. MS Roald Amundsen er verdens første hybriddrevne cruiseskip, det første cruiseskipet... Les mer »
klm

Berg-Hansen sertifisert på Air France-KLM sin NDC-plattform

Berg-Hansen er i dag sertifisert av Air France-KLM på konsernets NDC-plattform. De er den første handelspartneren som får denne statusen i Nord-Europa. Takket være NDC får Berg-Hansen muligheten til å et rikere... Les mer »