surveys

Rekordmange varemerkesøknader til Norge

Aldri har utenlandsk næringsliv vist større interesse for å søke om enerett til navn og logoer i Norge. Fra norske næringsdrivende derimot, faller antall varemerkesøknader, viser ferske tall fra Patentstyret. I fjor... Les mer »
norwegian

Norwegian innfører nye håndbagasjeregler

For å sikre at alle reisende får en så smidig og komfortabel reise som mulig og for å bidra til at enda flere fly går på rute endrer Norwegian i dag håndbagasjereglene. Billetter... Les mer »
sommer

Comfort Hotels miljøsatsning Green Rehab ble en suksess

I mai 2018 sjekket Comfort Hotel inn på rehab for plastmisbruket sitt, og høsten 2019 tok hotellkjeden det et steg videre med miljøsatsningen Green Rehab – et initiativ hvor målet var å... Les mer »
rema 1000

REMA 1000 i verdenstoppen på klimaledelse

REMA 1000 har halvert sine utslipp siden 2013, og rangeres som beste nordiske aktør i sin bransje for andre året på rad. CDP rangerer årlig over 8400 selskaper på klimaledelse. – Denne... Les mer »
kalkulator

Rekordhøyt årsresultat i Gjensidige

Det solide resultatet for fjerde kvartal 2019 ble drevet av en fortsatt gunstig utvikling i det underliggende forsikringsresultatet og vesentlig høyere finansavkastning. Helårsresultatet for 2019 var vesentlig bedre enn for 2018, takket... Les mer »
apple mac virus

Flere nyttårsforsett merkes på netthandelen

Bare fattige 26 prosent av oss holdt alle nyttårsforsettene vi hadde i fjor. Likevel valgte tre av ti nordmenn å avgi nye forsetter for 2020. Det merkes ifølge Klarna på netthandelen i... Les mer »
storebrand

Storebrand i verdenstoppen på bærekraft

Storebrand er i dag rangert som verdens mest bærekraftige forsikringsselskap i indeksen Global 100. Kåringen rangerer også Storebrand som Nordens mest bærekraftige selskap i finansbransjen. – Dette er en viktig anerkjennelse av... Les mer »
posten

​Posten vil sette ut pakkebokser i hele Norge

Postens nye «Pakkeboks» skal gjøre at folk kan hente pakker nærmere der de bor og ferdes. Mandag ble den første løftet på plass i Oslo. Pakkeboks er en selvbetjent, døgnåpen automat som... Les mer »
aviser

Posten vant avis-levering

Samferdselsdepartementet har tildelt Posten oppgaven med å distribuere aviser i områder der avisene selv ikke leverer. Fra juli i år skal Posten redusere antallet faste leveringsdager. I den forbindelse har Samferdselsdepartementet lyst... Les mer »
coop

Bonussuksess med handlenett hos Coop

Coops handlenett med gjenbruksbonus ble brukt nesten fire millioner ganger i fjor, og har bidratt til en kraftig nedgang i antall solgte plastposer for dagligvarekjeden. – Dette er gledelige tall. Våre kunder,... Les mer »