handeland

DeLonghi lanserer vegghengt håndstøvsuger

DeLonghi lanserer nå en håndstøvsuger, en ledningsfri støvsuger som kan brukes i alle rom i hele huset, uansett gulvflate. Med sine fleksible børster når den frem i kriker og kroker, og kan... Les mer »
lindex

Lindex satser på det nye undertøysmerket Closely

Lindex går inn som partner med Closely, et nytt, svensk undertøysmerke for kvinner. Samarbeidet er en del av Lindex sitt arbeid for å skape nye vekstmuligheter. Bak Closely står to av Sveriges... Les mer »
sas

De første nye Airbus A321LR på vei inn i SAS-flåten

Det første av tre nye Airbus A321LR skal i trafikk for SAS fra 18. september neste år. Flyet har lang rekkevidde og er godt egnet for reiser til/fra Skandinavia på rutestrekninger og... Les mer »
avis media

Årets mediestøtte: 5,6 millioner mer til lokalavisene enn i fjor

Over 120 lokalaviser får økt tilskuddet med til sammen 5,6 millioner kroner i 2019, en økning på nesten åtte prosent fra 2018. – Dette er i tråd med føringene i mediestøttemeldingen om... Les mer »
coop hoel

Coop går inn på eiersiden i Norsk Kvalitetsmat AS

Norsk Kvalitetsmat har levert fiskemat til Coops butikker siden 2008. De to aktørene inngår et enda tettere samarbeid nå når Coop Norge Industri kjøper 45 prosent av aksjene i selskapet. – Oppkjøpet... Les mer »
laks

Stadig dyrere å «lage» laks

Norske lakseprodusenter er blant de mest effektive i verden. Men selv om kostnadene for produksjon i Norge øker i mindre grad enn de siste årene, blir det stadig dyrere å oppdrette laks.... Les mer »
chlas ohlson

VIDEO: Clas Ohlson hedrer alle de som skaper den gode julestemningen

I årets julekampanje hedrer Clas Ohlson alle de menneskene som står på og legger ned en ekstra innsatsen for å skape en hyggelig og fin jul. I dag har kampanjefilmene premiere. I... Les mer »
dekning vinter fjell

Stadig bedre 4G-dekning – Men ennå noen hull som må tettes

Telenors mobilnett er bedre enn noensinne, men fremdeles er det noen dekningshull som må tettes. Dette er konklusjonen etter at dekningsdirektør Bjørn Amundsen de siste sju ukene har kjørt gjennom alle landets... Les mer »
lynx

Ekte Parmigiano Reggiano parmesan kan brukes til alt

Det er stor uvitenhet om at Parmigiano Reggiano er den eneste osten med betegnelsen parmesan. Takket være aromaen og den gode smaken er Parmigiano Reggiano et allsidig element på kjøkkenet, som treffer... Les mer »
olav thon gruppen

Bra tall for Olav Thon i 3. kvartal

Den gode resultatutviklingen i Olav Thon Eiendomsselskap fortsatte i i 3. kvartal, og resultatet før skatter ble 741 millioner kroner. – Olav Thon Eiendomsselskap leverer nok en gang et godt operativt kvartalsresultat. Resultatet... Les mer »