laks

– Laksedødeligheten kan løses

Et bredt fagmiljø ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) mener det er mulig å finne rotårsaken til laksedødelighet. – Mulighetene for å skape bærekraftig vekst i næringen ligger i å forstå... Les mer »
samsung

Samsung lanserer Galaxy A55 5G og Galaxy A35 5G

Den nye Galaxy A-serien har Samsungs mest innovative sikkerhetssystem Knox Vault, nye kamerafunksjoner og oppgradert skjerm Samsung presenterer i dag Galaxy A55 5G og Galaxy A35 5G, to smarttelefoner som demonstrerer Samsungs... Les mer »
nfd

Norge inngår historisk handelsavtale med India

Norge og de andre EFTA-landene er enige med India om en handelsavtale. Avtalen er historisk og vil gi nulltoll på nesten all norsk eksport til India. – Dette er en svært viktig... Les mer »
e-wheels

Stor nettbutikk test: E-wheels.no vant

Det finnes mange bra elsykkel nettbutikker i Norge, men hvem er best av nettbutikkene? Etter flere tester ble nettbutikken E-wheels.no kåret til vinner i fersk test. Nettbutikk testen ble gjennomført av alle... Les mer »
fish chips

Britene får ikke nok norsk fisk til fish & chips

Denne uken kåret Storbritannia landets beste fish & chips. Norsk torsk sto på menyen og fiskeri- og havminister Cecilie Myrseth delte ut hovedprisen da britene feiret nasjonalretten under National Fish & Chip... Les mer »
samsung

Samsungs lanserer ny AI PC: Galaxy Book4-serien

Den nyeste premium-PC-serien fra Samsung leverer intelligente og kraftige opplevelser som kombinerer optimalisert ytelse, en levende berøringsskjerm og forbedret tilkobling. Galaxy Book4-serien – som inkluderer Galaxy Book4 Ultra, Galaxy Book4 Pro og... Les mer »
BDO

Norske virksomheter tror ikke på KI

KI kommer ikke til å endre måten vi jobber på. Det svarer 60 prosent av bedriftsledere i en undersøkelse gjennomført av BDO.– Dette er som å stikke hodet i sanden og håpe... Les mer »
korn mat bakeri

Coop vil gjøre det lettere for kunden å velge sunt brød

Basert på tilbakemeldinger fra kundene innfører Coop egen grovhetsmerking for å tydeliggjøre innholdet i brødene sine. – Vi ønsker å vise frem innholdet slik det faktisk er, så det ikke skal være... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Fiskeriministeren på klippfisk-frieri i Portugal

I fjor eksporterte Norge nærmere 20.000 tonn klippfisk til Portugal. Denne uken var fiskeri- og havminister Cecilie Myrseth i Lisboa for å promotere klippfisk og øke eksporten. –  Ingen andre i Europa... Les mer »
Norges sjømatråd

Skreipatruljen: – Fin skrei, men feil merket

1. januar gikk startskuddet for årets skreisesong, og etter Skreipatruljens første kontroll i Europa er resultatet klart. Det er dessverre en del feilmerking, og fra og med i år vil dette medføre anmerkning... Les mer »