philips

Philips lanserer nye trådløse hodetelefoner med aktiv støyreduksjon

De nye hodetelefonene heter PH508 og har ergonomisk, mykt skummateriale som også bidrar til støyreduksjonen. Dette gir en kombinasjon av aktiv og passiv støyreduksjon. Gatelyd eller stemmer som forstyrrer, reduseres dermed dramatisk... Les mer »
abonner

Norske nettbutikker er mer populære enn utenlandske

En netthandel-undersøkelse fra Respons Analyse viser at 59 prosent av alle nordmenn handler mest fra norske nettbutikker. – Endelig finnes det en grundig analyse som viser at norske nettbutikker kan konkurrere mot... Les mer »
autostore

AutoStore nominert til prestisjetung europeisk pris

Ble nasjonal vinner i Europeen Business Awards – nå kan den verdensledende robotoprodusenten gå helt til topps i en av verdens største næringslivskonkurranser. European Business Awards er en prisutdeling som hvert år... Les mer »
deloitte

«All time high» omsetning for Deloitte Norge

Deloitte har publisert årsresultatet for regnskapsåret 2018/19. På global basis omsetter Deloitte nå for 415 milliarder norske kroner – en vekst på 9,4 prosent fra foregående år. Med det er Deloitte den... Les mer »
Philips

Philips TV lanserer to nye OLED+ med lyd fra Bowers & Wilkins

Både Philips OLED+934 og OLED+984 har, med hjelp av de nyeste OLED-skjermene og tredje generasjon P5-bildeprosessor, fått en enda bedre bildekvalitet enn tidligere modeller. Det vises blant annet i bedre støyreduksjon, skarpere bilde, mer eksakte farger... Les mer »
tess

Avtale med Viking om brannbekledning i Norge

TESS har inngått avtale med Viking Life Saving Equipment om rett til å markedsføre og selge brannvernproduktene deres i Norge. Avtalen innebærer også en eksklusiv rett til å selge en type yrkesbekledning... Les mer »
dab radio

P4-gruppen lanserer annonsebørsen «SmartSpot» for digital lydreklame

I disse dager lanseres Norges første og eneste annonsebørs for digital lydreklame. Navnet blir SmartSpot og børsens annonsemotor håndterer for første gang datadrevet målrettet reklame i både strømmet lineær radio, podkast, nett og... Les mer »
arcus

Tynnere plast hos Arcus reduserer bruken med 3,5 tonn

Arcus, som er et ledende nordisk merkevareselskap innen vin og brennevin, har valgt en plastkvalitet som er mye tynnere enn tidligere, og fordi den består av mange tynne lag, sikrer den transporten... Les mer »
Silestone

Cindy Crawford i reklamekampanje for nye benkeplater

Silestone ved Cosentino, en global leder i benkeplater av kvarts, presenterer sin nye verdensomspennende annonsekampanje «Tops on Top 2019», frontet av toppmodellen og entreprenøren Cindy Crawford. Suksess, ambisjon og lederskap definerer den kreativiteten som nok... Les mer »
klm air france

Air France-KLM kåret til verdens mest bærekraftige flyselskap

Air France-KLM er igjen verdens mest bærekraftige flyselskap ifølge Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Siden indeksen startet i 1999 har KLM vært en overlegen bransjevinner i kategorien for flyselskap med tolv strake... Les mer »