utdanning

Politihøgskolen: Flere er i jobb i politiet

Tallene for 1. kvartal 2019 viser at 81 prosent av de som gikk ut av Politihøgskolen til sommeren 2018 nå er i jobb i politiet. Dette er en økning på 16 prosent... Les mer »
ks

– Tariffoppgjøret må treffe kommunesektorens behov

Forhandlingsleder for KS, Tor Arne Gangsø, understreker at årets mellomoppgjør må svare på de viktigste kompetanse- og rekrutteringsutfordringene i kommunesektoren. Partene i kommuneoppgjøret møttes til første forhandlingsmøte i årets tariffoppgjør torsdag kl.... Les mer »
unio

Unio: Ansatte med høyere utdanning må prioriteres i årets lønnsoppgjør

Unio-kommune overleverte nylig første krav i årets lønnsoppgjør i KS-området. Hovedkravet er at yrkene i kommunesektoren med høyere utdanning innenfor helse, skole og barnehage må gis en tydelig prioritering. – Årets oppgjør... Les mer »
akademikerne

Akademikerne: – Vi må motivere de beste lærerne til å velge skolen

Etter årevis med svak lønnsutvikling krever Akademikerne at lektorene får et reelt lønnsløft i årets oppgjør. Torsdag var det oppstart for lønnsoppgjøret i KS. Akademikerne krever en solid reallønnsvekst for lektorer, og... Les mer »
utdanning

3 råd til voksne som skal søke høyere utdanning

– Det er ikke bare 18-åringen som skal søke utdanning for første gang som bør merke seg datoen 15. april, sier Gina Lund, direktør i Kompetanse Norge, direktoratet for kompetansepolitikk. Fristen for... Les mer »
Byggenæringens Landsforening

Søknadsfrist til høyere utdanning: Her får ingeniørene jobb

En av fire bedrifter i byggenæringen svarer at de ikke får tak i ingeniører – Stadig større og mer komplekse prosjekter og nye krav fra bestillere bidrar til at flere bedrifter etterspør... Les mer »
Skatteetaten

Skatteetaten og Politiets Fellestjenester skal samarbeide om arbeidslivskriminalitet

Skatteetaten og Politiets Fellestjenester har inngått en samarbeidsavtale. Målet med samarbeidet er å utveksle opplysninger som bidrar til å styrke Politiets Fellestjenesters innsats med å sørge for at politiet har seriøse leverandører... Les mer »
manpower

Manpower kåret til Årets Bemanningsbyrå

Juryen i bransjekonkurransen FINN Jobb Awards framhevet Manpowers rolle som innovativ døråpner til arbeidslivet. – Vi er utrolig stolte av å bli kåret til årets bemanningsbyrå. Manpowers samfunnsrolle og det at vi... Les mer »
politihøgskolen

Ny utdanning skal løfte kriminalteknikk

Det har i mange år vært et ønske om å få på plass en utdanning for kriminaltekniske koordinatorer for å styrke kommunikasjon og kvalitet i etterforskningen. Nå er det grønt lys, og... Les mer »
avtale enighet

LO-Virke-forhandlingene: Økt kjøpekraft og lavlønnsløft

– Vi er godt fornøyd med at våre medlemmer i Virke-området er sikret økt kjøpekraft, og særlig at vi har fått til et løft for de lavlønte, sier LOs 1. nestleder Peggy... Les mer »