pels

Norges Pelsdyralslag støtter bøndene som saksøker staten

Fem pelsdyrbønder saksøker staten for brudd på Grunnloven. Norges Pelsdyralslag mener politikerne har tråkket langt over alle grenser i behandlingen av norske bønder det siste året. – Vi er kjent med disse... Les mer »
kpmg

Anerkjent arbeidsrettsadvokat til KPMGs granskningsmiljø

Advokat Erik Davidsen er ansatt i KPMG og styrker selskapets granskningsmiljø med betydelig arbeidsrettslig kompetanse. Davidsen kommer fra Advokatfirmaet Haavind og har mer enn 35 års forretningsjuridisk erfaring, med særlig kompetanse innen... Les mer »
vidar kleppe

LESERINNLEGG: Uten seniorene stopper Norge!

Demokratene mener at seniorene er en enorm ressurs for Norge. Vi ønsker derfor å trekke flere eldre mennesker som ønsker og er friske nok, inn i organisasjonslivet og det frivillige samfunn. Vi... Les mer »
kompetanse norge

8000 innvandrere tok norskprøven i 2018

Nær 8000 innvandrere kan ta seg en velfortjent pust i bakken etter å ha gjennomført årets siste norskprøver. Prøven blir stadig viktigere. – Norsk språk åpner døren til integrering, utdanning og jobb,... Les mer »
eu

Ny dom: Full EØS-seier for norske arbeidstakere

Regjeringen feiltolket EØS-regelverket og har feilaktig åpnet opp for tredjelandsborgere på norskregistrerte fly LO, Norsk Flygerforbund og Norsk Kabinforbund har fått fullt medhold i ankesaken mot staten om at det ikke er... Les mer »
ikea

IKEA gir medarbeiderne en milliard kroner i tilleggspensjon

Siden 2013 har lojalitetsprogrammet Tack! gitt ekstra pensjon til medarbeidere som har jobbet kontinuerlig fem år eller mer i selskapet. Lojalitetsprogrammet Tack! har som formål å vise takknemlighet overfor medarbeidernes engasjement, og... Les mer »
skole universitet

Nå blir det gradsbetegnelser på fagskoleutdanning

I Norge er det stor etterspørsel etter folk med fagskoleutdanning. 29. november kunngjorde Kunnskapsdepartementet en ny forskrift som skal bidra til å øke omdømmet til fagskolen, slik at flere velger fagskoleutdanning. NHOs... Les mer »
født fri

Abid Raja friskmeldt – besøkte Født Fri

Abid Raja valgte å besøke Født Fri rett etter å ha blitt friskmeldt. Født Fri leder Shabana Rehman og forfatter Azra Gilani med flere fra frivillige organisasjoner roste politikeren for hans viktige... Les mer »
bane nor sopra steria

Digitaliserer 4400 jernbaneansatte – Sparer millioner

Bane NOR har nettopp gått over til skybaserte Office 365. Gevinsten er millioninnsparinger og en organisasjon som samhandler bedre. – For oss handler det først og fremst om effektivisering i arbeidshverdagen vår.... Les mer »
nki

Fagskoleutdanning får gradsbetegnelser

I Norge er det stor etterspørsel etter folk med fagskoleutdanning. 29. november kunngjorde Kunnskapsdepartementet en ny forskrift som skal bidra til å øke omdømmet til fagskolen, slik at flere velger fagskoleutdanning. –... Les mer »