kalkulator

Uforståelig YS-streik i Felleskjøpet

Streiken vil ramme Felleskjøpets virksomhet over hele Norge. Blant annet vil flere butikker, salgsapparat, logistikk og fabrikken på Kambo bli berørt. – Det er uforståelig at et lønnsoppgjør som ble akseptert av... Les mer »
vy

Ingen togstreik i Vy

Både Spekter/Vy og LO/Jernbaneforbundet aksepterte i går kveld forslaget fra mekleren. Streiken som var varslet blant konduktørene fra tirsdag morgen, blir derfor ikke iverksatt. – Spekter og Vy er fornøyd med at... Les mer »
vb

VB-kjeden vil ha flere kvinner som rørleggere

Det skrives og snakkes mye om at norske bedrifter bør satse mer på lærlinger for å sikre rekruttering til fagarbeider- og håndverksfagene. VB (Varme og Bad AS) har siden 2010 satset høyt... Les mer »
tv kamera

1. oktober er frist for å søke midler til medieforskning og mastergradsstipend

Medietilsynet skal fordele cirka fire millioner kroner til medierelaterte forskningsprosjekter og masteroppgaver neste år. Søknadsfrist er 1. oktober i år. Forskere, journalister, mastergradsstudenter eller andre som har gode ideer til forskningsprosjekter kan... Les mer »
nito

Ingeniørenes fagorganisasjon vokser

NITO, Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon har rundet 90 000 medlemmer og befester posisjonen som Norges største fagorganisasjon for ingeniører og teknologer. – I en tid med synkende oppslutning om fagforeninger, er vi... Les mer »
håndverk

Fagbrev på jobb gir gevinster til alle

Å ta fagbrev gjennom jobben er en vinn-vinn-situasjon for ansatte og arbeidsgivere. Ansatte med fagbrev er med på å øke verdien i selskapene og gjøre dem i stand til å møte fremtidens... Les mer »
Juristforbundet

Riksadvokat Tor-Aksel Busch tildeles Rettssikkerhetsprisen for 2019

I en årrekke har prisvinneren vært en tydelig stemme i samfunnsdebatten. Riksadvokaten har også satt foten ned når politikere har utfordret grunnleggende rettssikkerhetsprinsipper. Siden 2006 har Juristforbundet årlig delt ut den prestisjetunge... Les mer »
microsoft

To av tre nordmenn får ikke gjort det de skal på jobb

Kun en tredjedel av norske kontorarbeidere får gjort det de skal på jobb hver dag, uten å jobbe overtid. Det viser en fersk undersøkelse fra analysebyrået YouGov, gjennomført på vegne av Microsoft... Les mer »
Norsk Jernbaneforbund

Streikfare i Vy

Fra morgenen tirsdag 10. september kan 63 konduktører i Vy være i streik. Regiontoget Lillehammer-Drammen, Gjøvikbanen og Oslo-området blir rammet ved en eventuell konflikt. Lønnsoppgjøret i Vy brøt sammen 20 mai i... Les mer »
cv mal

Norges nye ledertalenter får være toppledere for en dag

Fremtidens arbeidsplasser skal utvikles av neste generasjons ledere, og 19. september får unge ledertalenter fra hele landet en smakebit på hverdagen som toppleder.  «Leder for en dag» er et årlig initiativ og... Les mer »