ANNONSE: Slik kan du redde ditt ekteskap eller forhold

Er du samboer, forlovet eller giftm og forholdet deres skranter, kan redningen være bare noen klikk unna. Mange avslutter et forhold, enten man er samboere med eller uten felles barn, eller man... Les mer »
skur

ANNONSE: Slik bygger du et skur

Skur er praktiske små bygninger med mange bruksområder som for eksempel: verktøyhus, lagerbod, lekehus, hobbyhus, hagebod, gjesterom og så videre. Et skur eller et uthus kan koste mye penger å kjøpe, men... Les mer »
mentalt lengsel

ANNONSE: Finn huspassere og dyrepassere på nett

Om man drar på ferie eller på hytta og kan en huspasser eller en dyrepasser ta vare på boligen og sørge for at boligen eller kjæledyret blir tatt vare på mens man... Les mer »
strikking

ANNONSE: Slik kan du tjene penger på strikking

Mange liker å strikke, men det er også mange som ikke har tid til å strikke, eller som ikke ar tid til å lære seg strikking. Og etterspørselen etter strikkede klær er... Les mer »
brodering

ANNONSE: Tjen penger på brodering hjemmefra

Det er mange forskjellige aktiviteter, tjenester eller produkter som kunder ettersøpr, og mange av disse kan du lage eller levere hjemmefra. Håndarbeid produkter er alltid etterspurte, som for eksempel strikkede klær, sydde... Les mer »
bailine

ANNONSE: Vil du drive Bailine i Bodø?

Bailine har vært i Bodø siden 1990 og samarbeidet med ulike terapeuter. Mange elsker Bailine fordi metoden hjelper med smerter, vektnedgang, strammer opp og reduserer stress.  Vår representant i Bodø stengte klinikken... Les mer »
smoothie

ANNONSE: Slik kan du slanke deg med deilige smoothies

Flere og flere nordmenn har oppdaget drikken smoothie. Nå får du smoothies på hotell, butikker, kiosker og kafeer. Men du kan også lage dine egne, ferske og deilige smoothies hjemme og samtidig... Les mer »
sebra safari

ANNONSE: Ta sommeren på forskudd med disse 3 feriemålene

Det er snart vår og sommeren står for tur, men her hjemme er det fremdeles kjølig, selv om solen dukker opp av og til i Norge. Drømmer du om å kunne reise... Les mer »
england

ANNONSE: Jobb med valuta på Wall Street hjemmefra

Verdensøkonomien er avhengig av valuta for handel mellom bedrifter og nasjoner. Og som med aksjer går verdien av valuta opp og ned avhengig av utviklingen av flere faktorer. Som med kjøp og... Les mer »
bitcoin

ANNONSE: Slik kan du tjene penger på Bitcoin

På samme måte som man kan tjene penger på å kjøpe og selge aksjer eller fond, kan man også tjene penger på å kjøpe og selge valuta. Man trenger heller ikke investere... Les mer »