Nye vinterdresser i butikkene nå

vinterdress

Vinterdressen er barnas viktigste uteplagg i dagene som kommer. ISBJÖRN of Sweden er nok i en særposisjon med Penguin-modellen som har vunnet Best-i-test fire år på rad. Og vinterdressene fra ISBJÖRN er nok blant de mest brukte også hos barna i Bodø.


ISBJÖRN har tre nye vinterdresser i årets høst- og vinterkolleksjon: den prisbelønnete storselgeren Penguin, samt nyhetene Toddler for de minste og Halfpipe for de litt eldre barna.

Alle tre vinterdressene fra ISBJÖRN holder fukt ute og har en virkelig god pusteevne. De er produsert i en slitesterk nylon og er foret med miljøvennlig Primaloft-fôr. Vintredressene har tapete sømmer og avtakbar hette.

Kolleksjonen er produsert i Bluesign-sertifisert materialer, som er den beste miljø sertifiseringen i tekstilindustrien i dag. Alle klær fra ISBJÖRN of Sweden er helt fri fra flourkarboner og er impregnert med Bionic Finish Ecco.

Les også

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Redaktør, journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.