Ny Ford Tourneo Connect kommer sommeren 2018

ford tourney connect

Ford presenterte i dag den nye og oppgraderte familiebilen Ford Tourneo Connect. Med nytt design, enda mer drivstoffeffektive motorer og avansert førerassistanseteknologier ligger alt til rette for suksess når modellen kommer i salg i Bodø sommeren 2018.


Nye Ford Tourneo Connect kommer i en 5 og 7-seters variant og med en helt ny og mer aerodynamisk front med smalere frontlys.

– Den nye familiefrakteren Tourneo Connect er både romslig, fleksibel og kommer med mange nye førerassdistanseteknologier. De nyutviklede motorene – inkludert vår 1-liters EcoBoost-bensinmotor med sylinderkutt – gjør også nye Tourneo Connect til en bil som ytterligere forbedrer sine kjøreegnskaper og rimeligere i drift, sier adm. dir. Ford Motor Norge Per Gunnar Berg.

Les også:  Joddski slipper låta "Livet e for kort" og skal ha avslutningskonsert i Bodø

Som den første modellen i sitt segment har Tourneo Connect en intelligent hastighetsbegrenser, og med den helt nye 1.5-liters Ford EcoBlue dieselmotoren kan Tourneo Connect også levere det siste og beste innen moderne motorteknologi.


Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Redaktør, journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.