Nettshopperne har kåret sine favoritter for 2018

ehandel posten

Skjønnhet og mote topper kåringen av Folkets Nettfavoritter, men en liten paintball-butikk kom som et skudd blant nykommerne.


For sjette år på rad har det norske folk stemt frem sine nettfavoritter. Hele 60 000 stemmer kom inn i Posten og Brings kåring Folkets Nettfavoritter i kategoriene store, mellomstore og små bedrifter. I skarp konkurranse med over 1400 andre nettbutikker stakk BliVakker av med seieren for store bedrifter, Floyd for mellomstore og PBstore for små bedrifter.

Les også:  For første gang: Coca-Cola feirer Ramadan i Norge

– Det er nesten ikke overraskende lenger, men like fullt imponerende at BliVakker topper listen. Som Folkets Nettfavoritt fire år på rad må de kunne sies å være norgesmestere i e-handel, mener Gunnar Henriksen, direktør for Ehandel i Posten og Bring.

Motebutikken Floyd var nær ved å vinne i fjor, og i år var det endelig klaff.

– Floyd har virkelig stått på for å engasjere kundene sine og det er morsomt å se deres delikate og inspirerende nettside, sier Henriksen.

Les også:  Experis vant stor rammeavtale om digitalisering av NAV

I kategorien små nettbutikker var det PBstore som stakk av med seieren. De startet i det små med paintball, men fører nå produkter innenfor både paintball, airsoft, taktisk utstyr og jakt og fritid segmentene.

– PBstore er et flott eksempel på det store mangfoldet av nettbutikker i Norge. De er mindre enn de store, men veldig populær blant kundene sine, sier Henriksen.

Prisene blir delt ut på LOAD.18, Bring sin egen netthandelskonferanse som arrangeres den 13. september.

Les også:  Atlas Copco lanserer ny generator

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.