LESERINNLEGG: FrP svikter dessverre folk flest

Foto: Stortinget

Dessverre svikter FrP folk flest i regjering. Daglig setter FrP nye norgesrekorder i bompenge innkreving – rushtidsavgiften øker – EØS og Schengen gir fri bevegelse av lykkejegere som vil til Norge – bensin og diesel forholder seg på et alt for høyt nivå.


De av våre medmennesker i Norge som har det trangest fra før, får det enda trangere – våre gifte pensjonister blir urettferdig behandlet – enslige og uføretrygdede får det verre økonomisk med FrP i regjering.

Les også:  Stadig flere erfarer klimaendringer i egen kommune

Innvandrere får mer – bare i 2017 fikk hele 21.600 innvilget norsk statsborgerskap, mer enn hele Kristiansund by på et år – IS krigere som har norsk pass går fri og mottar fortsatt ytelser fra folketrygden – og Mulla Krekar oppholder seg fremdeles i Norge.

Dette uten at hverdagen ser ut til å bli blir bedre for folk flest som sliter – og som er født og oppvokst i Norge. Nok er nok, og Demokratene sier stopp!

Les også:  Alta-veteran leder demonstrasjon mot vindkraft foran Stortinget

Vidar Kleppe

Politisk nestleder for Demokratene

Foto: Stortinget.


Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.