Knepen seier for RBK mot Glimt

fotball

Bodø/Glimt besøkte Rosenborg søndag kveld for kamp om en topplassering i Eliteserien. Rosenborg fikk det første målet, men Glimt svarte med både utligning og ledelse. Men til slutt gikk RBK seirende ut av møtet.

RBK startet med Hansen, Eggen Hedenstad, Reginiussen, Valsvik, Meling, Jensen, Lundemo, Trondsen, Åsen, Søderlund og Adegbenro.

Glimt startet med Ricardo Friedrich, Erlend Dahl Reitan, Brede Moe, Marius Lode, Morten Konradsen, Håkon Evjen, Patrick Berg, Ulrik Saltnes, Philip Zinckernagel, Victor Boniface og Jens Petter Hauge.

Tore Reginiussen scoret for RBK etter 18 minutter. Men 26 minutter inn i kampen utligner Runar Hauge for Glimt. Og Jens Hauge setter inn et flott mål etter 33 minutter. Glimt ledet da 1-2. Så blåste dommeren til pause.

73 minutter inn i kampen scoret Pål André Helland for Rosenborg og stillingen ble 2-2. Etter denne scoringen er det jevnt med flere gule kort.

Men 5 minutter på overtid setter Marius Lundemo inn 3-2 for RBK og dommer blåser av kampen.

Bodø/Glimt ligger nå på andreplass i Eliteserien.

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.