Jordbærsesongen er her!

lynx

Jordbær er den viktigste bærveksten i Norge og utgjør omtrent 70% av alle bær som dyrkes her til lands. Jordbær er en ernæringsmessig juvel og full av antioksidanter.


Parmigiano Reggiano med sitt høye innhold av proteiner og kalsium er uten tilsetningsstoffer og laktosefri. Den er nydelig sammen med alle slags frukter og bær, og i særdeleshet sammen med jordbær.

Sammensetningen jordbær og Parmigiano Reggiano gir en nydelig dessert som er full av vitaminer og mineraler.

Les også:  Britene inntar Tromsø

Salt og søtt – en sikker vinner
Smelt mørk kokesjokolade i et vannbad og dypp jordbærene i den smeltede sjokoladen. Parmigiano Reggiano og jordbær er en magisk kombinasjon.

Salat med jordbær og Parmigiano Reggiano
Oppskrift til 4 personer:

2 dl balsamico
1 dl sukker
1 kurv friske jordbær
100 g Parmigiano Reggiano Brønnkarse eller spirer

Kok balsamico og sukker til sukkeret er løst opp og balsamicoen begynner å tykne. Avkjøl.
Del jordbærene i 2 eller 4. Ha jordbærene i en bolle sammen med balsamicosirupen.
Riv Parmigiano Reggiano over jordbærene og strø over brønnkarse før servering.


Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.