FlyViking åpner nye ruter

flyviking

Det nyetablerte flyselskapet FlyViking går så det suser for tiden og utvider allerede nå rutetilbudet i Nord-Norge.


FlyViking tilbyr ruteflyvninger tilknyttet regionale flyplasser i Norge og nå åpner FlyViking helt nye ruter i Øst-Finnmark.

– Vi har fått flere innspill på behovet for ruter fra Øst-Finnmark og videre sørover, og søker å imøtekomme det. Dette er et steg videre i et utvidet ruteprogram med rimelige priser mellom Nord-Norge og Sør-Norge, uttaler administrerende direktør Heine Richardsen.

Les også:  Color Line åpner ny fraktrute og dobler godskapasiteten sjøveien mellom Oslo og Kiel

Fra og med 30. oktober starter FlyViking sin rute til Vadsø og Kirkenes lufthavn fra Tromsø Lufthavn Langnes.

– Vi gleder oss til å se hvordan ruten blir mottatt. Det er viktig at Finnmarkingene vil bruke oss og ser frem til å samarbeide med kommunene og næringslivet også i Øst-Finnmark. sier Richardsen.

FlyViking ser frem til å ønske også reisende til og fra Vadsø og Kirkenes velkommen ombord på den første avgangen fra Tromsø kl. 1150. Med fullsatt passasjerliste til Kirkenes lander flyet i Vadsø iht. til ruteplan for en offisiell velkomst, før det fortsetter til Kirkenes.

Les også:  Ny nasjonal undersøkelse: Nordmenn flest positive til turismen

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Redaktør, journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.