Finansierer studier med salg av billige luksusvesker på Finn.no

louis vuitton vesker

Edvin Jakobsen fra Vesterålen er en 19 år gammel student ved Nord Universitet i Bodø. For å finansiere studietiden importerer Edvin Jakobsen forskjellige autentiske luksusvarer fra Japan og selger dem her i Norge på Finn.no.


– Jeg har solgt en del det siste året og salget er hovedsakelig av merket Louis Vuitton der jeg har hatt flere salg i Bodø. Men de fleste kjøperne er i Oslo-området, forteller Edvin.

Les også:  Seks av ti nordmenn vil ha miljømerking av digitale tjenester

Luksusveskene er ettertraktet og mange ønsker å bruke penger på å kjøpe en ekte og pent brukt statusveske. Slike vesker har lang holdbarhet og bruktmarkedet er stort.

– Den typiske Louis Vuitton-vesken koster under 6.000,- kroner hos meg. Veskene er i god stand og prisene er svært lave i forhold til nypris som kan være rundt 20.000,- kroner, sier Jakobsen.

Gründeren Edvin Jakobsen studerer markedsføring på Nord Universitet og bruker det han har lært i studietiden på å drive sin lille importbedrift. Han forteller at han selger rundt 200 luksusvarer i året.

Les også:  Stortinget er vertskap for stor nordområde-konferanse i Bodø

– Veskene går under navnet «Jacobsen Imports» på Finn.no, omtrent alle annonser med Louis Vuitton er under under det navnet, avslutter han.


Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.