Dramatisk på Aspmyra: 3-3 for Glimt mot Stabæk

fotball

Bodø/Glimt tok imot gjestende Stabæk på Aspmyra søndag kveld. Glimt skal ikke ha imponert tidlig i kampen, men opphentingen var dramatisk.

Det startet oppskriftsmessig med 1-0 til Glimt av Evjen etter bare tre minutter. Etter rundt halvtimen får Stabæk et diskutabelt frispark som blir tatt kjapt mot Junker, som legger videre inn til Brynhildsen som scorer. Dermed var det 1-1.

Rett før pause ble det 1-2 til Stabæk med Bohinen. Layouni krangler med dommeren rundt 65 minutter og får seg et gult kort.

Så blir det straffe til Glimt og Layouni setter inn 2-2. Rett før slutt setter Stabæk inn 2-3. På overtid setter Hauge inn 3-3 og Glimt redder kampen uavgjort.

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.