Coop blir generalsponsor for verdenscupen i langrenn

stokke

Coop har inngått en langsiktig samarbeidsavtale med det internasjonale skiforbundet FIS. Avtalen innebærer at Coop blir generalsponsor for verdenscupen i langrenn.


– Coop er en av Norges aller største breddesponsorer og har som strategi å være godt representert innen de største idrettsgrenene i Norge. For på den måten å nå ut til bredden av norsk idrett og flest mulig av våre kunder og medeiere, sier konsernsjef Geir Inge Stokke.

Les også:  Klart for Brækhus-comeback på Viaplay

Viktig for Coop å finne en inngang til langrennssporten
– Vårt mål er å nå flest mulig og få flest mulig barn og unge ut i aktivitet. Da må vi være tilstede i de idrettene som fenger mest – og flest nordmenn. Langrenn er i særklasse en av de idrettene, og vi er svært fornøyde med den avtalen vi nå har fått til med det internasjonale skiforbundet, sier Stokke.

Les også:  Slik ser du Norges kamper i hovedrunden i håndball-VM

Avtalen er på fire år, med opsjon på ytterligere fire og innebærer at Coop får omfattende synlighet og kan bruke verdenscupen med Tour de Ski og andre spennende arrangement til å engasjere og motivere barn og unge til å komme seg ut i aktivitet.

– Coop har et sterkt fokus på sunnhet og helse og har flere store prosjekter som treffer bredden av norsk idrett. Denne avtalen passer godt inn i strategien og vil kombinert med våre øvrige initiativ bidra til å hjelpe enda flere til å ta gode valg både med tanke på aktivitet og kosthold, avslutter Geir Inge Stokke.


Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.