Barack Obama skal holde foredrag på Nordic Business Forum

barack obama

Barack Obama kommer til Finland for å holde foredrag på Nordic Business Forum som foregår i Helsinki fra 26. til 27. september 2018. Konferansen samler 7500 ledere og President Obama avrunder denne todagers konferansen med sitt foredrag.


– Vi er beæret for å være vert for Obama – og dette øyeblikket tilhører virkelig vårt publikum og Norden som helhet. Det er en enestående mulighet for å oppleve et uforglemmelig øyeblikk, sier Aslak de Silva, administrerende direktør for Nordic Business Forum.

Les også:  Det utdannes for få ingeniører - Udekket ingeniørbehov rammer næringslivet

– Barack Obama er en av de mest bemerkelsesverdige ledere. Hans livshistorie er unik: fra beskjedne omstendigheter til presidentskapet i USA. Det er virkelig en ære å kunne få ham til å gjeste Nordic Business Forum i september, sier Ville Saarikalle, leder av Speaker Relations på Nordic Business Forum.

2018-utgaven av Nordic Business Forum fokuserer på strategi, peak performance og kunstig intelligens. Tidligere annonserte talere inkluderer bl.a. Whole Foods Market grunnlegger og administrerende direktør John Mackey, olympisk gullmedaljevinner Lindsey Vonn, strategen Gary Hamel, sosialpsykolog Amy Cuddy, media teoretikeren Don Tapscott, MIT-initiativtakeren på den digitale økonomien direktør Andrew McAfee, og medgrunnleggeren av den stille revolusjon, Susan Cain.

Les også:  Stadig flere norske virksomheter utsettes for cyberangrep

Nordic Business Forum er mer enn en forretnings konferanse. Hovedarrangementet og flaggskipet er i Helsinki, men selskapet har etablert seg i de andre nordiske landene og er i dag vert for arrangementer i Finland, Sverige og Norge. Konferansene er kjent for å samle noen av verdens fremste foredragsholdere og ledere på C-nivå.

Selskapets målsetting er å bygge ledere som vil forandrer verden. Gjennom inspirasjon samt å utstyre ledere med nye ideer og nettverk, vil man bidra til å hjelpe ledere til å bli bedre ledere og øke sin virksomhets verdi ved å gjøre verden til et bedre sted.

Les også:  Nyskapende produkt av skreirogn fikk heder og ære

Tidligere talere som har gjestet Nordic Business Forum er Vise President Al Gore, Jack Welch, tidligere guvernør for California, Arnold Schwarzenegger, Arianna Huffington, Sir Richard Branson, Ben Bernanke, Will Smith, Steve Wozniak, og mange andre.


Les også

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.