Annonsere

Bodøposten.no er en populær lokalavis for Bodø og omegn. Vi publiserer gratis nyheter om Bodø, Salten og Nordland samt hovedsakene i nyhetsbildet for innbyggere i Bodø kommune, områdene rundt og andre interesserte i Norge.


Bodøposten.no tilbyr artikler om bedrifter og produkter. Vi kan ta bilde og skriver om bedriften, ansatte og lignende. Vi kan også linke til bedriftens nettside, Facebook-side og bruke YouTube-videoer. Vi tilbyr også reklame på våre podcaster.

Banner annonser:
Bodøposten.no er Google AdWords partner. Google AdWords annonser plasseres automatisk. Ønsker du banner annonser på Bodøposten.no kan du gjøre det direkte via Google AdWords.

Artikkel: 4000,-.
Bodøposten.no skriver en orginal artikkel om din bedrift, inkluderer et bilde og en link til enten bedriftens hjemmeside eller Facebook-side etc. Artikkelen publiseres som annonsørinnhold.

Artikkel med embed: 5000,-.
Bodøposten.no skriver en orginal artikkel om din bedrift, inkluderer et bilde og en link til enten bedriftens hjemmeside eller Facebook-side etc. og en embed (YouTube, Soundcloud, Spotify etc.). Artikkelen publiseres som annonsørinnhold.

Podcast sponsor: 2000,-.
Bodøposten.no nevner din bedrift eller nettside som sponsor i begynnelsen av en Bodøposten.no podcast. Podcasten publiseres på Bodøposten.no, YouTube, Soundcloud etc.

Podcast reklame: 3000,-.
Bodøposten.no publiserer din 30 sek. reklame i begynnelsen, pausen eller slutten av en Bodøposten.no podcast. Podcasten publiseres på Bodøposten.no, YouTube, Soundcloud etc.

Informasjon og materiell sendes på epost: [email protected].