ANNONSE: Jobb på internett hjemmefra og tjen penger

kontor internett

Vi må alle tjene penger til livets opphold, og mange drømmer nok om en mindre slitsom jobb. Særlig er det mange som kunne ønsket seg å kunne jobbe hjemmefra.


Den største fordelen med å arbeide hjemmefra er at man slipper å reise til og fra jobb. Dessuten kan du selvsagt styre arbeidsdagen selv, du kan til og med jobbe fra hytta. Den eneste utfordringen er å finne arbeidsgivere hvor dette er mulig, selv om det har blitt mer vanlig.

Les også:  ANNONSE: Slik lager du kaker og desserter som kan slanke deg

Bedriftsbasen.no er en bedrift som tilbyr ordning med å arbeide hjemmefra på heltid. Bedriftsbasen.no tilbyr nemlig lønn etter avtale, bonusordninger, fleksibel arbeidstid og tilrettelegging for hjemmekontor.

Les mer om de ledige stillingene i Bedriftsbasen.no her. Når man arbeider hjemme kan det fort oppleves litt ensomt, derfor er det et pluss at Bedriftsbasen.no også tilbyr coaching og nettverk med andre som arbeider i bedriften.

Les også:  ANNONSE: Her finner du aviser i Troms på nett

Les mer om hvordan det er å arbeide i Bedriftsbasen.no på Stillingsbasen.no.

Les også

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.